sizce bosanmalimiyim??? :(

Olmadı cnm kaçarak oldu bnmkisi

İçimi ferahlattin resmennn .s

Çok haklisin canım önlisans mezun uyum ama lisans yapcam

aynen canım

ciddi ciddi boşanmak istediğinizi söyleseniz ne tepki verir? yeniden şiddet uygular mı? bence kesinlikle boşanmalısınız ve hatta en kısa sürede -bugün?- o evden ayrılmalısınız ama eğer boşanmak istediğinizi söylediğinizde şiddet uygulama ihtimali varsa kendinizi nispeten daha güvenli hissedebileceğiniz bi yerde söylemeniz daha doğru olabilir (annenizin evine çağırıp mesela?). fiziksel şiddet bildiğim kadarıyla 1 kez olsa da ben de sürekli kavga eden anne-babanın yanında büyüdüm ve emin olun ki çocuğunuz için yapabileceğiniz en iyi şey onu birincisi o adamdan, ikincisi de o huzursuz -köle gibi görüldüğünüz ve sürekli onurunuzun kırıldığı- ortamdan uzaklaştırmak olacaktır.
bi de internete telefondan mı giriyorsunuz? anladığım kadarıyla internet geçmişinizi kontrol ediyor. bu başlığı açtığınızı görmemesi daha iyi olur gibi geldi bana. internet geçmişinizi temizlemeyi unutmayın.

Telefondan giriyorum cnm ewet geçmişe bakıyor bana kendini kaybettiğini söyledi özür diledi bir daha olmayacak dedi bana eğer bir daha olursa bosanalim dedi .s napcagmi iyice sasrdim

bi daha olmayacak olan neymiş? tekme atması mı yoksa size evde hapis hayatını dayatması mı? eğer kastettiği bi daha şiddet uygulamamaksa bile böyle hapis gibi bi köle hayatına kaç sene katlanabilirsiniz/katlanmayı neden isteyesiniz bi düşünün derim. evde ne yaptığınızla veya evden tek başına çıkmakla ilgili kimseye hesap vermek zorunda değilsiniz. bu konularda kendini düzeltmiycekse boşanmayı ciddi ciddi düşünün derim, hayatınızdan daha fazla zaman çalmadan. ki bi daha şiddet uygulamayacağına da çok inanamıyorum.

aileniz anladığım kadarıyla yarın dönmek isteseniz sizi evlerine yeniden kabul eder. yük olmak gibi çekinceleriniz varsa okula hazırlanırken bir yandan ufak tefek -part time- işlerde çalışarak evin ekonomisine katkıda da bulunabilirsiniz, anneniz hastaymış, günlük bakımında ona yardımcı olabilirsiniz. çocuğunuz da annesinin daha fazla saygı gördüğü bi ortamda büyür. ben o adamın düzeleceğine inanmıyorum. daha çok gençsiniz, ömrünüzü sizi köle gibi gören insanlar için çar çur etmeyin derim.

Çok haklisin ben bana bagirdigin için o kadar sinirlendim diyor bende dedimki sen kimsin ki bana tekme atiyorsun bana babam bile elini kaldırmamış sen kimsin dedim en ufak biseyde beni goremiceksin daha dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…