sizce bosanmalimiyim??? :(

tatlibelamm

sabah uykum
Kayıtlı Üye
12 Ağustos 2014
318
68
31
Arkadaşlar kafayı yiycem .s eşim film izliyorum diye demedigini bırakmadı dedim ben kolemiyim ewin içinde başkaları gibi geziyormuyum ewin içinde napiyorumda dedim al dedim daha telefonda kullanmayacagim kaldırdı yere attı telefonu adam olacan lan dedi sirtima tekme attı kaynanamlar kızdı ewden çıktı gitti mesaj attm seni istemiyrm artik diye TM yazmış

Şaka mı bu ya.. Tekme atmak nedir arkadaşım? Bir Tv izlediniz diye bunu yapan insan olamaz !

Bu adam terapiden falan da anlamaz şimdi odunun önde gideni. her zaman mi böyle ?

Keske bir tekmede sen atsaydin. Niye yapmadin ?
Terbiyesize bak, tas devrinden beri evrim yasamamis tas devri erkegi

Bence o gelmeden evi terk etmelisin cunku buyuk ihtimal sen gitmeden gelirse o evi terk edemeyeceksin
Kazanan o olacak
Hicbir sey kaynetmeyecek
Yaptiginin cokta anormal bir durum olmadigini evde olmanla tastikleyecek
Hic dusunme o evi terk et gitcek yerin yoksa otogara git havaalanina git

İstesen gezersin de. Gezmek kötü bir şey değil. Eve kapanmak marifet değil. Konuyu anlamadm bile kavga edecek daha ayrıntılı anlatsan?

Kocandır, tepik de atar, kafa da.

Bak, az önce de birisi konu açmış mesela; ilk dayağımı yedim diye, resmi nikahları yokmuş, imam nikahım var diyor ama bildiğin şey hayatı onlarınki aslında. Bu gece kocalar coştu mu ne olduysa... Anlamıyorum ki, Allah arttırsın dememizi mi bekliyorsunuz?

bosanmak size kalmıs ama affetmeyin tabiki cok kötü yaptıgı!
Su dalga gecen insanları anlamıyorum birtürlü kadıncagınız dertleşebileceği kimse yok belliki burda yardımcı olacağınıza yaptıklarına bak

Sadece tv izliyorsun diye bu kadar tepkiyi vermesi hiç normal değil.
Sırtına tekme atan bir öküzle zaten nasıl evlilik devam ettireceksin bilmiyorum.
Kayınvalidenler ile birlikte mi yaşıyorsunuz. Onlar nerden duydu?

Beni affet diye bir dizi war youtubeden eski bölümleri özlüyorum diye bazense telim kafayi yiyo ben baska şeye tikliyorum oda başka yerlere giriyor şarkı dinliyorum diye onun bunun gawatlarini niye dinliyon lan diyor adam olmazsan is ciddiye biner dedi binerse binsin yeter artik dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…