sizce boş gebelik mi

Keseniz 6+3de mi 8.6 mmydi?

bak o işaretledigim alandakş yuvarlak var ya o yolk sac o olustuysa bebek de var daha minik burda ondan gözükmemiş haftaya kesin görürsün yolk sac bebek olusmadan olusmaz zTen
Merhaba bende bugün doktora gittim görüntü yok ama rapora bunları yazmış ys pozitif ne demek acaba bilginiz var mı, kist var bu arada onu belirtmiş raporda onu gördüm ama üstte yazandan birşey anlamadım, sata göre 5+4 günlük kese var bebek yok daha öncede boş gebelik yaşadım konuşmak için erken dedi ama korkuyor insan ister istemez

Eklentiler

• IMG_20230524_151542.jpg
    35,2 KB · Görüntüleme: 141
Peki siz folik asit alımını falan artirdiniz mi bı de boş gebelikten ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız?

Benim sat 27 Mart bu hesaba göre 9 haftalık olması gerekiyor ama 4veya 5 haftalık dedi ultrasondan bakıp kaç mm falan söylemedi de

Eklentiler

• IMG_3674.jpeg
    96,5 KB · Görüntüleme: 137
  • IMG_3673.jpeg
    88,3 KB · Görüntüleme: 134
Peki siz folik asit alımını falan artirdiniz mi bı de boş gebelikten ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız?
Hayır folik asit vs başlamadım ben normalde başlanması gerekiyormuş boş gebelikten 6 ay sonra gebe kaldım onunda kalbi durdu 9+3 de şimdi tekrar gebeyim ve çok tedirginim maalesef

gs gebelik kesesi ys yolk sac demek canım yolk sac oluşunca bebek de oluşuyor korkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…