- 10 Haziran 2022
- 557
- 367
-
- Konu Sahibi kiricisiniz
teşekkür ederim bakalım allah büyük insallah iyi olur sonumuzAnladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun, gebelik işi biraz karmaşık. İyi derler kötü sonuçlanabilir ya da kötü derler iyi sonuçlanabilir. İçini ferah tutmaya çalış.
Amin inşallah. Hamilelerin duası kabul olur derler. Evlat hasreti çeken biz anne adayları için dua eder misinteşekkür ederim bakalım allah büyük insallah iyi olur sonumuz
ah kuzum benim inşallah en kısa zamanda sağlıklı ni gebeliğin dogumun evladın olur rabbim şsteyen kimsenin kucagını bos bırakmasınAmin inşallah. Hamilelerin duası kabul olur derler. Evlat hasreti çeken biz anne adayları için dua eder misin
Amin inşallah. Sagol canım güzel dileklerin içinah kuzum benim inşallah en kısa zamanda sağlıklı ni gebeliğin dogumun evladın olur rabbim şsteyen kimsenin kucagını bos bırakmasın
Benim de aynıydı 8 mm bana doktor çok kötü dedi kürtaj diyorBenim de sat 22 Mart. Cuma günü gitmiştim doktora. Sata göre 6+2 ydim. Siz de 6+3 olmanız gerekiyor doktora gittiğiniz gün. Benim kesem 8.6 mm idi ve doktora kese için çok iyi dedi. Biz de yolk ve bebek göremedik ama doktor olumsuz konuşmadı ve haftaya gel dedi. Sizin neden kese için haftayla uyumlu değil demiş doktor acaba? Ultrason resmi var mı acaba?
kaç haftalık 8mmBenim de aynıydı 8 mm bana doktor çok kötü dedi kürtaj diyor
Allah Allah ya. Nasıl 2 doktor 2 apayrı şey söyleyebilir anlamıyorum ki. İnternette de Yolk saç ın 10 mm sonrası görüneceği yazıyor hatta. 1 hafta sonra başka doktora gidin kesinlikleBenim de aynıydı 8 mm bana doktor çok kötü dedi kürtaj diyor
merhaba gittiniz mi kontroleİnşallah güzel haberlerle gelirsin
Merhaba. Evet. Gittik. Karından göremedi ama vajinaldr gördü. Kalp atışını da gördük ve duyduk çok şükür. Ama çok küçükmüş halamerhaba gittiniz mi kontrole
Sevgitek selam hamile olmuşsun tebrik ederim bir ara seninle konuşmuştuk benim profil başka idi gördüm sevindim senin adinaBen de perşembe günü gideceğim. İnşallah görürüm bebeği ve kalp atışını. Benim ultrason görüntüsü böyleydi
Evet. 4.kez hamile kaldım. Bu sefer sağlıkla ilerler inşallah. Teşekkür ederim. Hatırlıyorum seniSevgitek selam hamile olmuşsun tebrik ederim bir ara seninle konuşmuştuk benim profil başka idi gördüm sevindim senin adina
Bende de geçen adetim 8 gün gecikti test yaptım kaset pozitif.gittim kan verdim 38.41 iki gün sonra adet gördüm doktora gittim yine beta istedi 57 beta ama çok az yükselmiş bir buçuk günde yarın yine test vereceğim kimyasal muhtemelenEvet. 4.kez hamile kaldım. Bu sefer sağlıkla ilerler inşallah. Teşekkür ederim. Hatırlıyorum seni
Tebrik ederimMerhaba. Evet. Gittik. Karından göremedi ama vajinaldr gördü. Kalp atışını da gördük ve duyduk çok şükür. Ama çok küçükmüş hala
bak ben sana dedim cok şükür ben de yarın gideceğim insallah ben de duyarımMerhaba. Evet. Gittik. Karından göremedi ama vajinaldr gördü. Kalp atışını da gördük ve duyduk çok şükür. Ama çok küçükmüş hala
kücük olma sebebi geç döllenmedir belkiMerhaba. Evet. Gittik. Karından göremedi ama vajinaldr gördü. Kalp atışını da gördük ve duyduk çok şükür. Ama çok küçükmüş hala
14 mm kese kaç haftalık iken ölçüdü? Ayrıca kaçıncı haftada bebeği göremedi ki kürtaj öneriyor?Ben bugün dayanamadım yine gittim kese.14 mm yine gözükmüyor ama doktor emin olamadi 3 kez baktı yine de sne bilirsin haftaya gel kürtaj olursun dedi
6 hafta 4 gun14 mm kese kaç haftalık iken ölçüdü? Ayrıca kaçıncı haftada bebeği göremedi ki kürtaj öneriyor?
Ayyy. Hadi ya. Valla işte artık pozitifi görmek bsey değil ki. İlerletmek bi sorunBende de geçen adetim 8 gün gecikti test yaptım kaset pozitif.gittim kan verdim 38.41 iki gün sonra adet gördüm doktora gittim yine beta istedi 57 beta ama çok az yükselmiş bir buçuk günde yarın yine test vereceğim kimyasal muhtemelen