sizce boş gebelik mi

Anladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun, gebelik işi biraz karmaşık. İyi derler kötü sonuçlanabilir ya da kötü derler iyi sonuçlanabilir. İçini ferah tutmaya çalış.
teşekkür ederim bakalım allah büyük insallah iyi olur sonumuz

Amin inşallah. Hamilelerin duası kabul olur derler. Evlat hasreti çeken biz anne adayları için dua eder misin 🥹
ah kuzum benim inşallah en kısa zamanda sağlıklı ni gebeliğin dogumun evladın olur rabbim şsteyen kimsenin kucagını bos bırakmasın❤️🥹

Benim de sat 22 Mart. Cuma günü gitmiştim doktora. Sata göre 6+2 ydim. Siz de 6+3 olmanız gerekiyor doktora gittiğiniz gün. Benim kesem 8.6 mm idi ve doktora kese için çok iyi dedi. Biz de yolk ve bebek göremedik ama doktor olumsuz konuşmadı ve haftaya gel dedi. Sizin neden kese için haftayla uyumlu değil demiş doktor acaba? Ultrason resmi var mı acaba?
Benim de aynıydı 8 mm bana doktor çok kötü dedi kürtaj diyor

Benim de aynıydı 8 mm bana doktor çok kötü dedi kürtaj diyor
Allah Allah ya. Nasıl 2 doktor 2 apayrı şey söyleyebilir anlamıyorum ki. İnternette de Yolk saç ın 10 mm sonrası görüneceği yazıyor hatta. 1 hafta sonra başka doktora gidin kesinlikle

merhaba gittiniz mi kontrole
Merhaba. Evet. Gittik. Karından göremedi ama vajinaldr gördü. Kalp atışını da gördük ve duyduk çok şükür. Ama çok küçükmüş hala

Eklentiler

• A7711F20-6BEF-48A9-AE87-D2C89D625F1D.jpeg
    A7711F20-6BEF-48A9-AE87-D2C89D625F1D.jpeg
    31,3 KB · Görüntüleme: 162
  • 18FEED8C-87F4-4FFF-A7C4-503B64B8E6C5.jpeg
    18FEED8C-87F4-4FFF-A7C4-503B64B8E6C5.jpeg
    39 KB · Görüntüleme: 165
Evet. 4.kez hamile kaldım. Bu sefer sağlıkla ilerler inşallah. Teşekkür ederim. Hatırlıyorum seni 😊
Bende de geçen adetim 8 gün gecikti test yaptım kaset pozitif.gittim kan verdim 38.41 iki gün sonra adet gördüm doktora gittim yine beta istedi 57 beta ama çok az yükselmiş bir buçuk günde yarın yine test vereceğim kimyasal muhtemelen

Ben bugün dayanamadım yine gittim kese.14 mm yine gözükmüyor ama doktor emin olamadi 3 kez baktı yine de sne bilirsin haftaya gel kürtaj olursun dedi 😑

Bende de geçen adetim 8 gün gecikti test yaptım kaset pozitif.gittim kan verdim 38.41 iki gün sonra adet gördüm doktora gittim yine beta istedi 57 beta ama çok az yükselmiş bir buçuk günde yarın yine test vereceğim kimyasal muhtemelen
Ayyy. Hadi ya. Valla işte artık pozitifi görmek bsey değil ki. İlerletmek bi sorun

X