- 10 Haziran 2022
- 557
- 367
-
- Konu Sahibi kiricisiniz
geç döllenme ihtimali bende yok cünkü tek ilişkiden olan gebelikti net tarihi biliyorum allah büyük bakalımBelki de geç döllenme olmuş olabilir. Bu doktorların bu kadar negatif olmasına anlam veremiyorum. Asla empati yapamıyorlar. İçini ferah tutmaya çalış çok zor oluyor biliyorum ama, sen üzülme ki bebeğinde güzel büyüsün. Rabbim hakkında hayırlısını versin. İnşallah en kısa sürede bebeklerimize kavuşuruz.
sat 18mart benim deBenim de sat 22 Mart. Cuma günü gitmiştim doktora. Sata göre 6+2 ydim. Siz de 6+3 olmanız gerekiyor doktora gittiğiniz gün. Benim kesem 8.6 mm idi ve doktora kese için çok iyi dedi. Biz de yolk ve bebek göremedik ama doktor olumsuz konuşmadı ve haftaya gel dedi. Sizin neden kese için haftayla uyumlu değil demiş doktor acaba? Ultrason resmi var mı acaba?
Evet. Okudum sizin konunuzda. Benim sat 22 Mart. Kese 8.6 mm. Doktor iyi dedi.sat 18mart benim de
15gün sonra gel dedi ama ben cuma günü baska bi doktora gideceğim bi de baska doktor baksın istiyorum bakacak 3.doktor olacak bakalımEvet. Okudum sizin konunuzda. Benim sat 22 Mart. Kese 8.6 mm. Doktor iyi dedi.
Sizin sat 18 Mart. Kese 9 mm. Haftayla uyumlu değil demiş.
Yani benim değerleri baz alırsak senin uyumunda iyi gibi. Bir dahaki randevunuz ne zaman?
Çok iyi yapmışsın farklı bir doktora gitmeyi düşünerek. Ultrason resmi var mı acaba15gün sonra gel dedi ama ben cuma günü baska bi doktora gideceğim bi de baska doktor baksın istiyorum bakacak 3.doktor olacak bakalım
Çok iyi yapmışsın farklı bir doktora gitmeyi düşünerek. Ultrason resmi var mı acaba
amin insallah teşekkür ederimHiç olumsuz düşünme bence. Cuma günü hem bebeği hem de kalp atışını görürsün inşallah be sağlıkla ilerler
siz ne zaman gideceksiniz bebeği görmek icinHiç olumsuz düşünme bence. Cuma günü hem bebeği hem de kalp atışını görürsün inşallah be sağlıkla ilerler
Ben de perşembe günü gideceğim. İnşallah görürüm bebeği ve kalp atışını. Benim ultrason görüntüsü böyleydisiz ne zaman gideceksiniz bebeği görmek icin
sizin yolk sac oluşmuşBen de perşembe günü gideceğim. İnşallah görürüm bebeği ve kalp atışını. Benim ultrason görüntüsü böyleydi
bak o işaretledigim alandakş yuvarlak var ya o yolk sac o olustuysa bebek de var daha minik burda ondan gözükmemiş haftaya kesin görürsün yolk sac bebek olusmadan olusmaz zTenBen de perşembe günü gideceğim. İnşallah görürüm bebeği ve kalp atışını. Benim ultrason görüntüsü böyleydi
bak bunu netten aldım o soldaki yuvarlak yolk sac sende de aynısı var sadece sendeki cihazın çözünürlüğü düşük o yüzden bu kadar net değilBen de perşembe günü gideceğim. İnşallah görürüm bebeği ve kalp atışını. Benim ultrason görüntüsü böyleydi
Valla ben hiç bilmiyordum öyle yolk sac olayını falan. Tamamen olumsuz düşünüyordum hastaneden çıkınca. Ağladım falan. Yurt dışındayız. Dil de çok olmayınca doktorla iletişim de kuramadık. Ama burada birisi onun yolk olduğunu söyleyince o kadar çok sevindim ki. Şimdi siz de kesin öyle konuşuyorsunuz. Umut oluyorsunuz banabak o işaretledigim alandakş yuvarlak var ya o yolk sac o olustuysa bebek de var daha minik burda ondan gözükmemiş haftaya kesin görürsün yolk sac bebek olusmadan olusmaz zTen
görürsün canım merak etme bebek olmadan yolk olusmaz ilk haftalarda yolk plesenta görevi görür seninki bariz ortada yusyuvarlak ben bakınca direkt gördüm netten de bak sana attım seninki gibi yuvarlakValla ben hiç bilmiyordum öyle yolk sac olayını falan. Tamamen olumsuz düşünüyordum hastaneden çıkınca. Ağladım falan. Yurt dışındayız. Dil de çok olmayınca doktorla iletişim de kuramadık. Ama burada birisi onun yolk olduğunu söyleyince o kadar çok sevindim ki. Şimdi siz de kesin öyle konuşuyorsunuz. Umut oluyorsunuz banainşallah görürüm bebeğimi
İnşallahgörürsün canım merak etme bebek olmadan yolk olusmaz ilk haftalarda yolk plesenta görevi görür seninki bariz ortada yusyuvarlak ben bakınca direkt gördüm netten de bak sana attım seninki gibi yuvarlakyolk varsa bebek de vardır merak etme
bekliyorum mutlaka canım ben de cuma günü haber ederim mutlakaİnşallahperşembe günü gidince haber vereceğim sana
İnşallah güzel haberlerle gelirsinbekliyorum mutlaka canım ben de cuma günü haber ederim mutlaka
aminn hepimiz inşallahİnşallah güzel haberlerle gelirsin
Anladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun, gebelik işi biraz karmaşık. İyi derler kötü sonuçlanabilir ya da kötü derler iyi sonuçlanabilir. İçini ferah tutmaya çalış.geç döllenme ihtimali bende yok cünkü tek ilişkiden olan gebelikti net tarihi biliyorum allah büyük bakalım