sizce boş gebelik mi

geç döllenme ihtimali bende yok cünkü tek ilişkiden olan gebelikti net tarihi biliyorum allah büyük bakalım

sat 18mart benim de

sat 18mart benim de
Evet. Okudum sizin konunuzda. Benim sat 22 Mart. Kese 8.6 mm. Doktor iyi dedi.
Sizin sat 18 Mart. Kese 9 mm. Haftayla uyumlu değil demiş.
Yani benim değerleri baz alırsak senin uyumunda iyi gibi. Bir dahaki randevunuz ne zaman?

Evet. Okudum sizin konunuzda. Benim sat 22 Mart. Kese 8.6 mm. Doktor iyi dedi.
Sizin sat 18 Mart. Kese 9 mm. Haftayla uyumlu değil demiş.
Yani benim değerleri baz alırsak senin uyumunda iyi gibi. Bir dahaki randevunuz ne zaman?
15gün sonra gel dedi ama ben cuma günü baska bi doktora gideceğim bi de baska doktor baksın istiyorum bakacak 3.doktor olacak bakalım

siz ne zaman gideceksiniz bebeği görmek icin
Ben de perşembe günü gideceğim. İnşallah görürüm bebeği ve kalp atışını. Benim ultrason görüntüsü böyleydi

Eklentiler

• 822099A0-AA97-47BA-B90F-4E0698483A05.jpeg
    193,3 KB · Görüntüleme: 295
  • E962DBEE-06A8-468D-A4EA-C7CE42A48A64.jpeg
    141,5 KB · Görüntüleme: 312
Ben de perşembe günü gideceğim. İnşallah görürüm bebeği ve kalp atışını. Benim ultrason görüntüsü böyleydi
bak o işaretledigim alandakş yuvarlak var ya o yolk sac o olustuysa bebek de var daha minik burda ondan gözükmemiş haftaya kesin görürsün yolk sac bebek olusmadan olusmaz zTen

Eklentiler

• A9BEA4A6-D53B-4324-B8E4-7E70B357D2C6.png
    524,3 KB · Görüntüleme: 367
bak bunu netten aldım o soldaki yuvarlak yolk sac sende de aynısı var sadece sendeki cihazın çözünürlüğü düşük o yüzden bu kadar net değil

Eklentiler

• 8E5BCAE9-D2A9-4869-8155-0FF398305881.png
    199,7 KB · Görüntüleme: 193
bak o işaretledigim alandakş yuvarlak var ya o yolk sac o olustuysa bebek de var daha minik burda ondan gözükmemiş haftaya kesin görürsün yolk sac bebek olusmadan olusmaz zTen
Valla ben hiç bilmiyordum öyle yolk sac olayını falan. Tamamen olumsuz düşünüyordum hastaneden çıkınca. Ağladım falan. Yurt dışındayız. Dil de çok olmayınca doktorla iletişim de kuramadık. Ama burada birisi onun yolk olduğunu söyleyince o kadar çok sevindim ki. Şimdi siz de kesin öyle konuşuyorsunuz. Umut oluyorsunuz bana inşallah görürüm bebeğimi

görürsün canım merak etme bebek olmadan yolk olusmaz ilk haftalarda yolk plesenta görevi görür seninki bariz ortada yusyuvarlak ben bakınca direkt gördüm netten de bak sana attım seninki gibi yuvarlak yolk varsa bebek de vardır merak etme

İnşallah perşembe günü gidince haber vereceğim sana

geç döllenme ihtimali bende yok cünkü tek ilişkiden olan gebelikti net tarihi biliyorum allah büyük bakalım
Anladım canım. Hakkınızda hayırlısı olsun, gebelik işi biraz karmaşık. İyi derler kötü sonuçlanabilir ya da kötü derler iyi sonuçlanabilir. İçini ferah tutmaya çalış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…