- 8 Ekim 2019
- 3.056
- 1.406
- Konu Sahibi kiricisiniz
Teşekkür ederim. Kese 13.2 mm. Bebek de 3 mm olmuşTebrik ederim keseniz kaç mm olmuş acaba
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Teşekkür ederim. Kese 13.2 mm. Bebek de 3 mm olmuşTebrik ederim keseniz kaç mm olmuş acaba
Öyle olabilirmiş. Sordum doktorakücük olma sebebi geç döllenmedir belki
İnşallahbak ben sana dedim cok şükür ben de yarın gideceğim insallah ben de duyarım
Vajinal baktı mıBen bugün dayanamadım yine gittim kese.14 mm yine gözükmüyor ama doktor emin olamadi 3 kez baktı yine de sne bilirsin haftaya gel kürtaj olursun dedi
Evet direkt vajinal bakioVajinal baktı mı
Hmmm. Anladım. Hayırlısı olsun o zaman inşallah ya. Benimkinde de biraz zor gördüEvet direkt vajinal bakio
Başka bir doktora gidin bence. Benim 5+4 9 mm kese bebek görünmedi ama sorun yok dedi doktor herşey yolunda dedi. Başka bir doktora görünün lütfen stres yaptıkçada geri gider süreç6 hafta 4 gun
Siz gittiniz mi bugün doktora??kücük olma sebebi geç döllenmedir belki
evet suan hastanedeyım 7+6yım ama 7gözükğyor dokyor geç döllenmedir dedi kalbini duyduk kese de iyi dedi gayet iyi dedi cok şükürSiz gittiniz mi bugün doktora??
Çok sevindim tebrik ederimevet suan hastanedeyım 7+6yım ama 7gözükğyor dokyor geç döllenmedir dedi kalbini duyduk kese de iyi dedi gayet iyi dedi cok şükür
çok teşekkür ederimÇok sevindim tebrik ederim
Canım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsinevet suan hastanedeyım 7+6yım ama 7gözükğyor dokyor geç döllenmedir dedi kalbini duyduk kese de iyi dedi gayet iyi dedi cok şükür
sağol canım amin cümlemize insallahCanım çok sevindim rabbim sağlıkla kucağına da almayı nasip etsin
Keseniz 6+3de mi 8.6 mmydi?Benim de sat 22 Mart. Cuma günü gitmiştim doktora. Sata göre 6+2 ydim. Siz de 6+3 olmanız gerekiyor doktora gittiğiniz gün. Benim kesem 8.6 mm idi ve doktora kese için çok iyi dedi. Biz de yolk ve bebek göremedik ama doktor olumsuz konuşmadı ve haftaya gel dedi. Sizin neden kese için haftayla uyumlu değil demiş doktor acaba? Ultrason resmi var mı acaba?
Evet ama 2 hafta sonra gittiğimizde 5+3 dedi doktor. Sata göre 6+3 ken 8.6 mm idiKeseniz 6+3de mi 8.6 mmydi?
Merhaba bende bugün doktora gittim görüntü yok ama rapora bunları yazmış ys pozitif ne demek acaba bilginiz var mı, kist var bu arada onu belirtmiş raporda onu gördüm ama üstte yazandan birşey anlamadım, sata göre 5+4 günlük kese var bebek yok daha öncede boş gebelik yaşadım konuşmak için erken dedi ama korkuyor insan ister istemezbak o işaretledigim alandakş yuvarlak var ya o yolk sac o olustuysa bebek de var daha minik burda ondan gözükmemiş haftaya kesin görürsün yolk sac bebek olusmadan olusmaz zTen
Peki siz folik asit alımını falan artirdiniz mi bı de boş gebelikten ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız?Merhaba bende bugün doktora gittim görüntü yok ama rapora bunları yazmış ys pozitif ne demek acaba bilginiz var mı, kist var bu arada onu belirtmiş raporda onu gördüm ama üstte yazandan birşey anlamadım, sata göre 5+4 günlük kese var bebek yok daha öncede boş gebelik yaşadım konuşmak için erken dedi ama korkuyor insan ister istemez
Hayır folik asit vs başlamadım ben normalde başlanması gerekiyormuş boş gebelikten 6 ay sonra gebe kaldım onunda kalbi durdu 9+3 de şimdi tekrar gebeyim ve çok tedirginim maalesefPeki siz folik asit alımını falan artirdiniz mi bı de boş gebelikten ne kadar sonra tekrar hamile kaldınız?
gs gebelik kesesi ys yolk sac demek canım yolk sac oluşunca bebek de oluşuyor korkmaMerhaba bende bugün doktora gittim görüntü yok ama rapora bunları yazmış ys pozitif ne demek acaba bilginiz var mı, kist var bu arada onu belirtmiş raporda onu gördüm ama üstte yazandan birşey anlamadım, sata göre 5+4 günlük kese var bebek yok daha öncede boş gebelik yaşadım konuşmak için erken dedi ama korkuyor insan ister istemez