Sizce bir şey olurmu ?

Merak etmeyin birsey olmaz iciniz rahat olsun ve tatilin tadini cikartin. Ama esinizin sizi otelin doktoruna bile birakmamasi biraz garip geldi bana.

Bir şey olacağını sanmıyorum yavrusuna yaklaştığınız için koruma içgüdüsü ile pati atmış annesi.
Daha önce pati atılan arkadaşlarım oldu bir şey olmadı.
Ama siz telaşlanmışsınız keşke eşinizi dinlemeyip taksiye binip gitseniz neden onun evet demesini bekliyorsunuz?
Otel orası taksiler gelip gidiyordur.
Girişe gidip söyleseniz direkt taksi çağırırlar zaten olay burada eşinizin vurdumduymazlığı değil sizin bu kadar endişe ederken-kendi içinizde-pasifliğiniz gibi geldi.
Ben yine diyorum bir şey yoktur ama onu ben diyorum siz öyle hissetmiyorsanız gitmelisiniz yani neden bizi veya eşinizi dinleyeseniz?

Kuduz-aşı kısmını yeterince yazmışlar da ben kocam hastaneye götürmüyor kısmına takıldım. İzin vermiyor, gereksiz buluyor götürmüyor, ben de gidemiyorum ne demek? Endişe edilecek bir şey yok, ama yine de gidelim uzmanından bilgi alalım, için rahat etsin demesi gerekmiyor mu sizce de? Ya da siz neden ne halin varsa gör deyip taksiyle hastaneye gitmediniz?
Siz burada çok konu açarsınız daha.

aşı olmazsa ölür demiyorum ama bu olasılık ki göze alınabilecek bir şey değil ortadan kalkar diyorum.

Aşı olmazsa ölür demiyor musunuz?

İlla eşiniz mi lazım bi iş yapmanız için! Çağırın bi taksi atlayın gidin gelin! O otursun ne yapıyorsa yapsın otelde
Konuya geç kaldım ama ,aynen bunu yazcaktım.
Eşim götürmüyosa kendim giderim ,kendim gidemiosan taksi tutar giderim.kafam rahat olur bişey olurmu die düşünmem.erkeklere çok fazla anlam yükleyen kadınlardan gına geldi.

Benide yavru kediye mama yedirirken ısırdı acana sorun olur mu baya dişleri geçti parmağıma

Kedi ısırdı bir kez kanadı hem tetanoz hem kuduz aşısı yaptılar mutlaka gidin. En azından tetanoz olmanız gerek kuduz değilse bile

Kedi dişini elime geçirdi yani hissettim arada bir sızlıyor böyle.sorun olmaz öyle değil mi.kedi baya yavruydu yani böyle düzgün bile yuruyemiyordu yamuk yamuk yuruyor
Yok zaten yavru kedilerde bir süreye kadar anne sütünün koruyuculuğu devam eder o yüzden aşı da yapılmıyor. Merak etmeyin.

Hayir demedim otel biraz tenhada kalıyor hastaneye uzak taksi çağırmak istesem onada engel olurdu hem kedinin hal ve hareketlerine inceledim baya bir normal duruyordu sende elini tirmalat kediye madem öyle senide tirmalasin dedim baya uğraştım kedi eşimi tirmaladi

O kediye eşinizi de mi tırmalattınız :))))

Ya afedersiniz yaşınız kaç ben çok merak ettim ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…