aşı olmazsa ölür demiyorum ama bu olasılık ki göze alınabilecek bir şey değil ortadan kalkar diyorum.
yahu bir şey olmaz diyenleri anlamıyorum. tamam siz şanslıymışsınız olmamış, ama olursa şu an aşı olunduğunda sorun yok. aşı olmazsa konu sahibi ölecek, tedavisi yok kuduzun. böyle dan dan konuşuyorum kusura bakmayın ama bu gerçekten ciddi bir durum. siz niye eşinizden bekliyorsunuz. çıkıp gidin kendiniz aşı yaptırın.
bakın orada da bir şey olmaz diyenlerin rahatlığına istinaden yazdım dedim. evet aşı olmazsa ve kuduz bulaştıysa ölümcül değil mi?Aşı olmazsa ölür demiyor musunuz?
Konuya geç kaldım ama ,aynen bunu yazcaktım.İlla eşiniz mi lazım bi iş yapmanız için! Çağırın bi taksi atlayın gidin gelin! O otursun ne yapıyorsa yapsın otelde
Benide yavru kediye mama yedirirken ısırdı acana sorun olur mu baya dişleri geçti parmağımaSokakta kedi beslediğim için birçok kediden pati yemişimdir hem de derin derin... Çok şükür bu zamana kadar hiçbir şey olmadı. Elini soğuk suya sok varsa üstünü yarabandı ile kapatabilirsin çok tedirgin oluyorsan aşıya git tabi
Yavru kedi benim elimi isirmisti bir soeun olur mu acabaKöy kedisinden bile tırmık yemiş biri olarak bişey olmaz diyorum. Isırık olsaydı telaş olabilirdi ama tırmık ile hatta küçük bir sıyrık ile bence de bişey olmaz.
Isırılan yeri ovalayarak soğuk suya tut birkaç dakika. Sonrasında krem sür nemlendirici de olurBenide yavru kediye mama yedirirken ısırdı acana sorun olur mu baya dişleri geçti parmağıma
Kuduz aşısı bile 6 aydan önce yapılmıyor yavru kedinin kuduz olması söz konusu değil.Yavru kedi benim elimi isirmisti bir soeun olur mu acaba
Kedi dişini elime geçirdi yani hissettim arada bir sızlıyor böyle.sorun olmaz öyle değil mi.kedi baya yavruydu yani böyle düzgün bile yuruyemiyordu yamuk yamuk yuruyorKuduz aşısı bile 6 aydan önce yapılmıyor yavru kedinin kuduz olması söz konusu değil.
Yok zaten yavru kedilerde bir süreye kadar anne sütünün koruyuculuğu devam eder o yüzden aşı da yapılmıyor. Merak etmeyin.Kedi dişini elime geçirdi yani hissettim arada bir sızlıyor böyle.sorun olmaz öyle değil mi.kedi baya yavruydu yani böyle düzgün bile yuruyemiyordu yamuk yamuk yuruyor
Hayir demedim otel biraz tenhada kalıyor hastaneye uzak taksi çağırmak istesem onada engel olurdu hem kedinin hal ve hareketlerine inceledim baya bir normal duruyordu sende elini tirmalat kediye madem öyle senide tirmalasin dedim baya uğraştım kedi eşimi tirmaladiKuduz-aşı kısmını yeterince yazmışlar da ben kocam hastaneye götürmüyor kısmına takıldım. İzin vermiyor, gereksiz buluyor götürmüyor, ben de gidemiyorum ne demek? Endişe edilecek bir şey yok, ama yine de gidelim uzmanından bilgi alalım, için rahat etsin demesi gerekmiyor mu sizce de? Ya da siz neden ne halin varsa gör deyip taksiyle hastaneye gitmediniz?
Siz burada çok konu açarsınız daha.
O kediye eşinizi de mi tırmalattınız :))))Hayir demedim otel biraz tenhada kalıyor hastaneye uzak taksi çağırmak istesem onada engel olurdu hem kedinin hal ve hareketlerine inceledim baya bir normal duruyordu sende elini tirmalat kediye madem öyle senide tirmalasin dedim baya uğraştım kedi eşimi tirmaladi
Ya afedersiniz yaşınız kaç ben çok merak ettim ?Hayir demedim otel biraz tenhada kalıyor hastaneye uzak taksi çağırmak istesem onada engel olurdu hem kedinin hal ve hareketlerine inceledim baya bir normal duruyordu sende elini tirmalat kediye madem öyle senide tirmalasin dedim baya uğraştım kedi eşimi tirmaladi