Atla taksiye git kendin mademEvet ama kanadı bende ondan tedirgin oldum
yahu bir şey olmaz diyenleri anlamıyorum. tamam siz şanslıymışsınız olmamış, ama olursa şu an aşı olunduğunda sorun yok. aşı olmazsa konu sahibi ölecek, tedavisi yok kuduzun. böyle dan dan konuşuyorum kusura bakmayın ama bu gerçekten ciddi bir durum. siz niye eşinizden bekliyorsunuz. çıkıp gidin kendiniz aşı yaptırın.
Merhaba arkadaşlar ben eşimle tatile geldim otelde çok tatlı kediler var bir sürü bende açık büfe den salam sosis alıp götürdüm bir kediye yavruları vardi yavrularına verdim yiyorlardi sonra sevmek istedim anne kedi elime pati attı tirmaladi elim kanadı hemen suya tutup yıkadım ama tedirginim kuduz aşısı vurulmak istedim eşim götürmedi bir şey olmaz diyor kedi gayet sağlıklı idi diyor ama ben tedirginim otelde hastaneye uzak ne yapmam lazım?
Paniklemenizden tahmin ettim. Korkmayın zaten hasta vs olsaydı otelde tutmazlardıSormayın bende girdi denize yüzmeye devam etti anksiyetem var benim bide tedirgin oldum
Anne kediler bebeklerine dokunulmasından huzursuz olup patilerler muhtemelen öncesinde gelme diye tepki göstermiştir:)bir kediye yavruları vardi yavrularına verdim yiyorlardi sonra sevmek istedim anne kedi elime pati attı tirmaladi elim kanadı hemen suya tutup yıkadım ama
kedi tırmalamasıyla devlet hastanesine gittiğimde benim talebim olmadan doktor kuduz aşısı yapması gerektiğini söyledi. Peki siz bu bilgiyi neye istinaden verdiniz? siz de doktor musunuz?Kuduz salya yoluyla bulaşan bir hastalık yalnız. Hadi ısırsa anlarım ama kedi tırmalamış. Tırmalamayla kuduz bulaşmaz
kedi tırmalamasıyla devlet hastanesine gittiğimde benim talebim olmadan doktor kuduz aşısı yapması gerektiğini söyledi. Peki siz bu bilgiyi neye istinaden verdiniz? siz de doktor musunuz?
konu sahibinin durumunda da böyle bir ihtimal olduğuna göre aşı yapılması gerekiyor demek ki.. bu olasılık yüzde kaç olursa olsun neticede tedavisi olmayan ölümcül bir hastalık varsa ve sadece 1 aşıyla bunu önleyebileceksek “ bir şey olmaz yaa” demek ne kadar rasyonel bir davranış olur?Abim doktor. Geçenlerde ailecek açık havadayken beni kedi tırmaladı o da elime bakıp salya yok diyerek bu bilgiyi paylaştı. Oturup yemeğimize devam ettik. Size doktorunuz kedinin patisini yalayıp sonra tırmalaması ihtimaline karşı risk almamak adına tedbir için aşı vermiştir.
Kuduzun salya/ısırık yoluyla bulaştığını bilmek için doktor olmaya gerek yok.kedi tırmalamasıyla devlet hastanesine gittiğimde benim talebim olmadan doktor kuduz aşısı yapması gerektiğini söyledi. Peki siz bu bilgiyi neye istinaden verdiniz? siz de doktor musunuz?
beni kedi tırmaladığı için aşı yapan doktorun diploması sorgulanlamı ve derhal görevine son verilmeli. kadınlar kulubü üyelerinin kararıyla aşıyı ziyan ettiği ortaya çıktı.Kuduzun salya/ısırık yoluyla bulaştığını bilmek için doktor olmaya gerek yok.
konu sahibinin durumunda da böyle bir ihtimal olduğuna göre aşı yapılması gerekiyor demek ki.. bu olasılık yüzde kaç olursa olsun neticede tedavisi olmayan ölümcül bir hastalık varsa ve sadece 1 aşıyla bunu önleyebileceksek “ bir şey olmaz yaa” demek ne kadar rasyonel bir davranış olur?
aşı olmazsa ölür demiyorum ama bu olasılık ki göze alınabilecek bir şey değil ortadan kalkar diyorum.Islaklık olsa net anlardı bence. Sadece pati atmış kanamış bu bilgiyi vermiş. “Bir şey olmaz yaa” demiyorum ayrıca bu cümle benim tarzım değil. Bilirkişi edasıyla aşı olmazsa ölecek demek çok mu rasyonel bir davranış?
Ahahahh aşı olmasın mı demişiz doktor çok yanlış mı yapmış demişizbeni kedi tırmaladığı için aşı yapan doktorun diploması sorgulanlamı ve derhal görevine son verilmeli. kadınlar kulubü üyelerinin kararıyla aşıyı ziyan ettiği ortaya çıktı.
yahu biz burda tıp kongresinde değiliz. kedi tırmalamasıyla kuduz bulaşır mı aşı olunmalı mı onu sormuş üye. salyayla, ısırıkla bulaşır bilgisini vermeniz tırmalamada gerek yok demeniz ile eş değer “şu durumda”.Ahahahh aşı olmasın mı demişiz doktor çok yanlış mı yapmış demişizBanane gitsin olsun aşı. Pink arkadaşımız kuduzun nasıl bulaştığını söylemiş siz de doktor musunuz demişsiniz ben de bunu bilmek için doktor olmaya gerek yok dedim. Gözünüzle okusaydıniz keşke.
Tamam hello.yahu biz burda tıp kongresinde değiliz. kedi tırmalamasıyla kuduz bulaşır mı aşı olunmalı mı onu sormuş üye. salyayla, ısırıkla bulaşır bilgisini vermeniz tırmalamada gerek yok demeniz ile eş değer “şu durumda”.