- 17 Kasım 2014
- 1.805
- 1.684
-
- Konu Sahibi castleinthesnow
Iyi de kizla yeni tanismissin.. Sen her yeni tanistigin insanin sözüne inaniyor musun?
çocuk hem çok asosyal hemde kendini göstermeye çalışıyor he?
boyu kaç bu çocuğun bu kadar kısa kısa bin defa kısa demiş gıyabında
Bir insan hem asosyal olup hem nasıl kendini göstermeye çalışsın diye sorsaydın ya
e sende fesatsın ama kendini arkadaş olarak göstermeye çalışıyorsun diyebilirsin uygun bi zamanda.Okulun gruplarında eskiden yorum vs yazıyormuş da asosyal kendini özgüvenli göstermeye çalışıyor falan dedi.
Çocuk 173-174 civarı galiba ama emin değilim tam, ben de 177 bunu diyen arkadaşım da 163
e sende fesatsın ama kendini arkadaş olarak göstermeye çalışıyorsun diyebilirsin uygun bi zamanda.
aslında çocuğun boyu arkadaşına göre kısa değilmiş. içinde kalmış sanırım.
Bence kimseyi kimseden öğrenmeye çalışma kendin tanıyarak gör. Bir daha onun hakkında yorum yaparsada bundan hoşlanmadığını söyle. Zaten yeni tanıdığın birisiymiş.
Diğer arkadaşın haklı olabilir belki sorduğun kişi ondan hoşlanmış olabilir. Ayrıca halasıyla ilgili verdiği örnek çok saçma ki zaten o kadar kısa değil. Ben de eşimden 1-2 cm uzunum ama boşanma sebebi mi tabiki hayır? Ayrıca hoşlandıysan istediğinle çıkarsın kime ne? Sen mutlu ol da dışardan nasıl gözüktüğünün bi önemi yok. Ayrıca Türkiyede erkeklerin çoğu 170 civarında diye biliyorum. Neyse saçmaladan nokta koyuyorum.