- 28 Kasım 2010
- 41.714
- 138.242
- 798
- Konu Sahibi anonimbiriii
-
Yok ben başka birşey için yapacağımda ismi azam benim bildiğim herşey için yapiliyorEski sevgili dönsün diye yapılmaz bilginiz olsun eğer onun için yapacaksanız. Dinen uygun görülen şeyler için yapılabilir.
Aynen öyle doğrudur teşekkür ederimDuayı edin ama dua ederken en güzeli ile olmasını isteyin.
İşaret beklemeyin, duasında ısrarcı olan kazanır. (Tabi iyi işler için)
Yani sende haklısın olabilirMesaj gelse regl olarak gelmezdi bence
Hayır her şeye yapılmaz. Sevgililik müessesi uygun bulunmadığından sevgili için yapılmaz. Oldu olacak kumar oynayıp kumarda kazanmak için de yapsınlar. Azcık mantıkYok ben başka birşey için yapacağımda ismi azam benim bildiğim herşey için yapiliyor
O ne kızismi azam
Bilmiyorum sevdiği için yapıp olumlu dönüş yapan çok kişi gördüm orası Allah'ın bileceği iş diye düşünüyorum:)Hayır her şeye yapılmaz. Sevgililik müessesi uygun bulunmadığından sevgili için yapılmaz. Oldu olacak kumar oynayıp kumarda kazanmak için de yapsınlar. Azcık mantık
Allah katında geri cevrilmiyen bir duaO ne kız
Bir kişiyle alakalıysa çok zorlamayın olacağı varsa mutlaka oluyor zaten.Merhaba arkadaşlar istediğim birşey için ismi azam yapacaktim ve kaç gündür geciken reglim bu sabaha denk geldi bu bir işaret olabilir mi sizce hayırlı olmadığına dair mi yoksa ben mi çok büyütüyorum
Sonuna dikkat edin de. Bir yakınım yaptı dileği oldu :) Şimdi evli o kişiyle ama bin pişman. Duada ısrarcı olmak önemlidir lakin sonuçlarına katlanmak koşulu ile.Bilmiyorum sevdiği için yapıp olumlu dönüş yapan çok kişi gördüm orası Allah'ın bileceği iş diye düşünüyorum:)
Farkında olman da güzelTamam abartmış olabilirim sjsjs
Biliyorum orası öyle Allah yine bilir herşeyi ben o konuyla ilgili yapmiyacagim başka bir hayalim var ben o kişiye örnek gösterdim sadece ama dediğin gibi olabilirSonuna dikkat edin de. Bir yakınım yaptı dileği oldu :) Şimdi evli o kişiyle ama bin pişman. Duada ısrarcı olmak önemlidir lakin sonuçlarına katlanmak koşulu ile.
Eğer maddesel bir şey ise çalışmanız yanında dua etmeniz tabiki fayda sağlar. İkisi bir bütündür. Ancak ikili ilişkilerde çok dikkatli olmak lazım.Biliyorum orası öyle Allah yine bilir herşeyi ben o konuyla ilgili yapmiyacagim başka bir hayalim var ben o kişiye örnek gösterdim sadece ama dediğin gibi olabilir
Dini konular yasak.Allah katında geri cevrilmiyen bir dua
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?