• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Patronumla ne yapacagimi bilmiyorum

yeni bir iş ilk iş deneyiminiz düşük maaş olması normal değil mi kendinizi geliştirdiğiniz bir süreç içerisindesiniz avukat olmanız direk yüksek maaştan başlayacaksınız anlamına gelmiyor diye düşünüyorum önce düşük maaşta bir yerde çalışmaya başlarsınız zaten bir yıl sonra maaşınızı yükselir ya da işten çıkıp yüksek maaşlı bir yerde çalışmaya başlarsınız kimse işe aldığı yeni bir elemana yüksek bir maaş vermiyor Türkiye şartlarında
Ama umarım sizin için en güzel olur
Konuyu okudunuz mu sizce tek sorun Maas mi :( ofis o kadar kirli ki bu kadar pis olmasa belki Maas olayi gozume batmaz ama ter ve bozuk yemek gibi kokuyor cunku hicbir yer temizlenmiyor

Hukuk öğrencisiyim staj olayını bitirdikten sonra ilk bir sene çevre ve tecrübe edinmek için bedava bile çalışabilirim ama bir seneden sonra kesinlikle bir ofise bağlı çalışmam kendim bir oda bile olsa ofis açarım çünkü en basit bir icra bir hakaret davası bile alsanız elinize geçen para şimdik aldığınızın iki katı olur o da en düşük ihtimalle. Maalesef eski tecrübeli avukatlar yeni mezunları asgari ücretle senelerce çalıştırıp hamallık yaptırıyor artık. Çevre edinmeye ve işi çabuk öğrenmeye bakın. Çevreden kastım sadece müvekkil değil. Adliye personelinden söz ediyorum en çok ;savcı hakim katip kalem sekreteri hatta çaycı bile. İşlerin çoğu çevre ile yürüyor artık mahkemelerde inanın üzücü ama öyle
Birakma sansiniz varsa birakin derim

Ankara'da yaşıyorum iş imkanı kısıtlı ve meslekte daha yeniyim diyorsunuz. İki soru var .
Bu adamdan mesleki anlamda birşeyler öğreniyor musunuz?
Ailenizin yanında mi kaliyorsunuz.

Ankara'da yaşıyorum iş imkanı kısıtlı ve meslekte daha yeniyim diyorsunuz. İki soru var .
Bu adamdan mesleki anlamda birşeyler öğreniyor musunuz?
Ailenizin yanında mi kaliyorsunuz.

Staj yapmistim ama su an staj donemine gore cok daha fazla sey ogreniyorum ondan degil ama 2 tane ihrac avukat daha var yukardaki ofiste onlardan ogreniyorum durusmalara giriyorum

Aile evindeyim

Staj yapmistim ama su an staj donemine gore cok daha fazla sey ogreniyorum ondan degil ama 2 tane ihrac avukat daha var yukardaki ofiste onlardan ogreniyorum durusmalara giriyorum

Aile evindeyim
Aile evindeyseniz biraz daha sabredemez misiniz. Biraz bilgi birikimini artırmak için sabretmeye çalışın.o sıraya çevre yapar biraz birikim yapar ofis acabilme imkanınız olur.ilk mesleğe başladığım yılları hatırlıyorum da sizin gibi zorluydu az maaş egolu insanlar.ama benim için güzel bir basamak oldu meslegimde guclendim

2-3 kişi nasıl o kadar kirletiyorsunuz? Her giren tuvaleti temizleyip çıksa koku olmaz. Onun haricinde yediğinizi yıkarsanız, ofisi havalandırırsanız koku da olmaz. Toz ve kir için yapacak bir şey yok, mecbur temizlenmesi lazım. Daha iyi maaşlı bir iş bulana kadar sabredin bence

2-3 kişi nasıl o kadar kirletiyorsunuz? Her giren tuvaleti temizleyip çıksa koku olmaz. Onun haricinde yediğinizi yıkarsanız, ofisi havalandırırsanız koku da olmaz. Toz ve kir için yapacak bir şey yok, mecbur temizlenmesi lazım. Daha iyi maaşlı bir iş bulana kadar sabredin bence
Geldigimizde ofis 5-6 aydir temizlenmemisti iste 5-6 aydir temizlenmeyen tuvalet dusunun bide muvekkiller de kullaniyor ofisi ofise gelen giden bir suru insan var

Back