• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bir işaret olabilir mi

Hayır her şeye yapılmaz. Sevgililik müessesi uygun bulunmadığından sevgili için yapılmaz. Oldu olacak kumar oynayıp kumarda kazanmak için de yapsınlar. Azcık mantık 😬
Bilmiyorum sevdiği için yapıp olumlu dönüş yapan çok kişi gördüm orası Allah'ın bileceği iş diye düşünüyorum:)

Bilmiyorum sevdiği için yapıp olumlu dönüş yapan çok kişi gördüm orası Allah'ın bileceği iş diye düşünüyorum:)
Sonuna dikkat edin de. Bir yakınım yaptı dileği oldu :) Şimdi evli o kişiyle ama bin pişman. Duada ısrarcı olmak önemlidir lakin sonuçlarına katlanmak koşulu ile.

Sonuna dikkat edin de. Bir yakınım yaptı dileği oldu :) Şimdi evli o kişiyle ama bin pişman. Duada ısrarcı olmak önemlidir lakin sonuçlarına katlanmak koşulu ile.
Biliyorum orası öyle Allah yine bilir herşeyi ben o konuyla ilgili yapmiyacagim başka bir hayalim var ben o kişiye örnek gösterdim sadece ama dediğin gibi olabilir

Biliyorum orası öyle Allah yine bilir herşeyi ben o konuyla ilgili yapmiyacagim başka bir hayalim var ben o kişiye örnek gösterdim sadece ama dediğin gibi olabilir
Eğer maddesel bir şey ise çalışmanız yanında dua etmeniz tabiki fayda sağlar. İkisi bir bütündür. Ancak ikili ilişkilerde çok dikkatli olmak lazım.

Back