- 8 Ocak 2025
- 121
- 3
- 11
- 20
- Konu Sahibi anonimbiriii
-
Yok artik lebron james
Kirmizi kan gelmis hayir degildir derler, mavi olsaydi belkiSjsjs ne bilim herşeyde birşey arıyorum galiba saçma bir şekilde
Kirmizi kan gelmis hayir degildir derler, mavi olsaydi belki
AllahimmmmMerhaba arkadaşlar istediğim birşey için ismi azam yapacaktim ve kaç gündür geciken reglim bu sabaha denk geldi bu bir işaret olabilir mi sizce hayırlı olmadığına dair mi yoksa ben mi çok büyütüyorum
sen büyütüyorsun ismi azam gene yap ama erkek için değil hayırlısı içinMerhaba arkadaşlar istediğim birşey için ismi azam yapacaktim ve kaç gündür geciken reglim bu sabaha denk geldi bu bir işaret olabilir mi sizce hayırlı olmadığına dair mi yoksa ben mi çok büyütüyorum
Ahahahaja ahshaksjsksMerhaba arkadaşlar istediğim birşey için ismi azam yapacaktim ve kaç gündür geciken reglim bu sabaha denk geldi bu bir işaret olabilir mi sizce hayırlı olmadığına dair mi yoksa ben mi çok büyütüyorum
sen büyütüyorsun ismi azam gene yap ama erkek için değil hayırlısı için
SakinAllahimmmm
Tamam abartmış olabilirim sjsjsAhahahaja ahshaksjsks
Yaradanin isi gucu yok sana bu sekilde subliminal mesaj vermeye calisiyor zaten
Tamam teşekkür ederimregl bitin ce yap canım duadan zarar gelmez herşeyi de bdvye açma banlanırsın
Yok hani reglim gecikmisti bir 10 gündür yeni oldum ondan böyle düşündüm:)Ritüel yapacaktım tam o sırada âdet oldum ,bu iş hayırlı olmayacak bu bir işaretAdete dek gelmesi evrensel işaret değil doğal döngü.Bu bakış açısıyla olmaz canım,hayat yorar sizi ....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?