Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aslında benimki normal olan, kardeşlerimi seviyorum onların yavrularını nasıl sevmemSüpersiniz. Demek ki bana ve cocuguma hep kötüleri denk geldi
cocuk buyutmek ya da ıyı ebeveyn olabılmek bezını degıstırıp gece uyutmak degılkı :)Yooo, benim etrafimdaki erkekler hepsi cok iyi bakiyorlar cocuklarina. Gece uyanmadan tut, bez değistirmeye kadar. Hiçte istisna değiller.
Millet hödük ile evleniyor diye, avutmak için "herkeste böyle beaa" diyor bide. Yok değil işte.
Ha istisnaya bakarsan, ben evde bir bardak bile kaldirmiyordum. Şimdi ev, iş çocuk mekik dönüyorum. Demek oluyormuş öyle. Demek çocukluktan eğer bişey alip almadiysan bile, ömür boyu değil o. Demek yetişkin bir insan kendi hayatini kendi belirlermiş
Vay be.
Valla ben bunu soyleyince cocugu olmadigini yuzune vurmusum vs.kadınlar kadar onsezılerının yuksek olmadıgına erkeklerın dıkkatlerının daha dagınık olduguna bende katılıyorum cunku zaten bu bılımsel kanıtlanmıs bırsey
konu sahıbı oraya gıdınce aslında gerılım yasanacagını bılıyordu
erkek kısısı zaten bu kadarını dusunmez
“Önsezi düşünmeden düşünmektir. İnsanların ‘içgüdü’ dediği de budur. Kadınlar, iyi bir anne olmak gibi bu tip yeteneklerde erkeklerden daha iyidir.”
erkekler kadınlar kadar ''bazı seylerı,'' gorebılseydı dunya zaten bambaska olurdu
Kendi kendinizle çelişmişsiniz…Ohff gene kendi mukemmel hayatini dusunerek bos yapiyorsun cocugun yok , olsaydi kocan nasil evrilecekti bunu bilmiyorsun bile..demek guvenmedigin icin yapmamissin cocuk genel
Olarak Turk aileleri erkek cocuklarini boyle yetistiriyor.. olan birseyi yok gibi
Mi davranalim yani? Cogu corabini cikarip sepete bile atmaz evet, dogru bunlar.. cocukta emanet edilmez kolay kolay o yuzden.. istisnalar her zaman vardir bu dogru…
Yok kendi kocasi ve hayati mukemmel gibi anlatiyor her defasinda, bunu soyleyen tek kisi ben degilim zaten. Belki guveniyorsun basta yapiyorsun cocuk sonra guvenin sarsiliyor, olamaz mi? Yani bu konu icinde hem konu gercek mi diye dalga gecip hemde offtopic giden sizlersiniz.Kendi kendinizle çelişmişsiniz…
Kocasına güvenmedi ki cocuk yapmadı varsayımınızı ele alalım, öyle mi bilemeyiz ama
Kadın doğru yapmış öyleyse bile.
Zaten eleştirdiği bu degil mi?
Türk erkeklerinin geneli böyle yetişiyorsa diğer seçeneklere bakalım,
1) istisna olan Türk erkekleri
2) Türk olmayan erkekler
3) bu adamları baba yapmama
4) madem yendi bir halt şikayet etmeme
ayy aman ne tenezzul edeceksınızbende yapardım kendimde yerdim kalanının üstünde de tepinirdim yenilmeyecek hale gelene kadar.
Çok sinirimi bozdu konu abartılacak birşey yok dramatize etmeyin falan demişler konu sahibine de
sakınılan şey çikolata sakınanda onların kanından bence konu sahibi gene efendi bile davranmış sesini çıkarmamış
Hay Allah ım bunları okuyunca çocuklarım saf mı acaba diye düşünüyorumValla ben bunu soyleyince cocugu olmadigini yuzune vurmusum vs.
Bahsettigim kadin zaten her konuda kendi hayatini ovdugu icin, ayrica indirekt olarak benim yorumuma olan yoruma yaptigi icin cevap verdim. Birde gozardi ettim deyip deyip ortaya sallamasi
Simdide paketli gidayi cocuk tanimamasi gerekiyordu demis, yaw bu cocuklar simdiki zamane cocuklari o kadar kolay degil baxi seyler yokmus gibi davranmak. Cocuk bilmese bile paketinden renkli ambalajindan istemistir. Ayrica tv de vs goruyolar. Neyse..
Ben cogu zaman cocuklarin dusecegi ani bile kestirebiliyordum kucukken..sivri yerleri dusecekleri yerleri daha detayli dusunuyordum.. ve bu icgudusel bazi seyleri yasayarak anlar insan diyorum.. bunu soylemem garip degil, anne olup olmamak degil mesele…kendi basina gelip gelmemesidir.
Kucuk oglumda aynen boyleydi..sonra abur cuburun hepsini ogrendi.. yas gectikte engel olamiyorsun bence..ayy aman ne tenezzul edeceksınız
cocuk her gordugune cıldırıp ısteyebılır
cocugum bu bıze aıt degıl baskasının, bıraz oturalım markete gıdıcez oradan 1 tane secme hakkın var dersın gıtmısken kendıne de alırsın
nıye lokması bogazımdan gecsın ya da cocugumun bogazından gecsın sevmedıgım kısılerın
zaten o yasta bır cocuk paketlı gıdalar da yememelı... benım kızım hıc tutturmadı cunku cıkolatanın cıkolata oldugunu bılmıyordu onunden gecıp gıdıyordu dondurmanında dondurma oldugunu bılmıyordu. evde herseyı bız saglıklı olanından yaptıgmız ıcın
bu sene ogrendı neyın ne oldugunu . bazen okulda dagıtıyorlarmıs yemıyor kendısı bakıyorum cantasının ıcınde duruyor oyle :)
Çikolatayı bi sene yemesem aramam sanırım sütlü tatlı severim ama sırf onların inadına hepsini mahvederdim o çikolatanınayy aman ne tenezzul edeceksınız
cocuk her gordugune cıldırıp ısteyebılır
cocugum bu bıze aıt degıl baskasının, bıraz oturalım markete gıdıcez oradan 1 tane secme hakkın var dersın gıtmısken kendıne de alırsın
nıye lokması bogazımdan gecsın ya da cocugumun bogazından gecsın sevmedıgım kısılerın
zaten o yasta bır cocuk paketlı gıdalar da yememelı... benım kızım hıc tutturmadı cunku cıkolatanın cıkolata oldugunu bılmıyordu onunden gecıp gıdıyordu dondurmanında dondurma oldugunu bılmıyordu. evde herseyı bız saglıklı olanından yaptıgmız ıcın
bu sene ogrendı neyın ne oldugunu . bazen okulda dagıtıyorlarmıs yemıyor kendısı bakıyorum cantasının ıcınde duruyor oyle :)
Yaw diyelim cikolata veriyor konu sahibi, yani? Bazi cocuklar cokHay Allah ım bunları okuyunca çocuklarım saf mı acaba diye düşünüyorum
Yahu 2 yaşındaki hele de tek cocuk, paketli gıdayı anne-baba vermedikçe bilmez ve anlamaz.
Ben 3 çocukla markete girip, çikolata almadan çıkabiliyordum mesela.
Bilmiyorlardı cunku. Rengarenk cafcaflı olması bir şey değiştirmiyor ki. Öğretmezseniz bilmez.
Vermezseniz yemez.
2 yaş da gerçekten çok erken bu olayın yaşanması için. Ben hala anlamıyorum bir cocuk nasıl başka bir şeyle kandırılamaz?
Tamam babaanne hala aklamıyoruz burada bu ayrı bir şey ama bu kadar ajitasyonluk bir durum yok. Varsa da sorumluluğu anne de paylaşıyor
bızımkıde bu sene neyın ne oldugunu ogrendı ama okulda dagıtılanı bıle yemıyorKucuk oglumda aynen boyleydi..sonra abur cuburun hepsini ogrendi.. yas gectikte engel olamiyorsun bence..
Hakkaten ya bu da bi yöntem aslinda. Hem annesinin dişli olduğunu görür. Dogru diyosun vala.Gidip oradan bir çikolatayı alır açar oğluma yedirir sonra da afiyet olsun derdim!her yerde hanımefendi cizgimizi korumak zorunda değiliz.cok buzulurlarsa da oglunuzdan parasını alırsınız der çıkardım! Bu ne zalimlik ya
Ya ufaklık pakedi farklı diye anne bu degildi diyor kanmiyor. Anne bunun üstünde Made in Germany yazmiyo ki demiyor. Allahim yarabbim!!!
Haklisin, ama kadinlarda genelde oyle yetistiriliyor toplumumuzda..buarada herkes evlenmeden bir arada yasamiyor, yeterince taniyip evleneyim demek icin.. malum herkesin bunun icin sebepleri var.
Gidip oradan bir çikolatayı alır açar oğluma yedirir sonra da afiyet olsun derdim!her yerde hanımefendi cizgimizi korumak zorunda değiliz.cok buzulurlarsa da oglunuzdan parasını alırsınız der çıkardım! Bu ne zalimlik ya
soguk kanlı olmak gerek onların ıstedıgı zaten cıldırtmak sınır bozmak :) amaclarına ulasmıs olurlarÇikolatayı bi sene yemesem aramam sanırım sütlü tatlı severim ama sırf onların inadına hepsini mahvederdim o çikolatanın
Cidden şu an kendi anneme gitsem bile bişey istemeden almam ama bilmiyorum ya çocuğum olursa bu yapılana çok sinirlerim bozulurdu 2 yaşında çocuk iste yemese tabi ki daha iyi ama bir parça verip gönlü görülebilir bu çocukların da