sizce bi kadının güzel olmasında saç rengi önemlimidir?

bence onemli yakısan rengi yapmaları gerekiyor bence scarlette koyu sac cok gusel durmus sarıyı sevmiyorum

Kesinlikle çoook önemlii.arzum onan çok güzel bir kadın mesela ama sarı yapınca olmuyo işte..

waaaoow hem de nası farketmiş şu fotolara bak
ama sanırım kumral renkler daha çok yakışıyor çoğunluk olarak

koyu renkler daha asil duruyo genel olarak..ama istisnalar da yadsınamaz tabi çok yakışan insanlar da var.. ve insanı gerçekten çok değiştiriyo saç baş olayları

saç rengi önemli olmaz mı hiç..
zenci bi kadında portakal gibi turuncu kafa düşünün:dilcikar:
ve yine bi zencide siyah-kahve tonlarını düşünün
sorunun cevabı çok açıkyerimseniben

çok önemli bence ki resimlere bakılınca da çok iyi anlaşılıyor ne denli farkettirdiği....başka biri gibi oluyor insan renk değiştikçe.........

bana göre makyajdan bile daha önemli saç.çoğu zaman makyaj yapmam ama saçım hep yapılı ve bakımlıdır.şimdilik boyatmıyorum tabii daha çok erken

evet onemlidir...
bana kizil, sari, kahve tonlari gidiyor ama siya sacli olsam cok kotu durur mesela

Önemli...
Kara kasli kara gözlü esmer bir hatuna sari sac yakismayacagi gibi bembeyaz tenli sari kasli-kirpikli hatuna da simsiyah sac yakismaz. Ayrica rengi kadar modeli de önemli. Mesela ben siyah ve kizil rengi dümdüz saca yakistiriyorum. Sari sacta dalgali modelleri begeniyorum.

Önemli ama çirkin birisi saçını boyattı diye güzel olmaz sadece yüzüne farklı bir hava gelir.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…