Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
sizce bi kadının güzel olmasında saç rengi önemlimidir?
Sac rengi cok onemli, mesela esmer olan birinin sari sac yapmasi cok basit gosteriyor. Etrafima bakiyorumda herkesin saci sari, ustune ustluk bide dipleri cikmis, berbat Bakiyorum bazen cok guzel bir kiz saci sari ve hic yakismamis, diyorumki ah keske su saci koyu bir renge boyasa nekadar guzel gorunurdu diye
siyah uzun saçlıyım simsiyahım buğday tenliyim ve beğeniliyorum saçımın büyük etkisi var ve yüz hatlarımı en iyi ortaya çıkaran renge sahibim çakma sarılara uyuz olmaktayım bana çok itici geliyor
saç şekli ve rengi gerçekten çoook önemli..bi insan saç şekil ve rengiyle o kadar başka havalara bürünebiliyor ki
mesela sarı saça heves etmişliğim vardır ve de röfleye ama bana asla yakışmayacağını bile bile.ha çok doğru bi ton olur bana gerçekten uyum sağlar felan olabilir ama asla koyu saçın verdiği hava gibi bende durabileceğini sanmıyorum
mesela pınar altuğ..saarışın bi bayan değil ama kendisine sarı saç o kadar çok yakışıyor ki.platin de diğer tonlar da.aynı şekilde kahvenin tonları da..
ama kumral bi kişi saçını sarı yaptığında hiç de yakışmayabiliyor ya da basit kaçıyor.
sarı saç biçok insanı zaten kötü gösteriyor düşüncesindeyim ve de yaşlı ama çok yakışanlar da var ve ben çok yakışan insanlarda sarı saçı görmeyi çok seviyorum
fakat koyu saçın asaleti bana göre bambaşka.kısacası renk çok önemli..
İnanın saç rengi o kadar önemli ki.. Sürekli saç rengimi değiştirdiğim için biliyorum.Sarı yaptıgımda o kadar kötü olmuştu ki halbuki kızıl kullandıgımda ayrı bir havası oluyordu. Siyah saç yaşımdan daha büyük gösteriyordu.Karamel desen hastalıklı gibi oldum. Şimdi yeniden kızıl olsun diye ugrasıyorum bu kadar önemli işte:)
tabikide cok önemli mesela esmer birinin sacini sariya boyamasi, yada sarisin olan birinin siyaha boyamasi cok cirkin duruyor vede yasli gösteriyor insani o yüzden kimse abartmadan tenine uygun renkler secmeli :))
kadının güzelliğinde bence saç renginden çok saç sağlığı önemlidir bir kadının saçları yıpranmış ve tiftik tiftik duruyorsa ne yapayım ben o rengi hiçbir boyaya bu anlamda güvenmediğim için şimdiye kadar hiç boyamadım saçlarımı