Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
cimcime galiba burda beni encok anlayanlardan birisin sagol arkadasim kendimi ferhunde gibi hissetmeye basladim fazlada izleyemiyorum o diziyi ama kaynanaya kayinbabaya kotu davrandigini biliyorum o kadar kotu biri degilim inan benim tek sucum ayni evde oturmayi kabul etmekti yoksa yemis icmis batirmis bana hic agir gelmez yaparim sonuna kadar elimden geleni sanada hayirli ramazanlara.s.
allah yardimcin olsun isin zor bende evliyim birlikteligin nedemk oldugunu bilirim yasi cok yasli deyilmis bencede yakinlarda bir ev tutun ha esin bazi seylerin yerini ayirt etmeyi bilmeyipde kabul etmiyorsa daha da zor isin fakat mutlak bir yolunu bul esinlede konus kayin pederinlede yoksa olan sana olur sen yipranirsin ha ayrica kayinpedere kayiin valideye bakmaya kesinlikle bir mecburiyet vede sevap yok dini acidan olay bakan arkadasla daha iyi arastirsinlar bence
belcikadayim canimsen almanyadasin galiba vicdansizlik insanlik degil diyen arkadaslar ayni evde degil yakininda oluruz diyolar bir yandan ee ben ne soyluyorum ayni evdeyiz diye adama iskence ettigimdenmi bahsediyorum yoksa yedigi yemekler burnundanmi gelsin diyorum tovbe yarabbim benim nasil biri oldugumu nasil davrandigimi kayinbabam dahil herkes takdir etmistir ben burda sadece icimo doktum ayni evde yasamanin sikintilarini paylastim ve sizden bi akil bi moral vermenizi bekledim ama sanirim bazilariniz sirf olumsuzluk moral bozmak amaciyla ne vicdansizligimi koydunuz ne insafsizligimi ne de insanligimi arkadaslar ben hicbirinizi tanimiyorum ve hic kimse hakkinda boyle yorum yapmadim kaldiki tanidigim bile olsa bu kadar kirici laflar etmem tabiki bende babamin yalniz kalmasini istemem ALLAH korusn ama ayni sey degil lutfen siz kayinbabaniz karsisinda rahatca yemek yermisin birak evin icinde rahat gezmeyi hirsiz gibi geziyorum kayinbabam yatinca ben cikiyorum afedersiniz tuvalete bile girerken tedirgin oluyorum cunku onun yatak odasinin karsisinda yani belki ben ifade edemiyorum kendimi ama sizde yapici olun lutfen
allah herkesin kalbine göre versin... insan empati kurmaya çalışıyor kendi annem babam diye düşünüyorsun ama bazen olmuyor. kendi annen baban sana kıyamıyor ama kayınpeder kayınvalide hep senden bekliyor.istisnalarda var tabi onlar ayrı ama hepsi birkumaş değil maalesef. yazılardan anladığım kadarı ile kayınpeder pek geri kafalı biri değil siz kendinizi kızınızı odaya kapatmanızda başka bir neden mi var? çıksanız dolaşsanız laf mı ediyor? aynıortamda bulununca bi rahatsızlık mı veriyor? valla evlenip başınıza birde kayınvalide getirir mi diye korktum ben. kayınvalideninde canına minnet evde iş yapacak biri var :)
bence sen işe kızından başlamalısın
belki farkında değilsin ama şimdiden o çocuğun geleceğini mahvediyorsunuz
kızını bi kreşe falan ver derim ben
küçük yaşlardan sosyal hayattan men edilen çocuklar güven duygusundan yoksun büyüyorlar ve ilerde de kendine güven duymayan bir birey oluyorlar üstelik okul hayatları da dahil hiç bir alanda kolay kolay başarılı olamıyorlar
yurt dışında olduğunuz için de zaten olması gerekenden az bir çevren var
sen çocuğunu bi yere yerleştir önce sonra da kendine bi çeki düzen ver
bu ufak bi sorun ama takıntı yapınca ve halledilmeyince insanın psikoloji alt üst oluyor
abartıyor da abartıyor o zaman insan
şahsen ben öyle oluyorum sende böyle takıntı yapmışsın ama anlıyorum elinde değildir
sagol canim onerin icin ama benim bildigim kadariyla 2,5 yasinda baslaniyo burda ayrica cok kucuk kiyamam ben ona iyice bunalirim oda olmazsa onla vakit geciyo zaten tabiki cikip yasitlariyla oynastirmaya calissamda dedigin gibi cevrem cok az yan komsumuz yabanci onunda benim kizimla yasit kizi var bazen cikarip oynastiriyoruz ama bugun moralim biraz duzeldiŞeniz kocam yilbasina kadar ayri eve cikacaz diye soz verdi kayinbabamin bosanma davasi 2 ay sonraya ertelenmis galiba daha uzun surer diye vede artik sabrimin tastigininda farkina vardigi icin internetten ev gezmeye basla istersen dedi cok mutluyum artik kendi evim olacak insallah ozenerek baktigim ama alamadigim ne varsa alicam evime insallah ALLAHIM yardim et bize:Saruboceq: