Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
walla bılmıomda zor durum ama kızlar zelındayada hak werın ne demısler bekara kadın bosamak kolayy ewınde rahat edemez 1 yıllık dıe konusmus esıyle walla bılmıom yaaa
ewet dhilek hakılısn canım bnde yerımı bılır onume konulanı yerdım zelındada bakmıycam demıo yanı ha bn bakarmıyım bakarım ama yok sunu yemem bunu yemem olmaz yanii mantıklı dusunelım lutfenn
ewet dhilek hakılısn canım bnde yerımı bılır onume konulanı yerdım zelındada bakmıycam demıo yanı ha bn bakarmıyım bakarım ama yok sunu yemem bunu yemem olmaz yanii mantıklı dusunelım lutfenn
O zaman 3 gün yemek vermesin..
Bak nasıl yaptıklarını yiyo..
Allahım ya inanmıyorum..
Ev hanımı bir bayan yemek yapmaktan çamaşır yıkamaktan... yakınıyor...
Hadi çalışıyorum birde bunlar olunca zor oluyor deseniz tamam.Anlarım..
Ordu ya bakmıyosunuz..Sadece bir kişi...
Allah kimsenin başına vermesinn
Neyse bir daha bu topice girmiyecem..Sinirlerim bozuluyo
sagol canim benim yerime koyun kendinizi diyorum cogu yok baban olsa yaparmiydin yok yaptigin yemekmi batiyo diyo cok uzuluyorum ben kimseye bakmam etmem demedim sadece kendi evim olsun rahatca evimde mutfagimda salonumda isimi yaoayim aman bi esyaya zarar gelmesin korkusu olmadan yasamak istiyorum ayri evim olsa gelir yine yaparim yemegini evlenene kadar ama ayni ortam cok zor yasayan anlar bence :uhm::1no2:
bekarsin sen babani dusundugun icin sana benim anlattiklarim ters geliyo insallah demem ama sende birgun benim durumuma dusersen beni hatirla yasamadan bilemezsin sinir oluyosan okuma arkadasim
bekarsin sen babani dusundugun icin sana benim anlattiklarim ters geliyo insallah demem ama sende birgun benim durumuma dusersen beni hatirla yasamadan bilemezsin sinir oluyosan okuma arkadasim
İnsanın başına ne geliyosa meraktan işte ..dayanamadım yine okudum.
Ben Allahtan korkarım..İnsanlık vazifemide bu yüzden yaparım.Böyle bir durumla karşı karşıya kalırsamda hiç yüksünmeden bakarım.
Bekarsın anlamazsın geyiğide yapma arkadaşım..Gülüyorum ozaman.
İnsanlıkla başlar herşey..
Allaha emanet olun.Umarım bu mübarek ramazan gününde insafa gelirsin
sinirlenmiyorum canim yorumlarin bazilari cok insafsizca oluyo ben bakmam demiyorum sadece abartiyomuyum diye soruyorum yok yaptigin hizmetmi batiyo insanlik degil yaptigin diye yorumlar aliyorum bende bakiyorum gul gibide bakiyorum hem kaynanamada baktim son zamanlarinda yatalakken bezini bagladim bigun bile yakinmadim yani sonuc olarak abartmissin deseniz bu kadar uzmemiste olurdunuz beni
sinirlenmiyorum canim yorumlarin bazilari cok insafsizca oluyo ben bakmam demiyorum sadece abartiyomuyum diye soruyorum yok yaptigin hizmetmi batiyo insanlik degil yaptigin diye yorumlar aliyorum bende bakiyorum gul gibide bakiyorum hem kaynanamada baktim son zamanlarinda yatalakken bezini bagladim bigun bile yakinmadim yani sonuc olarak abartmissin deseniz bu kadar uzmemiste olurdunuz beni
bence abartmıyorsunuz.ama keske en bastan kabul etmeseydınız.bu tur vakalar dıycem köprüyü gecene kadardır.simdi mecbur katlanacaksınız.eşiniz suan işin vicdanı tarafında.tek cagrenız ya adamı evlendıreceksınız yada ölene kadar bakacaksınız.adamın yaşıda gencmıs.vay sizeee.allah yardımcınız olsun.işiniz çok zor:uhm: