Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamam sende mc donalts yazmayı öğren.Bakıcı konularına odaklan ve bana imla ogretme.
Ya cok ozurdilerim tekrardan herkezden 17senedir yurt disindayim anca bu kadar oldu kucuk yasda geldim bideHamburgerci yeri galiba mcdonalds![]()
Niye onu yazmayı ogreneyım, sokak hayvanı besledim diye odul mu vercekler?Tamam sende mc donalts yazmayı öğren.
Pardon ama ben konu sahibine yazdım.Siz niye üstünüze alındınız??Niye onu yazmayı ogreneyım, sokak hayvanı besledim diye odul mu vercekler?
Ya cok ozurdilerim tekrardan herkezden 17senedir yurt disindayim anca bu kadar oldu kucuk yasda geldim bide![]()
Sanırım bir yanlışlık varBakıcı konularına odaklan ve bana imla ogretme.
O zaman eski eşle boşanmayıp cilvelesmelere devam etseydi, sinir oldum burda yaEski eşiyle mi cilveleşiyor Çocuğu görmek hadi neyse de gece saat 1 lerde mesajlaşmak cilveleşmek nedir yaAllah sabır versin
Beni alıntılamıssın kenara gec bir soluklan nereye kime yazdıgına bak.Pardon ama ben konu sahibine yazdım.Siz niye üstünüze alındınız??
Tamam sende mc donalts yazmayı öğren.
Ben hata yapmışım ama sizin üzerinize alınıp pençelerinizi çıkarmanız nedir Allah aşkına?Beni alıntılamıssın kenara gec bir soluklan nereye kime yazdıgına bak.
Bı de ustune alındınız demez mi.
Hata yaptıysan ozur dılemeyı de bil bırak simdı penceyı falan..Ben hata yapmışım ama sizin üzerinize alınıp pençelerinizi çıkarmanız nedir Allah aşkına?
Bi yanlışlık yaptı galiba der geçerdim ben olsam.
Bakıcı konusuna kadar yazmışsınız.Kime yazdığım gayet anlaşılıyor aslında.
Bana sataşmaya yer aramışsınız.
:)) ya şaka gibisinizHata yaptıysan ozur dılemeyı de bil bırak simdı penceyı falan..
Pence hayvanlarda olur hakaretlerine ilerde devam et. İmla dısında nezaket ogren.