• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Benmi cok abartiyorum yoksa normalmi sizce

Eski eşiyle mi cilveleşiyor Çocuğu görmek hadi neyse de gece saat 1 lerde mesajlaşmak cilveleşmek nedir ya 🙄 Allah sabır versin

Oyuzden bosanmis çocuksuz kadinlara hep bosanmis cocuksuz adam öneriyoruz
Buyuk risk oluyor
Çocuk aradaki bagdir
Türkiyede zaten cogu evlilik cocuk hatrina sürüyor.
Sizde esinizi uyarın rahatsz olduğunuzu dile getirin ama çocuğu katmadan.
Eski esle arasındaki mesafeye dikkat etsin.

• Beğen
Reactions: JES
Beni alıntılamıssın kenara gec bir soluklan nereye kime yazdıgına bak.
Bı de ustune alındınız demez mi.
Ben hata yapmışım ama sizin üzerinize alınıp pençelerinizi çıkarmanız nedir Allah aşkına?
Bi yanlışlık yaptı galiba der geçerdim ben olsam.
Bakıcı konusuna kadar yazmışsınız.Kime yazdığım gayet anlaşılıyor aslında.
Bana sataşmaya yer aramışsınız.

Ben hata yapmışım ama sizin üzerinize alınıp pençelerinizi çıkarmanız nedir Allah aşkına?
Bi yanlışlık yaptı galiba der geçerdim ben olsam.
Bakıcı konusuna kadar yazmışsınız.Kime yazdığım gayet anlaşılıyor aslında.
Bana sataşmaya yer aramışsınız.
Hata yaptıysan ozur dılemeyı de bil bırak simdı penceyı falan..
Pence hayvanlarda olur hakaretlerine ilerde devam et. İmla dısında nezaket ogren.

Hata yaptıysan ozur dılemeyı de bil bırak simdı penceyı falan..
Pence hayvanlarda olur hakaretlerine ilerde devam et. İmla dısında nezaket ogren.
:)) ya şaka gibisiniz
tamam kusura bakmayın.Valla sizinle uğraşamayacak kadar keyifli bir gündeyim şuan.
size iyi gerilmeler:)

Madem bu kadar iyi geçiniyorlarmış neden ayrılmışlar. Kadının çocuğu doldurma nedeni de belli yani. İkisi için de kaçan balık büyük olmuş.

Daha yeni evlisin, çocuk için erken değil miydi? Adam nasılsa seni garantiledim diye dışarı açılmış. Ama yine eski eşe gitmiş, hiç yaratıcı olamamış. Belki eski eş de bu yüzden ayrılmıştı? Pat diye evlenip çocuk yapmadan bi araştırmalıydın.

Back
X