Sizce beni ilgilendirmeli mi ?

Kafam karisti.
Hatirladigim sorular
Siz niye teyzenin sizin tatilinizin masraflarini odemesine izin verdiniz

O teyze resmen cevresindeki herkese para yediriyor ki kimse ses cikarmiyor.

Mumkunse o aileden esiniz disinda kimseyle gorusmeyin

Konuda "annem babamı aldattığı" şeklinde başlayan bir cümle kurmuşsunuz ben de anneniz babanızı aldattı sandım. Siz en iyisi bir düzenleyin ilk mesajı. Birçok kişi de söylemiş anlaşılmıyor pek...

Ben olsam söylerim kapıda. Size katılıyorum. Öyle bir insanla muhatap olmak istemem. Hadi başka yerde muhatap olmak zorunda kalmış olsam da evimde istemem.
Kocanız kovamayacakmış madem siz kovun. Elin adamı için size laf söyleyecekse de söylesin.
Ben olsam o teyzeyle de görüşmezdim. Ama aile durumları karışık olabiliyor işte.

Bu arada eğer direk kötü olmak istemiyorum diyorsanız o gün günübirlik bir şey ayarlayıp evden gidin eşinizle birlikte.

ben cok anlamadım ama gazinoda sarkıcı teyze birinin metresiymis ben ilk paragrafı soyle anladım: annem babamı aldatıyor annem evli ve zengin birinin metresi babam da annemi teyzeyle aldatıyor bana löp löp büyülü okunmuş seyleri yedirdiler ben de yedim bir de regl olan bir kız. kalanında kafam karıstı

Neden o adamı kendinden uzak tutmaya çalışıyorsun? Metresligini yapıyor dediğin o teyzeyi, onu hala kardeşi ve akrabası olarak gören KV ve kp, ayrıca "napiyim geliyoruz derlerse gelmeyin mi diyeyim" diyen kocani kendinden uzak tut. Maşallah acaip relax bir aileymiş.

Onların geldiği gün sizin misafiriniz gelsin ya da hasta olun. Yanına gidip yiyip içip bana gelmeyin demek biraz kötü gibi geldi bana.

Ben şahsen anlatmama rağmen hala daha yemissiniz icmissiniz diyenlere cevap vermeyeceğim. Anlayanlara haksızlık çünkü. Anlayan arkadaşlara gelince yalnız olmadığımı görmek bi nebze mutlu etti çok aradaydm. Sanırım amaç böyle birseyi kabul ettirmek adına onca masrafta bulunulup bir gebelik hissetmemizdi. Ama gebelikten söz edecek son insanlar neyseki hak konusunda. Ailemize cok çok kızdık. Onların misafiriydik biz. Onlar da teyzelerin misafiri oldular sagolsunlar.. gereksiz yere kabul edebildiler böyle birseyi. Güvenip bi daha yola çıkarmıyiz asla.. eşim de dedi zaten aynısını ailesine sizinle iş yapılmaz diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…