- 30 Aralık 2016
- 2.944
- 10.149
- 128
- Konu Sahibi maviningolgesi
zorla kendini kabul ettirenlerden yani:))Size şunu söyleyeyim o benim onu istemediğimden çok emin ama işine gelmiyor :))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
zorla kendini kabul ettirenlerden yani:))Size şunu söyleyeyim o benim onu istemediğimden çok emin ama işine gelmiyor :))
Biz ayrı ev tuttuk hanfendi sadece o oraları biliyor diye daha once kullanıp tavsiye ettiği bi termal villa ile konuşup ayarladı ama sevgilisi ödemiş ücreti kac kere vermiş bizimkiler almamışlar falan. Biz ondan bagımsız yaptık tatilimizi hersey de cok güzeldi bu olay dısında. Kadın iki hafta once evimde benimle birlikte yuva yıkanlara intizar ediyor ben ne bileyim böyle yüzsüz olduğunu yüzüme bakabilecek kadar ? Ha bir daha gider misiniz deseniz asla..kusura bakmayın da herşey ayan beyan ortada siz niye bu kadının yanına gidip evinde kalıyosunuz parasını yiyosunuz? şart mıydı tatil?
hastasızorla kendini kabul ettirenlerden yani:))
Biz ayrı ev tuttuk hanfendi sadece o oraları biliyor diye daha once kullanıp tavsiye ettiği bi termal villa ile konuşup ayarladı ama sevgilisi ödemiş ücreti kac kere vermiş bizimkiler almamışlar falan. Biz ondan bagımsız yaptık tatilimizi hersey de cok güzeldi bu olay dısında. Kadın iki hafta once evimde benimle birlikte yuva yıkanlara intizar ediyor ben ne bileyim böyle yüzsüz olduğunu yüzüme bakabilecek kadar ? Ha bir daha gider misiniz deseniz asla..
afedersiniz de eşim mi çanak tutmuş ? bulundukları yerde mi bulunmuş alkışlamış mı ? ailesine nasıl bagırdıgını siz nasıl insanlarsınız dediğini ben duydum.. Teyzesiyle ilgili hep Allah dogru yola soksun deyip tanıdık bi ilçede yanyana görülmek istemediğini de ben biliyorum.. Bi ara boşluğuna gelip kovayım mı dedi sonra da afedersin dedi. Onu o yapamasa bile ben yapıcam sonucta dimi ? Davet etmiş ymek hazırlatmış gibi muamele de gösteremem eşime ? Bunlar düşüncelerim yine de sagolunkonunun özeti hafif meşrep teyze ve ona çanak tutup alkışlayan bir aile, nasıl tahammül ediyorsunuz hepsine ben tek tek iğrenirdim eşim dahil.
kv ile yeni barısmıslardı ve gelmişti malum kv ile de kapı kapıya oturuyoruz. Ben bişeyden haberim yokken gecmişte yasanan mevzulardan dolayı eşimi de tembihleyip gayet mesafeli davrandım bize ugradıgında. SOnra bulunduğu sehire gittigimizde yanımıza geldi o kadar yani. Biz gidip kalmadık evinde falan kocaman evi vardı biz baska ev tuttuk ama onlar ödedi zorlaiki hafta önce neden evinizdeydi?
alkış tutan pohpoflayan aile, eşinizinde tatil masraflarını adamın karşılamasına göz yumması benim için eşimden soğuma sebebi.afedersiniz de eşim mi çanak tutmuş ? bulundukları yerde mi bulunmuş alkışlamış mı ? ailesine nasıl bagırdıgını siz nasıl insanlarsınız dediğini ben duydum.. Teyzesiyle ilgili hep Allah dogru yola soksun deyip tanıdık bi ilçede yanyana görülmek istemediğini de ben biliyorum.. Bi ara boşluğuna gelip kovayım mı dedi sonra da afedersin dedi. Onu o yapamasa bile ben yapıcam sonucta dimi ? Davet etmiş ymek hazırlatmış gibi muamele de gösteremem eşime ? Bunlar düşüncelerim yine de sagolun
kv ile yeni barısmıslardı ve gelmişti malum kv ile de kapı kapıya oturuyoruz. Ben bişeyden haberim yokken gecmişte yasanan mevzulardan dolayı eşimi de tembihleyip gayet mesafeli davrandım bize ugradıgında. SOnra bulunduğu sehire gittigimizde yanımıza geldi o kadar yani. Biz gidip kalmadık evinde falan kocaman evi vardı biz baska ev tuttuk ama onlar ödedi zorla
kimin kiminle ne yaptıgını anlamadım. yazının sonuna indim. ve cevabım teyzeyi evine alma. hatta merhaba bile deme.Merhaba arkadaşlar. Benim eşimin teyzesi ile eşi zamanında k.v denin büyülük hocalık bi mevzuları oldugunu iddaa ettikleri için büyük bir aile kavgası oldu ve k.v kız kardeşi ile bütün ipleri kopardı. Hatta öyle bir kopardı ki bi bucuk sene boyunca orda burda ne namusuna ne işine laf etmediği kalmadı.. (Gazinoda şarkıcı teyze)
Bu teyze zamanında eşimle farklı durumlarım olduğu için beni kaç kez k.v nin aklına girip girip bekaret kontrolüne yatırmaya bile kalktılar. Kv ile tartıstıgım zamanlarda ara bulucu gibi davranıp arkamdan ara bozuculuk yaptığını da kv'den bizzat araları bozukken duydum. Ben okumuz kızmışım kurnaz olurmuşum falan böyle şeyler söylermiş arkamdan.
Kv benimle küstüğünde otomatikmen kız kardeşiyle barıştı. Kız kardeşi eşinden ayrılıyormuş falan tüm suç eşine yıkıldı şutlandı tabi adam ortadan problemde kalktı onların bazarı. (Adam sağlam ayak değil tamam para yiyici ama kimse de akılsız veya çocuk yaşta değil)
Teyze bi buçuk yıl sonra geldiğinde bizim mevzulara karışmamasını defalarca kez eşime söyledim. Çünkü bu insan yüzünüze gülen ara bulmaya calısan arkanızdan da sallayan birisi malum. İzin vermedik bu yüzden. Gelgelelim meseleye. Bu teyzenin bulunduğu yere tatil yapmaya gittik ailecek yakın zamanda. Fakat zamanında yaşanan olayda bizlere zorla söylediği tatlılar ve çorbalar için ''löp löp yerken içerken iyidi dimi'' diyen teyzemiz bütün masrafları üstlendi. Nasıl mı ?
Annemin babamı aldattığı ve bu yüzden iki senedir annemin yaşadıklarını söz konusu almıştım burada. Bu teyze benim evimde babamın birlikte olduğu kadınla ilgili ''Allah bu yuva yıkanların belasını versin yuva kuramasınlar inşallah'' derken, metresliğini yaptığı zengin evli barklı çocuklu adama ödetti tüm yediğimizi içtiğimizi. Ne yaptılarsa kv ve kp adam para almamış onlardan sözde. Bulunduğumuz kiralık eve getirecekti eşim dedi ki ''ne işi var o adamın yanımızda benim genç karım var'' o yüzden getiremedi ve gitti yanımızdan adamla kaldı o gece. Kızı o gece zor durumdaydı (regl) kalkıp gelmedi ağlattı kızı ben yardım ettim..
Sabahına diğer eşinden boşanıp geldi yanımıza ''yarın da benim evde agırlayayım sizi kahvaltı piknik falan yapalımlar.. Tamam dedik bi öğrendik o adam da gelecek kv ve kp ile tanışmaya. Noluyo dedim kendimce sanki kavak yellerinde bekar insanlar söz falan kesilsin bari gelmişken.. Bizimkilere zaten inanamadım bu memlekette kızımız yalnız bi ögrenelim nasıl güvenilir insan mı bakalım dediler gittiler. Biz gitmedik tabiki ve sözde aile toplantısıydı hicbirine de koymadı gitmememiz.
Bi geldiler adamı nasıl anlatıyorlar yok böyle birşey.. Hani hakikaten sanki normal bi durum gibi. ''Yok adamın parada gözü yok, delikanlı adam..'' o değil karısının resmini görmüşler. Kadın traktör araba kullanıyor adamın işlerine koşuyor erkek gibi, yazık iki de evlat vermiş ona..
Ben kendi babam anneme bunu yaptığında onu silmiş bir evlat olarak bu adamı cevremde istemiyorum. Adam simdi teyzeyi işten cıkartmıs ev acmış ona ve teyzenin iki cocuguna bakımlarını üstlenmiş hepsinin. Aylık da belli bi para ödicek. Teyze esya bakmaya gelecekmiş buraya günü birlik. Ben de eşime dedim ki bak günü birlik geliyorsa kesin adamla geliyorlardır. Sakın evime getirmeyin o adamı teyzeni istemesem de kanın diye bişey demiyorum o adamın olduğu yere ileride çocuğumu bile göndermem, benim çocuğumun kültüründe böyle şeylere asla yer olmayacak çünkü normal gelmeyecek falan dedim. Ne diyeyim geliyoruz derlerse kovayım mı dedi. Annene söylersin teyzene der ki sen git ama adam gitmesin kızın yakın zamanda ailesinin yasadıgı mevzular belli su an o konumdasın binevi falan desin (ne de der ya)
Yani kızlar kısaca ben o adamın karısını ne kadar tanımasam da burda bile aldatılan insanlara ne kadar üzülüyoruz.. Şu genç yaşta yaşadığı bana çok dokunuyor belki ileride öğrenicek ve bu işin içinde bulunan herkese ah edecek. Aynını benim yaşamayacağım ne belli ? Eşim beni anladı haklısın savunmuyorum yanlış olaylar önüne geçicem dedi. Ama geçemezse ben kapıdan içeri almamayı ''Ben böyle şeylere dahil olmak istemiyorum kusura bakmayın alamam evime'' demeyi düşünüyorum. Siz ne diyorsunuz ?
Benim eşim teyzesine alması gereken tavrı aldı kalkıp öldüremeyeceğine göre.. Adamla da yüzyüze gelmeyip ailesine bagırıp cagırması bu durumun karsısında oldugunu görmek icin bana yeterli. Babasına '' niye ödemedin?'' deyip kızması ve dk bası arayıp ''öde o parayı adama, ödeyin bak '' demesi, babasının karsılıgında viski alacagını duyup bagırıp cagırması benim icin yeterli. Sizin eşinizin teyzesi böyle bişey yaparsa siz boşarsınız alnızın akıyla, biz kötüyüz. O yüzden buraya konu açtım.alkış tutan pohpoflayan aile, eşinizinde tatil masraflarını adamın karşılamasına göz yumması benim için eşimden soğuma sebebi.
işte ben de olayların farkındayım ama nasıl basarabilirm diye ugrasıyorum. Bu arada biz kp in misafiriydik tek ortak nokta gideceğimiz sehrin termallerinin (kış günü yüzmek icin normal tatil yeri olmaz) meshur olduguydu ve onlar ona sordular o da daha once annesini götürmüs oraya cok memnun kalmıs falan filan iste yardımcı oldu olmaz olsaydı..Annenizin basina gelenlere cok uzuldum. Teyzeden de haz etmiyor olabilirsiniz ama kendinizi bu kadar paralamak sadece size zarar verir. Siz bildiginiz gurur meselesi yapmissiniz olayi. Gorusmek istemiyorsaniz gorusmeyin, evinize de almak zorunda degilsiniz. Gunubirlikmis zaten isiniz cikar, olur biter.
Aciklamissiniz yukarda okudum tatil olayini ama aciklanmis haline ragmen size yaptiklarindan sonra oldugu sehre gidip fikir almak falan bence biraz tutarsiz bir davranis. Bunun sizden kaynaklandigini dusunmuyorum, bir sekilde o duruma cekilmissiniz ama yine de ben olsam gecmiste insanlarla arami acmak icin caba gostermis birine arayip fikir bile sormam. Oraya hic gitmeyerek bunlari onleyebilirdiniz.
Siz su an verdiginiz sert tepkilerle bence yanlis yapiyorsunuz. Ona ne oluyor da bu kadar parladi derler. Tatile gelirken iyiydi derler, hatta abartip zengin adami kiskandi bile derler.
Bence dusunduklerinizi biraz kendinize saklayin ve daha sig bahanelerle bu kisiden uzak durun.
Ben daha iki senelik evliyim niye yukarıda biri cok mantıklı yazmıs onun gibi teyzeyi de evime almayarak onu kıskanmıs gibi davranayım ? zaten evime geldiğinde yaptıgım tavrı herkes goruyor. zamanında da bi haltlar yaptı eşim gördü göreceğini hep bekledim Rabbim cıkardı karsıma. Niye onun yaptıgı biseyden dolayı esime ''sen zaten teyzemi istemiyodun ki'' dedirteyim güvenip ? hicbirimizin basına gelimyor mu esleriniz konusmuyor mu böyle ? zaman gelecek o almayacak evine teyzesini ben biliyorum. Orasına ben karısmam. Ama aileme kötü örnek olabilecek bir adamı aileme yakın tutmam bunları beklerken, zamanında babamı saymamıs insanım.bence yüz veriyosunuz. yani kimseyle kötü olmayayım diye... niye evinize alıyosunuz ki şart mı? neden iletişim kuruyosunuz?
Teyze evli cocuklu bir adamın metresi ve ben cevremde bu adamı tutmak istemiyorum. Yakın zamanda eşya almaya gelecekler ve ben evime almamayı düşünüyorum..
Yahu bir de bekaret testi yaptirmaya kalkan insanlara bak tovbee .. cok haklisiniz bnceKonunun hepsini okuyamadım kim kiminle belli değil vallahi.
Tek sözüm o ki, böyle ailesi olan biriyle evlenmezdim. Bekaret testi mevzusunda bu iş biterdi benim için. Evlensem bile hiçbiriyle görüşmezdim özellikle de teyzeyle.
kimin kiminle ne yaptıgını anlamadım. yazının sonuna indim. ve cevabım teyzeyi evine alma. hatta merhaba bile deme.