- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
- 38
- Konu Sahibi falwlessone1
-
Ciddi misiniz?Seviyordu ama ne fark eder artık.
Aradaki fark ne?Hoşlantıdır
Sevgi zamanla olabilecek bir şey, bağlanma duygusu ile karışık. Başlarda hoşlantı ve merak vardır.Aradaki fark ne?
Bence bu zaman bazıları için daha kısa olabilir ama biz aynı siniftaydik onunlaSevgi zamanla olabilecek bir şey, bağlanma duygusu ile karışık. Başlarda hoşlantı ve merak vardır.
Ben hala ondayımDöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööört yıl önce mi?
Sonradan kıymete binmiş gibiDöööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööört yıl önce mi?
Hala onunla ilgili hayaller kurabiliyorum.Döööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööööört yıl önce mi?
Özelden adres yazcam gel bana ben bi sarscam kendine getircem seni. Yeter artık doktorlar nazik davranıyo olmuyo demek kiHala onunla ilgili hayaller kurabiliyorum.
Hiç mi arkadaşın yok dövsün seniBen hala ondayım
Var 3 kişi de dövseler fayda edecek mi??Hiç mi arkadaşın yok dövsün seni
Denemek lazımVar 3 kişi de dövseler fayda edecek mi??
Benim anladığım ya onu çok seviyorum ya da fena bir biçimde takinti yaptım.Denemek lazım
26sında randevum var bakalım ne olacak.Ders calis ders surda 2 ay kaldi. Gene costu takintin.
Bizden de bahset ablalar bana kiziyor de26sında randevum var bakalım ne olacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?