- 27 Eylül 2023
- 1.103
- -43
- 38
- Konu Sahibi falwlessone1
Bana aynı şu şekil bakıyordu için cekerek ve Bana direkt soylemese de babamla tanışmak istediğini söyledi.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Niye babana mı aşık?Bana aynı şu şekil bakıyordu için cekerek ve Bana direkt soylemese de babamla tanışmak istediğini söyledi.
Ablacığım kurgu değil gerçekler bu,yaşanmışlık yani.Niye babana mı aşık?
Tüm bunlar senin kafanda kurgu olabilir mi? İlaçlarını kullanıyor musun? Tedavine devam ediyor musun?
Yalnızca bipolar değilsin diye hatırlıyorum, 4-5 çeşit psikiyatrik ilacın vardı.Ablacığım kurgu değil gerçekler bu,yaşanmışlık yani.
Ayrıca bipolar böyle bir şey değil.
Uskudar-Psikoloji hedefimBu cocugu takintilamayi birak canim. Sinav calismalarin nasil gidiyor kendine bolum / okul hedefi koydun mu?
Coxuk bana geldi de acilamadi,arkadaşlarına ondan nefret ediyorum dediğim icinYalnızca bipolar değilsin diye hatırlıyorum, 4-5 çeşit psikiyatrik ilacın vardı.
Sen çok umutlanma, hareketlerine anlam yükleme.Bir diyeceği olan direkt muhatabına gelsin, baban ne alaka? Sen insan değil misin? Sana diyeceği olan sana gelir.
bunları her söyleyen herkes seviyor diye bir kanun yok adamı tanımıyoruz ne yaşadığınızı bilmiyoruz ne bilelim seviyor mu sevmiyormu ? hayatımda bunun kadara çok az saçma soru gördümBana aynı şu şekil bakıyordu için cekerek ve Bana direkt soylemese de babamla tanışmak istediğini söyledi.
Niye nefret ediyorum dedin ki?Coxuk bana geldi de acilamadi,arkadaşlarına ondan nefret ediyorum dediğim icin
O dönem çok egoluydum bir de sanırım bir nevi cilve yaptım.Niye nefret ediyorum dedin ki?