Eşiniz neden sizin kurallarınıza göre kişiliğini şekillendirsin?Eşim üniversite de görevli. 1 yıldır da olmanın olduğu bir kulüp var ve kulüp başkanı da bir bayan öğrenci. İş için sürekli iletişim halindeler bazen de odasına gittiğini biliyorum. Eşimin de bir huyu var kendinden yaşça küçük kardeşine bile ne yaptığını detaylıca anlatır. Eşim beni anneme bırakacaktı Bugün kulüp tantımı varmış az öncede kulüp başkanı aradı hocam gelecek misiniz diye eşimde markete uğrayıp bir yere uğrayıp geleceğim dedi. Bende sinirlendim yani ne gerek var öğrencine detaylı bilgi vermene o senin öğrencin çok mu samimi aranız dedim. Sinirlendim. Eşimde hemen bastı gitti. Sonra telefonla arayıp sinirlendiğimde de bağırıp şu an çok işim seninle uğraşamam dedi ve kapattı. Aşırı sinirliyim yaa ben mi yanlış düşünüyorum sizce
Benim kurallarıma göre değil. Fazla samimiyet göstergesi değil mi bu? Yani insan öğrencisine neden açıklama yapar kiEşiniz neden sizin kurallarınıza göre kişiliğini şekillendirsin?
Küçümseyici mi gördüm sizce? Dışarıda garsona teşekkür ettim diye bana gereksiz iletişim kurma diyen eşime bende öğrencisi için gereksiz iletişim kurma dedim.bu küçümseme mi sizce?Adamın huyu demek ki açıklamalı bi şekilde kendini ifade etmesi gereksiz yere abartıyorsunuz
Ayrıca ögrencisi diye de küçümseyici konuşmanız hoş değil eşiniz öyle uygun görüyor ki öyle de yapıyor
Adam açıklama yapmayı seviyor çünkü, genel tavrı bu. Kendiniz yazmışsınız.Benim kurallarıma göre değil. Fazla samimiyet göstergesi değil mi bu? Yani insan öğrencisine neden açıklama yapar ki
Ee siz demişisiniz zaten detay vermeyi sevdiğini. Anormal bir şey yok ki, siz büyütmüşsünüz.Eşim üniversite de görevli. 1 yıldır da olmanın olduğu bir kulüp var ve kulüp başkanı da bir bayan öğrenci. İş için sürekli iletişim halindeler bazen de odasına gittiğini biliyorum. Eşimin de bir huyu var kendinden yaşça küçük kardeşine bile ne yaptığını detaylıca anlatır. Eşim beni anneme bırakacaktı Bugün kulüp tantımı varmış az öncede kulüp başkanı aradı hocam gelecek misiniz diye eşimde markete uğrayıp bir yere uğrayıp geleceğim dedi. Bende sinirlendim yani ne gerek var öğrencine detaylı bilgi vermene o senin öğrencin çok mu samimi aranız dedim. Sinirlendim. Eşimde hemen bastı gitti. Sonra telefonla arayıp sinirlendiğimde de bağırıp şu an çok işim seninle uğraşamam dedi ve kapattı. Aşırı sinirliyim yaa ben mi yanlış düşünüyorum sizce
Bence sorun sizde destek almanız sizin hayrınızaKüçümseyici mi gördüm sizce? Dışarıda garsona teşekkür ettim diye bana gereksiz iletişim kurma diyen eşime bende öğrencisi için gereksiz iletişim kurma dedim.bu küçümseme mi sizce?
Bunu bildiğin halde, neden sinirlendin?Eşimin de bir huyu var kendinden yaşça küçük kardeşine bile ne yaptığını detaylıca anlatır.
Bende sinirlendim yani ne gerek var öğrencine detaylı bilgi vermene o senin öğrencin çok mu samimi aranız dedim.
Esiniz de sıkıntılıKüçümseyici mi gördüm sizce? Dışarıda garsona teşekkür ettim diye bana gereksiz iletişim kurma diyen eşime bende öğrencisi için gereksiz iletişim kurma dedim.bu küçümseme mi sizce?