cnm öncelikle 16 mart benim içinde çok önemli bi tarih bizde eşimle 16 martta tanışmıştık ve 6,5 yıl cıktık okurken sanki kendi ilişkimizi okur gibi oldum resmen kendimizi buldum yazıda bazen bende bencillik yapar soguk durur belki evlenmiycem düüncesiyle hep mesafeli olurdum. eşim de o zaman sevgiliyken seni seviyorum dediğinde bende demezdim okadar yani. bazen derdi evlenincede böle soğuk durusan boşarım seni falan die şakasına hep mesafeli olduğum için. ama evlenince hiç öle olmuyo cok daha ilgiliyim kocamla ve bazen ilgimle sıkıyorum bile ama sen bukadar soğuk ve mesafeli davranma bence cocuga da yazık oda ilgi bekler sonuçta bu günlerin kıymetini bilin ve belliki sevgilin seni seviyor en güzel günlerinizi iyi gecirin kaprislerle zamanınızı harcamayın kusura bakma biraz uzun oldu
canım fazla naz aşık usandırır diye bir söz var uzatma çocuk seni seviyor sayıyor unutma hiç kimsevazgeçilmez değildir sana anne nasihati çünkü annen yaşındayım çok mu ağır şeyler yazdım kusura bakma
canım çok temiz bir ilişkin var çok da güzel düşünceler evleneceğin kişiye açık ol herzaman kazanırsın
Valla canım benim, hayatımızı etrafımzdaki ilişkilere göre yönlendirecek olsaydık hiç bir zaman mutlu olamazdık. Her ilişki kendi içinde yaşanır. Evet çok fazla mutsuz beraberlikler var ama bu senin de aynı duruma düşeceğini hiçbir şekilde göstermez. Ben de çok severim sen de çok seversin ama ben mutsuz olurum sen mutlu. Bu tamamen ilişkiye harcadığın emekle ilgili. Sevgini ne kadar çok ortaya koyarsan o kadar getirisi olur.
İlişkilerin bir çoğu zaten bu yüzden bitmiyor mu?
Gereksiz gururlar, anlamsız kaprisler, kıskançlıklar.
Oysa çözüm 2 kelimede gizli... seni seviyorum... seni seviyorum... seni seviyorum...
Elbette sevmenin yetmediği durumlar var.
Hayat şartları bazen en büyük sevgilerin bile önüne geçiyor ama görünen o ki sizin çok şükür böyle bir sıkıntınız yok.
Sevdiğin insana içini açmaktan, kendini, yüreğini göstermekten korkma.
Bırak senin ruhuna ulaşsın, dokunsun.
İnan bana onun gözlerindeki pırıltıyı görmek bile seni ne kadar mutlu edecektir.
canım çok temiz bir ilişkin var çok da güzel düşünceler evleneceğin kişiye açık ol herzaman kazanırsın
Hulleenn var ya beni böyle seven bir sevgilim olsun, tepemde gezdirmezsem davul olayım zurna olayım...soyu tükenmek üzere böyle erkeklerin. kaydirigubbakcemile3
Evet ne demişler?
Açık yaraya kurt düşmez.
Açarsın gönlünü, kıymet bilen bilir zaten.
Bilmeyenin de kendi utancı olur.
Yüreğini açanın değil, o sevgiye layık olamayanın vicdanı sızlar bu durumda.
arkadaşınız sizi seviyor ama bu gidişle sevgisini tüketebilirsiniz.
bu kadar kapris yapmayın bence.
gün gelir, arkadaşınız bu davranışlarınızdan yorulur, sıkılır belki. sonra siz peşinden koşmak zorunda kalmayın.
tatsız şeylerle karşılaşmadan, elinizdekinin kıymetini bilin, tadını çıkarın. anlattıklarınıza bakılırsa, birbirinizi seviyorsunuz.
güzel güzel ilişkiyi yaşamak varken, kaprislerle, nazlarla tadını kaçırmayın derim.
biraz sert oldu, kusura bakmayın. benzer şekilde davranıp sonrasında pişmanlığını fazlasıyla çeken tanıdıklarım da olduğu için, aynı pişmanlıkları yaşamamanız için yazdım.
umarım dengeyi kurarsınız. siz de daha mutlu olursunuz, emin olun.
Ben senin üzerindeki bu sıkıntıyı atıp çok mutlu olacağına inanıyorum.
Hatanın farkındasın ve düzeltmek için çaba gösteriyorsun, bu çok çok önemli.
Eminim sevgilin de bu çabanı görüp takdir edecektir.
Allah başka dert, keder vermesin inşallah, mutlu olun.
Ne güzel bir aşk. Bozma ya..ben de senin gibiyimdim çok mantıklı, duygulara kapalıydım. Zamanında kapadıklarımla belki çok mutlu olacaktım ama bu şansı kendi ellerimle ittim. Sonra sonra daha rahat oldum ama gidip yanlış kişilere rahat olmuşum. Sahip ol kendine, dizginle kendini ve seni bu kadar sevenin de mutlu olmaya hakkı olduğunu unutma.
davranışların yalnızca sen odaklı.. en öncelikle gurur huyunu tatmin ediyorsun..
ayrımını yapsan dahi, gururunu ön planda tutman doğruyu yapmana engel oluyor..
kendi mutluluğuna kendin engel oluyorsun..
bence bu mantık değil mantıksızlık..
ama en mühimi farkında olman.. dile getirebiliyor olman.. herkes yapamaz.. yapmaz.. sen yapabilmişsin.. başlık açıp özeleştiri de bulunabilmişsin..
demek ki içten içe birlikteliğinizin devamını istiyorsun..
kendinin doğru yaptığına inanmak istediğin için de,, mantıklıyım ben.. diye düşündürüyorsun kendine..
bu düşüncen gururunun sertliğini kırdıyor sana.. doğrusun sen,i hissettiriyor...
muhakkak hepimizin yaşadığı durumlar.. sen de gurur ön sıradadır, bir başkasında başka huy.. ama hemen hepimizde vardır... rahatsızlık duyduğun davranışını paylaştığını hissetmen rahatlatıcaktır seni.. rahat düşünürsen kendin için birşeyler yapabilirsin.. zaten sıkışmış insan yardım edemez kendine..
kendini bu şekilde dizginlemeye alıştırmışsın.. diğeri zor geliyor.. hissettiğini yaşamak zor geliyor... ilk vakitler zor da gelicektir.. ancak yavaşyavaş kendini alıştıraalıştıra aşabilirsin.. yoksa birden bire her hareketini altüst etmen mümkün değil.. böyle zannersen boşa enerji harcarsın.. istersin ama yapamıyorumlarda kalırsın..
yapabileceğini düşündüğün bir davranışını ele al misal..
zor gelse de yap.. zor zor için sıkıla sıkıla yap..
bir müddet böyle davranarak kendini, duygularını kasmamaya alıştır..
yavaşyavaş,, alıştıraalıştıra kendini alıştırabilirsin..
istediğin için...
mutluluklar dileğimlea.s.
Davranısların cok tutarsız kusura bakma ama sankı ne ıstedıgını bılmıyo gıbısın..Bi geliyorsun iki gidiyorsun
sunu asla unutma iliskide insanlar birbirinin kolesi diildir illa bana haber versin illa hemen msj atsın hep ben hep ben olmaz..bi yerden sonra karsı taraf yeter der..
madem ılk ılıskın boyle yapma..ılkler hep ozeldır acı hatıralarla anımsamak ıstemıyorsan sevgılın bı dur demeden kendın de
Karsındakı ınsana oyuncak bebek muamelesı dııldı canlı ınsan muamelesı yap olur mu sakın yanlıs anlama toysun bılmıyorsun..Onunda karnı acıkıyor onunda ısı cıkıyor her an msjlarına tellerıne cvp veremeyebılır gec msj attı dıye seni sevmedigini dusunuyormussun olur mu oyle sey guzelim isi vardır ki acamamıstır telı..bencılmıyım dıye sormussun ya bence cok bencıl durumdasın madem bu durumdan kurtulmak ıstıyorsun bıraz fedakarlık yap aradıgında acmadıgında kızma konustugunuzda olsun askım demekkı ısın varmıs de hemen trıp yapma..kontrolun senin elinde olmasini istiyorsun ama bu bi beraberlik iki kisi paylasıyor tek kisi yuruturse bı zaman sonra bı taraf yeter der sakın bunu unutma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?