Mesela yüzük olayında bir gün buluştuğumuzda dilime dolanmıştı tek taşımı kendim alırım tek başıma kendim takarım şarkısı.Bunu şakayla onada söyledim.Ben sana sölediğimde istemiyordun hanımefendi şimdi hiç konuşma demişti.Bende şarkı zaten ciddiye alma demiştim.Sevgililer gününe yakın bir zamandı.Ve o günden önceki gün buluşmuştuk kuzeninin yanına gittik.Bir ara yanlız kaldık kutu çıkardı çok şaşırmıştım.Kapağı açtı ve teş taş yüzüğü parmağıma taktı.(Ve ben malesef onu takamıyoru hala saklıyorum bunu bilmesine rağmen olsun sen mutlu olda demişti.).Doğum günümde çok istediğim peluş oyuncağı onca yol taşımıştı ve ben eve götüremiyorum diye tekrar geri götürmüştü sonra müsait olduğumda yine bana getirmişti.Bunları düşündükçe haksızlık yaptığımın farkına varıyorum ama sonra en ufak bir olayda bunları unutuveriyorumen sert yorumları dahi hak ediyorum.Zaten özellikle burdayım akıllanmak için...Baze bildiğiniz bir şeyi başkasından duymak daha etkili olur ki bu bende kesinlikle işe yarıyor...
sen şimdi yaptıklarının bencşillk oldugunu düşünüyorsunyaa..
zaman geçtikçe saflar değişmezseee bende edda değilimm :umursamaz:
bırak en güseliii ben 7 sene boyunca öyle davrandım...
halada öyleyim merkez benimm en iyisii..
erkeklerrrr acı çekmeyi daha çok seviyorlar..
acı çektiren kızları yada..
neden hep terkedilen acı çeken kızlarr hep fedakarlarlık yapanlar ....
karşılarında sürekli acı çeken birşeyler yapan kıvranıp duran tiplerr onlar için basit geliyo...
değmiyo işte...
boşver canım kendini hatalı görme..
yerine göre iyi ol iyi davran arada süprizler yap..sevdigini hisettirr okadarda kalas olma:roflol:
amaa akıllı davran..
bende durmak yok yola devam :)) opuyorumnanaktan