cnm öncelikle 16 mart benim içinde çok önemli bi tarih bizde eşimle 16 martta tanışmıştık ve 6,5 yıl cıktık okurken sanki kendi ilişkimizi okur gibi oldum resmen kendimizi buldum yazıda bazen bende bencillik yapar soguk durur belki evlenmiycem düüncesiyle hep mesafeli olurdum. eşim de o zaman sevgiliyken seni seviyorum dediğinde bende demezdim okadar yani. bazen derdi evlenincede böle soğuk durusan boşarım seni falan die şakasına hep mesafeli olduğum için. ama evlenince hiç öle olmuyo cok daha ilgiliyim kocamla ve bazen ilgimle sıkıyorum bile ama sen bukadar soğuk ve mesafeli davranma bence cocuga da yazık oda ilgi bekler sonuçta bu günlerin kıymetini bilin ve belliki sevgilin seni seviyor en güzel günlerinizi iyi gecirin kaprislerle zamanınızı harcamayın kusura bakma biraz uzun oldu
Yorumun için gerçekten teşekkür ederim.Allah daha uzun bir ömür birlikte olmayı nasip etsin inşallah.Ve umarım bende senin kadar şanslı olurum.Sanırım aynı düşünce tarzına sahibiz bende ilkim tamam ama son olmasını istiyorum.Ya biterse diye düşünmekten kendimi hep geri çekiyorum.Ki bazılarına göre eski kafalı olabilirim ama ben eşimle ilklerimi yaşamak isterim...Bu kişi sevdiğim olursa dünyanın en mutlu insanı ben olucam.Ama ya biterse diye düşünmektende alamıyorum kendimi o zaman eşim olcak insana nasıl açıklarım ondan öncesini.Beni anladığın için tekrar çok teşekkür ederim...