• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce ben çok mu bencilim?Off bu huyumdan nefret ediyorum...

cnm öncelikle 16 mart benim içinde çok önemli bi tarih bizde eşimle 16 martta tanışmıştık ve 6,5 yıl cıktık okurken sanki kendi ilişkimizi okur gibi oldum resmen kendimizi buldum yazıda bazen bende bencillik yapar soguk durur belki evlenmiycem düüncesiyle hep mesafeli olurdum. eşim de o zaman sevgiliyken seni seviyorum dediğinde bende demezdim okadar yani. bazen derdi evlenincede böle soğuk durusan boşarım seni falan die şakasına hep mesafeli olduğum için. ama evlenince hiç öle olmuyo cok daha ilgiliyim kocamla ve bazen ilgimle sıkıyorum bile ama sen bukadar soğuk ve mesafeli davranma bence cocuga da yazık oda ilgi bekler sonuçta bu günlerin kıymetini bilin ve belliki sevgilin seni seviyor en güzel günlerinizi iyi gecirin kaprislerle zamanınızı harcamayın kusura bakma biraz uzun oldu

Yorumun için gerçekten teşekkür ederim.Allah daha uzun bir ömür birlikte olmayı nasip etsin inşallah.Ve umarım bende senin kadar şanslı olurum.Sanırım aynı düşünce tarzına sahibiz bende ilkim tamam ama son olmasını istiyorum.Ya biterse diye düşünmekten kendimi hep geri çekiyorum.Ki bazılarına göre eski kafalı olabilirim ama ben eşimle ilklerimi yaşamak isterim...Bu kişi sevdiğim olursa dünyanın en mutlu insanı ben olucam.Ama ya biterse diye düşünmektende alamıyorum kendimi o zaman eşim olcak insana nasıl açıklarım ondan öncesini.Beni anladığın için tekrar çok teşekkür ederim...

canım fazla naz aşık usandırır diye bir söz var uzatma çocuk seni seviyor sayıyor unutma hiç kimsevazgeçilmez değildir sana anne nasihati çünkü annen yaşındayım çok mu ağır şeyler yazdım kusura bakma

Kesinlikle ağır değil gerçekten okuduğunuz için teşekkür ederim.Böyle şeyler duymaya ihtiyacım var.Ve haklısınız ne diyebilirim ki elimden geldiğinde bu yorumları aklımdan çıkarmıcam söz veriyorum...

Valla canım benim, hayatımızı etrafımzdaki ilişkilere göre yönlendirecek olsaydık hiç bir zaman mutlu olamazdık. Her ilişki kendi içinde yaşanır. Evet çok fazla mutsuz beraberlikler var ama bu senin de aynı duruma düşeceğini hiçbir şekilde göstermez. Ben de çok severim sen de çok seversin ama ben mutsuz olurum sen mutlu. Bu tamamen ilişkiye harcadığın emekle ilgili. Sevgini ne kadar çok ortaya koyarsan o kadar getirisi olur.

ılişkilerin bir çoğu zaten bu yüzden bitmiyor mu?
Gereksiz gururlar, anlamsız kaprisler, kıskançlıklar.
Oysa çözüm 2 kelimede gizli... seni seviyorum... seni seviyorum... seni seviyorum...
Elbette sevmenin yetmediği durumlar var.
Hayat şartları bazen en büyük sevgilerin bile önüne geçiyor ama görünen o ki sizin çok şükür böyle bir sıkıntınız yok.

Sevdiğin insana içini açmaktan, kendini, yüreğini göstermekten korkma.
Bırak senin ruhuna ulaşsın, dokunsun.
ınan bana onun gözlerindeki pırıltıyı görmek bile seni ne kadar mutlu edecektir.

canım çok temiz bir ilişkin var çok da güzel düşünceler evleneceğin kişiye açık ol herzaman kazanırsın

Hulleenn var ya beni böyle seven bir sevgilim olsun, tepemde gezdirmezsem davul olayım zurna olayım...soyu tükenmek üzere böyle erkeklerin. kaydirigubbakcemile3

canım çok temiz bir ilişkin var çok da güzel düşünceler evleneceğin kişiye açık ol herzaman kazanırsın

Evet ne demişler?
Açık yaraya kurt düşmez.
Açarsın gönlünü, kıymet bilen bilir zaten.
Bilmeyenin de kendi utancı olur.
Yüreğini açanın değil, o sevgiye layık olamayanın vicdanı sızlar bu durumda.

Valla canım benim, hayatımızı etrafımzdaki ilişkilere göre yönlendirecek olsaydık hiç bir zaman mutlu olamazdık. Her ilişki kendi içinde yaşanır. Evet çok fazla mutsuz beraberlikler var ama bu senin de aynı duruma düşeceğini hiçbir şekilde göstermez. Ben de çok severim sen de çok seversin ama ben mutsuz olurum sen mutlu. Bu tamamen ilişkiye harcadığın emekle ilgili. Sevgini ne kadar çok ortaya koyarsan o kadar getirisi olur.

İlişkilerin bir çoğu zaten bu yüzden bitmiyor mu?
Gereksiz gururlar, anlamsız kaprisler, kıskançlıklar.
Oysa çözüm 2 kelimede gizli... seni seviyorum... seni seviyorum... seni seviyorum...
Elbette sevmenin yetmediği durumlar var.
Hayat şartları bazen en büyük sevgilerin bile önüne geçiyor ama görünen o ki sizin çok şükür böyle bir sıkıntınız yok.

Sevdiğin insana içini açmaktan, kendini, yüreğini göstermekten korkma.
Bırak senin ruhuna ulaşsın, dokunsun.
İnan bana onun gözlerindeki pırıltıyı görmek bile seni ne kadar mutlu edecektir.

Bu yorumların hepsi inanın bana hafızamın en değerli köşesinde yerini aldı ve hiç unutmicam.Dedim ya zaten konunun silinmesi ihtimaline karşı tüm yorumları alıcam ve yine aynı hataya düşmekten yorumlarını okuyarak kurtulucam buna eminim...Sevdiceğime onu sevdiğimi söyledim mesaj attım.bunu çok nadir yapırım...Ve ekledim nerden çıktı deme sadece içimden geldi dedim eminim şaşırmıştır...Duygularımın önünde perdeleri kaldırmak için elimden geleni yapıcam buğünden itibaren en azından bunu yorum ekleyen ve beni sabırla dinleyen sizlere borçluyum.Ve böylece daha mutlu olucağıma inanıyorum inşallah...

arkadaşınız sizi seviyor ama bu gidişle sevgisini tüketebilirsiniz.
bu kadar kapris yapmayın bence.
gün gelir, arkadaşınız bu davranışlarınızdan yorulur, sıkılır belki. sonra siz peşinden koşmak zorunda kalmayın.

tatsız şeylerle karşılaşmadan, elinizdekinin kıymetini bilin, tadını çıkarın. anlattıklarınıza bakılırsa, birbirinizi seviyorsunuz.
güzel güzel ilişkiyi yaşamak varken, kaprislerle, nazlarla tadını kaçırmayın derim.

biraz sert oldu, kusura bakmayın. benzer şekilde davranıp sonrasında pişmanlığını fazlasıyla çeken tanıdıklarım da olduğu için, aynı pişmanlıkları yaşamamanız için yazdım.

umarım dengeyi kurarsınız. siz de daha mutlu olursunuz, emin olun.

Evet ne demişler?
Açık yaraya kurt düşmez.
Açarsın gönlünü, kıymet bilen bilir zaten.
Bilmeyenin de kendi utancı olur.
Yüreğini açanın değil, o sevgiye layık olamayanın vicdanı sızlar bu durumda.

Haklısın heleki karşında gerçekten sana değer veren biri varken sevgini içine görmek doğru değil...Hepsinin bilincindeyim ama uygulmaya gelince kalıyorum...O yüzden burdayım ve kalbimi sözlere açtım.Her yorum beni incitmek yada kırmak bir yana dursun dahada cesaretlendiriyor inanın...

arkadaşınız sizi seviyor ama bu gidişle sevgisini tüketebilirsiniz.
bu kadar kapris yapmayın bence.
gün gelir, arkadaşınız bu davranışlarınızdan yorulur, sıkılır belki. sonra siz peşinden koşmak zorunda kalmayın.

tatsız şeylerle karşılaşmadan, elinizdekinin kıymetini bilin, tadını çıkarın. anlattıklarınıza bakılırsa, birbirinizi seviyorsunuz.
güzel güzel ilişkiyi yaşamak varken, kaprislerle, nazlarla tadını kaçırmayın derim.

biraz sert oldu, kusura bakmayın. benzer şekilde davranıp sonrasında pişmanlığını fazlasıyla çeken tanıdıklarım da olduğu için, aynı pişmanlıkları yaşamamanız için yazdım.

umarım dengeyi kurarsınız. siz de daha mutlu olursunuz, emin olun.

Kesinlikle sert değil öyle bile olsa hak ettiğim kanısındayım ki söylenenlerin hepsi aslında kalbimin bir köşesinde saklı sadece biraz cesaret eksikliğim vardı sanırım.Onu sayenizde kazanmış oldum...Ki kalbimi bu denli ilk kez açtım yazarken rahatlıyacağımı ve destek olucağınızı biliyordum gerçekten teşekkür ederim...Ve hayırlı teskereler dilerim...

Ben senin üzerindeki bu sıkıntıyı atıp çok mutlu olacağına inanıyorum.
Hatanın farkındasın ve düzeltmek için çaba gösteriyorsun, bu çok çok önemli.
Eminim sevgilin de bu çabanı görüp takdir edecektir.
Allah başka dert, keder vermesin inşallah, mutlu olun.

Ben senin üzerindeki bu sıkıntıyı atıp çok mutlu olacağına inanıyorum.
Hatanın farkındasın ve düzeltmek için çaba gösteriyorsun, bu çok çok önemli.
Eminim sevgilin de bu çabanı görüp takdir edecektir.
Allah başka dert, keder vermesin inşallah, mutlu olun.

Artık bu farkında olduğum konunun kalıcı olmasını istiyorum...
Dün yine sinirlenip teli kapadım buğün açtım ama sessize almıştım umursamamaya çalışarak ama gelin görün ki nerdeyse her saat başı tele bakıyorum.Böyle olduğum için yine kendime kızıyorum...Mantık yada duygu bu ikisinin dengesini sağlıyaöıyorum sanırım.Ya çok duygusal ki çok nadir olur yada fazlasıyla mantıkçı olabiliyorum.Halbuki sevdiğim o kadar rahatki sevdiğini o kadar güzel dile getiriyorki hiç tereddützü üstelik.1 yıl 3,5 aydır bilikteyiz düşünüyorum beni bir kez bile kırmadı...Ki ben askerdeyken yine böyle bir şey sinirlenip bitti demiştim:(Ben ararken oda beni arıyormuş meğer...Ve 3 şartı vardı.Bir daha asla bitti demicem.Teli hep ben kapatıcam(Sıra sıra kapatırdık).Ve seni seviyorum demeden tel asla kapanmıcak...Oda benim kadar inatçıdır ama bunun duygularının önüne gelmesine asla izin vermez.Ablasıyla karşılaştığımızda ben utanıp elimi çekerken o elimi hiç bırakmamıştı mesela...Sonra bir konu geçmişti ablasının nişanlısı yorumum üzerine yorum yapmmıştı.Sevdiğim hemen araya girip aslında öyle demek istemedi diyip susturmuştuu hemen bir savunma haline geçmişti.ay ne bilim bunları hep düşünsem şahane olcak ama aklımdan çıkıyor sanki...

Ne güzel bir aşk. Bozma ya..ben de senin gibiyimdim çok mantıklı, duygulara kapalıydım. Zamanında kapadıklarımla belki çok mutlu olacaktım ama bu şansı kendi ellerimle ittim. Sonra sonra daha rahat oldum ama gidip yanlış kişilere rahat olmuşum. Sahip ol kendine, dizginle kendini ve seni bu kadar sevenin de mutlu olmaya hakkı olduğunu unutma.

Ne güzel bir aşk. Bozma ya..ben de senin gibiyimdim çok mantıklı, duygulara kapalıydım. Zamanında kapadıklarımla belki çok mutlu olacaktım ama bu şansı kendi ellerimle ittim. Sonra sonra daha rahat oldum ama gidip yanlış kişilere rahat olmuşum. Sahip ol kendine, dizginle kendini ve seni bu kadar sevenin de mutlu olmaya hakkı olduğunu unutma.

Bende ilkkez duygularıma gerçekten sahip çıktım.Ama huylu huyundan vazgeçmiyor beni yokluyor sanırım.Dün mesela yine burdaki yorumlar sayesinde kendimi topladım.Sonra msne bakim dedim baktım online.Yazdım ses yok neyse alışveriş için dışarı çıktım.Geldim yazdım yine ses yok.Ondan öncede o aramış mesaj atmış duymamışım.Sinir oldumm hayır madem yoksun kapat.Sonra Canım uyuya kalmışım ya kusura bakma diye.Kendi kendime sinirlendiğimle kaldım.Burdaki yazılar aklıma geldi tabi alttan aldım.Off ne bilim yaa bu kadar herşey dört dörtlükken kendime en önemsiz şeyleri sorun yapıyorum sanırım.Mesajlarıma geç cvp vermesi gibi ki bu her zaman olmaz.Kışın çok rahattı ama yazın işler değişti sanırım onun sıkıntısı var bende.

davranışların yalnızca sen odaklı.. en öncelikle gurur huyunu tatmin ediyorsun..
ayrımını yapsan dahi, gururunu ön planda tutman doğruyu yapmana engel oluyor..
kendi mutluluğuna kendin engel oluyorsun..
bence bu mantık değil mantıksızlık..
ama en mühimi farkında olman.. dile getirebiliyor olman.. herkes yapamaz.. yapmaz.. sen yapabilmişsin.. başlık açıp özeleştiri de bulunabilmişsin..
demek ki içten içe birlikteliğinizin devamını istiyorsun..
kendinin doğru yaptığına inanmak istediğin için de,, mantıklıyım ben.. diye düşündürüyorsun kendine..
bu düşüncen gururunun sertliğini kırdıyor sana.. doğrusun sen,i hissettiriyor...
muhakkak hepimizin yaşadığı durumlar.. sen de gurur ön sıradadır, bir başkasında başka huy.. ama hemen hepimizde vardır... rahatsızlık duyduğun davranışını paylaştığını hissetmen rahatlatıcaktır seni.. rahat düşünürsen kendin için birşeyler yapabilirsin.. zaten sıkışmış insan yardım edemez kendine..

kendini bu şekilde dizginlemeye alıştırmışsın.. diğeri zor geliyor.. hissettiğini yaşamak zor geliyor... ilk vakitler zor da gelicektir.. ancak yavaşyavaş kendini alıştıraalıştıra aşabilirsin.. yoksa birden bire her hareketini altüst etmen mümkün değil.. böyle zannersen boşa enerji harcarsın.. istersin ama yapamıyorumlarda kalırsın..
yapabileceğini düşündüğün bir davranışını ele al misal..
zor gelse de yap.. zor zor için sıkıla sıkıla yap..
bir müddet böyle davranarak kendini, duygularını kasmamaya alıştır..
yavaşyavaş,, alıştıraalıştıra kendini alıştırabilirsin..
istediğin için...

mutluluklar dileğimlea.s.

Davranısların cok tutarsız kusura bakma ama sankı ne ıstedıgını bılmıyo gıbısın..Bi geliyorsun iki gidiyorsun
sunu asla unutma iliskide insanlar birbirinin kolesi diildir illa bana haber versin illa hemen msj atsın hep ben hep ben olmaz..bi yerden sonra karsı taraf yeter der..
madem ılk ılıskın boyle yapma..ılkler hep ozeldır acı hatıralarla anımsamak ıstemıyorsan sevgılın bı dur demeden kendın de
Karsındakı ınsana oyuncak bebek muamelesı dııldı canlı ınsan muamelesı yap olur mu sakın yanlıs anlama toysun bılmıyorsun..Onunda karnı acıkıyor onunda ısı cıkıyor her an msjlarına tellerıne cvp veremeyebılır gec msj attı dıye seni sevmedigini dusunuyormussun olur mu oyle sey guzelim isi vardır ki acamamıstır telı..bencılmıyım dıye sormussun ya bence cok bencıl durumdasın madem bu durumdan kurtulmak ıstıyorsun bıraz fedakarlık yap aradıgında acmadıgında kızma konustugunuzda olsun askım demekkı ısın varmıs de hemen trıp yapma..kontrolun senin elinde olmasini istiyorsun ama bu bi beraberlik iki kisi paylasıyor tek kisi yuruturse bı zaman sonra bı taraf yeter der sakın bunu unutma

davranışların yalnızca sen odaklı.. en öncelikle gurur huyunu tatmin ediyorsun..
ayrımını yapsan dahi, gururunu ön planda tutman doğruyu yapmana engel oluyor..
kendi mutluluğuna kendin engel oluyorsun..
bence bu mantık değil mantıksızlık..
ama en mühimi farkında olman.. dile getirebiliyor olman.. herkes yapamaz.. yapmaz.. sen yapabilmişsin.. başlık açıp özeleştiri de bulunabilmişsin..
demek ki içten içe birlikteliğinizin devamını istiyorsun..
kendinin doğru yaptığına inanmak istediğin için de,, mantıklıyım ben.. diye düşündürüyorsun kendine..
bu düşüncen gururunun sertliğini kırdıyor sana.. doğrusun sen,i hissettiriyor...
muhakkak hepimizin yaşadığı durumlar.. sen de gurur ön sıradadır, bir başkasında başka huy.. ama hemen hepimizde vardır... rahatsızlık duyduğun davranışını paylaştığını hissetmen rahatlatıcaktır seni.. rahat düşünürsen kendin için birşeyler yapabilirsin.. zaten sıkışmış insan yardım edemez kendine..

kendini bu şekilde dizginlemeye alıştırmışsın.. diğeri zor geliyor.. hissettiğini yaşamak zor geliyor... ilk vakitler zor da gelicektir.. ancak yavaşyavaş kendini alıştıraalıştıra aşabilirsin.. yoksa birden bire her hareketini altüst etmen mümkün değil.. böyle zannersen boşa enerji harcarsın.. istersin ama yapamıyorumlarda kalırsın..
yapabileceğini düşündüğün bir davranışını ele al misal..
zor gelse de yap.. zor zor için sıkıla sıkıla yap..
bir müddet böyle davranarak kendini, duygularını kasmamaya alıştır..
yavaşyavaş,, alıştıraalıştıra kendini alıştırabilirsin..
istediğin için...

mutluluklar dileğimlea.s.

Haklısın benim sorunum öncelikle gururumu tatmin etmem sanırım.Duygularımı ifade etmekten korkuyorum.Aslında bunuda yapıyorum ama itiraf etmem gerekirse çok nadir.Dedim ya aslında bu söylenen herşeyin farkındayım kendimi düzeltmem için sizlerden de dinlemek istedim.bu tarz yorumlar alıcağımı bile bile açtım zaten bu konuyu.Çünkü kendim bilsem bile belli bir süre sonra kendi kendimi kandırıyorum doğru yaptığıma inanıyorum...Tavsiyelerin için gerçekten teşekkür ederim.İnanın hepsi aklımın bir köşesinde kalıcak...:kedi:

Davranısların cok tutarsız kusura bakma ama sankı ne ıstedıgını bılmıyo gıbısın..Bi geliyorsun iki gidiyorsun
sunu asla unutma iliskide insanlar birbirinin kolesi diildir illa bana haber versin illa hemen msj atsın hep ben hep ben olmaz..bi yerden sonra karsı taraf yeter der..
madem ılk ılıskın boyle yapma..ılkler hep ozeldır acı hatıralarla anımsamak ıstemıyorsan sevgılın bı dur demeden kendın de
Karsındakı ınsana oyuncak bebek muamelesı dııldı canlı ınsan muamelesı yap olur mu sakın yanlıs anlama toysun bılmıyorsun..Onunda karnı acıkıyor onunda ısı cıkıyor her an msjlarına tellerıne cvp veremeyebılır gec msj attı dıye seni sevmedigini dusunuyormussun olur mu oyle sey guzelim isi vardır ki acamamıstır telı..bencılmıyım dıye sormussun ya bence cok bencıl durumdasın madem bu durumdan kurtulmak ıstıyorsun bıraz fedakarlık yap aradıgında acmadıgında kızma konustugunuzda olsun askım demekkı ısın varmıs de hemen trıp yapma..kontrolun senin elinde olmasini istiyorsun ama bu bi beraberlik iki kisi paylasıyor tek kisi yuruturse bı zaman sonra bı taraf yeter der sakın bunu unutma

Ne istediğimi biliyorum aslında.Tabiyki ilişkimin devam etmesini istiyorum çünlü onu gerçekten çok seviyorum.Öğrenmem gereken şey gururumu ön plandan kaldırmak ve duygularıma öncelik vermek.Aslında yapmaya çalıştığım da bu.Ama bunu yapmaya çalışmak o kadarda kolay olmuyor.Bir kez duygularımla hareket ediyorsam iki kez gururumu tatmin ediyorum.Yaptıklarımın saçmalığının ve yanlış olduğunun farkındaym.O yüzden burdayım zaten kendimi eleştiriyorum ve tüm yorumlara açıyorum.Söylediklerinin hepsinede katlıyorum...Teşekkür ederim yorumun için.

Back