arkadaslar ben henuz 3.5 aylik evliyim ve okulumun bitmesine 1 yil kaldi. Kocami tanimaya calisiyorum. Gecenlerde bi tartismamiz oldu; para uzerine. Kocam biraz cimri mi desem tutumlu mu desem bilmiyorum. Bana pek para vermiyor, bisey istedigimde ne gerek var falan diyor. Benim bi an once okulumu bitirip calismami istiyor, yani bunu acik acik soylemedi ama zaman zaman ima ediyor. Bende dedimki okulum bitince ben cocuk sahibi olmayi istiyorum o yuzden hemen calisamam. Ne zaman calismaya baslayacaksin dedi. cocugum en az 6-7 yasina gelinceye kadar dedim. Cunku ben cocugumun baskalarinin elinde buyumesini istemiyorum. Kendim buyutucem dedim. O da dediki calismayacaksan niye okuyorsun? Bende dedimki kolumda kunyem olsun yarin bigun bellimi olur falan dedim....Neyse bu konu uzerine baya bi tartistik, biraz agir konusmaya basladi; ben bu eve bakiyorum, senin kirani oduyorum falan dedi. Benimde zoruma gitti, agladim. Simdi ben bi part time is bulup calismak istiyorum. Okulum sadece haftanin 2 gunu. Diger gunler rahatlikla calisabilirim ama kocamin ailesi (Beraber oturmuyoruz, bizim evimiz ayri) kocami kullaniyorlar, kocam surekli onlara para veriyor falan. Simdi ben eger calisirsam eve faydam olacak, boylelikle kocam biraz rahata kavusacak ve oyle oluncada acaba ailesine daha cok verirmi. versin ben vermesin demiyorum ama acaba bu durumu abartirmi. Ben calisip butun parami eve harcarken o da durmadan ailesine extra seyler yaparsa bu benim zoruma gider. Ama calismazsamda onun bazi laflari altinda kendimi ezik hissediyorum. Sizce ne yapmaliyim?
arkadaslar ben henuz 3.5 aylik evliyim ve okulumun bitmesine 1 yil kaldi. Kocami tanimaya calisiyorum. Gecenlerde bi tartismamiz oldu; para uzerine. Kocam biraz cimri mi desem tutumlu mu desem bilmiyorum. Bana pek para vermiyor, bisey istedigimde ne gerek var falan diyor. Benim bi an once okulumu bitirip calismami istiyor, yani bunu acik acik soylemedi ama zaman zaman ima ediyor. Bende dedimki okulum bitince ben cocuk sahibi olmayi istiyorum o yuzden hemen calisamam. Ne zaman calismaya baslayacaksin dedi. Cocugum en az 6-7 yasina gelinceye kadar dedim. Cunku ben cocugumun baskalarinin elinde buyumesini istemiyorum. Kendim buyutucem dedim. O da dediki calismayacaksan niye okuyorsun? Bende dedimki kolumda kunyem olsun yarin bigun bellimi olur falan dedim....neyse bu konu uzerine baya bi tartistik, biraz agir konusmaya basladi; ben bu eve bakiyorum, senin kirani oduyorum falan dedi. Benimde zoruma gitti, agladim. Simdi ben bi part time is bulup calismak istiyorum. Okulum sadece haftanin 2 gunu. Diger gunler rahatlikla calisabilirim ama kocamin ailesi (beraber oturmuyoruz, bizim evimiz ayri) kocami kullaniyorlar, kocam surekli onlara para veriyor falan. Simdi ben eger calisirsam eve faydam olacak, boylelikle kocam biraz rahata kavusacak ve oyle oluncada acaba ailesine daha cok verirmi. Versin ben vermesin demiyorum ama acaba bu durumu abartirmi. Ben calisip butun parami eve harcarken o da durmadan ailesine extra seyler yaparsa bu benim zoruma gider. Ama calismazsamda onun bazi laflari altinda kendimi ezik hissediyorum. Sizce ne yapmaliyim?
arkadaslar ben henuz 3.5 aylik evliyim ve okulumun bitmesine 1 yil kaldi. Kocami tanimaya calisiyorum. Gecenlerde bi tartismamiz oldu; para uzerine. Kocam biraz cimri mi desem tutumlu mu desem bilmiyorum. Bana pek para vermiyor, bisey istedigimde ne gerek var falan diyor. Benim bi an once okulumu bitirip calismami istiyor, yani bunu acik acik soylemedi ama zaman zaman ima ediyor. Bende dedimki okulum bitince ben cocuk sahibi olmayi istiyorum o yuzden hemen calisamam. Ne zaman calismaya baslayacaksin dedi. cocugum en az 6-7 yasina gelinceye kadar dedim. Cunku ben cocugumun baskalarinin elinde buyumesini istemiyorum. Kendim buyutucem dedim. O da dediki calismayacaksan niye okuyorsun? Bende dedimki kolumda kunyem olsun yarin bigun bellimi olur falan dedim....Neyse bu konu uzerine baya bi tartistik, biraz agir konusmaya basladi; ben bu eve bakiyorum, senin kirani oduyorum falan dedi. Benimde zoruma gitti, agladim. Simdi ben bi part time is bulup calismak istiyorum. Okulum sadece haftanin 2 gunu. Diger gunler rahatlikla calisabilirim ama kocamin ailesi (Beraber oturmuyoruz, bizim evimiz ayri) kocami kullaniyorlar, kocam surekli onlara para veriyor falan. Simdi ben eger calisirsam eve faydam olacak, boylelikle kocam biraz rahata kavusacak ve oyle oluncada acaba ailesine daha cok verirmi. versin ben vermesin demiyorum ama acaba bu durumu abartirmi. Ben calisip butun parami eve harcarken o da durmadan ailesine extra seyler yaparsa bu benim zoruma gider. Ama calismazsamda onun bazi laflari altinda kendimi ezik hissediyorum. Sizce ne yapmaliyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?