Eşim ilişki sonrasında bana 'iyice yıkadın mı? Güzel yıka, yıkadın dimi?' gibi kelimeler kullanıyor(emin olmak için) Evet bebiş düşünmüyoruz ama korunma yöntemimiz yıkamak ya da geri çekilme(biliyorum korunma yöntemi değil) Aslında eşimde kötü bir amaçla söylemiyor, sanırım hazır hissetmiyor kendini ya da kafasında başka şeyler var bilemiyorum. Seneye nisan gibi korunmayı bırakacağımızı söylüyor yani 6 7 ay sonra. Ama ben korkuyorum bu süre zarfında hamile kalırsam, vereceği tepki -ya beni kırarsa diye. Ya da aldırmak isterse diye. Ne tepki vereceğini kestiremiyorum. Bir sorunumuz sıkıntımız yok Allah a şükürler olsun, herkesin evinde olan normal şeyler vardır ufak tefek. Ama içimde çok korku var özellikle bu ay. Acaba hamile miyim diye düşünüp duruyorum ve eşimin tepkisinden çok korkuyorum. Eşimle nasıl konuşabilirim, neler söylemeliyim. Kızlar gerçekten korkuyorum neden bu kadar içime dert oldu bilmiyorum, Bu arada ilk aylarda hamilelikten şüphelenmiştik eğer varsa aldıracağız demişti ama eğer olsaydı gerçekten böyle söyler miydi bilmiyorum. Ilk aylarla şu son zaman arasında çok büyük fark var bu arada.