• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bebek görmeye gitmeli miyim?

Merhaba kızlar. Liseden yakın arkadaşım evlendi düğünlerine gittim falan ama arkadaşım beni daha sonra evine davet etmedi ben onu bize davet ettim iş yeri bize çok yakın uygun olduğunda gel kahve içmeye diye tamam dedi ama hiç sonra yazmadı. Arada mesajlaşıyoruz sadece o kadar o da nadir baya. 2 yıl oldu evleneli şimdi doğum yaptı hediye alıp gitmeli miyim kararsız kaldım. Lisede çok çok yakındık sonra tabi ayrı okullara gittik konuşup görüşmeler azaldı senede 2-3 kez falan görüşürdük. Diğer kız arkadaşlar vardı onlarla akraba onları davet etmişti toplu görüştüler ben onlarla pek yakın değilim öyle. Alındım açıkcası sizce ne yapmalıyım?
Gitme.

Açıkçası ben ev ziyaretlerini sevmiyorum. Birinin evine gidip oturmayı da birinin benim evime gelip oturmasını da çok istemiyorum. Evim benim özel alanım biri varken rahat edemiyorum. Ama dışarda görüşürüm buluşurum çok istediğim insanlarla. Bebek görmesine çağırılmayı beklemez insan ama evine davet etmesi lazım. Pat diye "ben ev görmeye gelmek istiyorum" denmez yani evim müze mi benim neyini görmeye geliceksin? Siz doğru olanı yapmışsınız. Arkadaşların da dediği gibi siz mesaj atın verdiği cevaplara göre bakarsınız.

Onların kendi iş yeri ben uygun olduğunda kahveye gel bir gün dedim tamam aklımda hep ama denk getiremedim bir türlü demişti. Daha sonrada geleyim falan demedi

Ee! Görüşmek istemediği çok açık. neden hala davet ediyorsunuz üstene bir de hediye alıp yanına gitmek istiyorsunuz?
Ben olsam bir daha kendi davet etmeden ne yanına giderdim nede mesajla işletim halinde olurdum.

Merhaba kızlar. Liseden yakın arkadaşım evlendi düğünlerine gittim falan ama arkadaşım beni daha sonra evine davet etmedi ben onu bize davet ettim iş yeri bize çok yakın uygun olduğunda gel kahve içmeye diye tamam dedi ama hiç sonra yazmadı. Arada mesajlaşıyoruz sadece o kadar o da nadir baya. 2 yıl oldu evleneli şimdi doğum yaptı hediye alıp gitmeli miyim kararsız kaldım. Lisede çok çok yakındık sonra tabi ayrı okullara gittik konuşup görüşmeler azaldı senede 2-3 kez falan görüşürdük. Diğer kız arkadaşlar vardı onlarla akraba onları davet etmişti toplu görüştüler ben onlarla pek yakın değilim öyle. Alındım açıkcası sizce ne yapmalıyım?
Hayırlı olsun de geç. Davetine icabet etseydi neyse !

Nadir mesajlaşıyorsanız çok yakın sayılmazsınız. O yüzden sadece hayırlı olsun mesajı at. Bir de şunu yazabilirsin “Müsait olduğun zaman hayırlı olsuna gelmek isterim” de. Davet ederse senindir davet etmezse hiç senin olmamıştır. Bütün iletişimi kes. Kim seni nereye koyuyorsa sen de öyle yap.

Back