- 11 Eylül 2015
- 3.268
- 12.535
- 208
- Konu Sahibi busekarakan98
Belli ki sizinle iletişim halinde olmak istemiyor. Hiç gerek yok bence bu şekilde zorlamaya. Mesajla hayırlı olsun yazmışsınız zaten.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Doğum yapmadan önce hamile değilken çağırmadı hiç ben ona alındım. Şu an tabi ki kalkıp gitmem öyleÇağırmadıysa gitmeyin misafir ağırlayacak psikolojisi olmayabilir
Benim ilk defa yakın arkadaşım evlendi hiç bilmiyorum böyle şeyleri. Başka bi arkadaşıma sorduğumda onun seni davet etmesi lazımdı dedi. Ben ona kahveye gel bi gün dediğimde bende ondan bekledim sende bana bi gün buyur gel demesini ama demedi. Diğer kızlar gittiler hatta 2-3 kez story attılar ordan gördüm. Onlar kendilerimi gittiler arkadaşım mı davet etti bilmiyorum. İş yeri çok yakın bize kendi iş yeri zaten yani 1 saatliğine bile gelebilirdiBende yeni evlendim üç ay oldu. İş arkadaşlarım bizi davet etmiyorsun dediler bende yeni evlilere ev görmeye gelinir siz gelmek istediğiniz zaman söyleyin dedim bizim oralarda adap öyledir. Ev görmeye gelinir herkes öyle düşünür diye ben kimseyi davet etmedim. Sizin durumunuzda eğer diğer arkadaşları kendisi davet ettiyse bende alınırdım ve gitmek istemezdim. Değilse uygun gününü sorar giderdim. Birde evlenince ben çok zorlandım ailemle yaşıyordum hiç sorumluluk yoktu üstümde. Şu an temizlik yemek zorlanıyorum muhtemelen o nedenle size gelememiştir.
Şimdi bir ablaya sordum iş yerinden arkadaşlarının gelmesi lazım dedi ama olabilir yakın arkadaşsınız o zaman teklif beklemeden giderim zaten ama diğer arklar bi kaç defa gittiyse bi düşünürüm.Benim ilk defa yakın arkadaşım evlendi hiç bilmiyorum böyle şeyleri. Başka bi arkadaşıma sorduğumda onun seni davet etmesi lazımdı dedi. Ben ona kahveye gel bi gün dediğimde bende ondan bekledim sende bana bi gün buyur gel demesini ama demedi. Diğer kızlar gittiler hatta 2-3 kez story attılar ordan gördüm. Onlar kendilerimi gittiler arkadaşım mı davet etti bilmiyorum. İş yeri çok yakın bize kendi iş yeri zaten yani 1 saatliğine bile gelebilirdi
İşte diğerleri gittiler 2-3 kez. Sürekli konuşuyor olsak zaten ben ondan davet beklemeden giderdim. Ama bayadır konuşmuyorduk ondan böyle olunca kararsız kaldımŞimdi bir ablaya sordum iş yerinden arkadaşlarının gelmesi lazım dedi ama olabilir yakın arkadaşsınız o zaman teklif beklemeden giderim zaten ama diğer arklar bi kaç defa gittiyse bi düşünürüm.
Merhaba kızlar. Liseden yakın arkadaşım evlendi düğünlerine gittim falan ama arkadaşım beni daha sonra evine davet etmedi ben onu bize davet ettim iş yeri bize çok yakın uygun olduğunda gel kahve içmeye diye tamam dedi ama hiç sonra yazmadı. Arada mesajlaşıyoruz sadece o kadar o da nadir baya. 2 yıl oldu evleneli şimdi doğum yaptı hediye alıp gitmeli miyim kararsız kaldım. Lisede çok çok yakındık sonra tabi ayrı okullara gittik konuşup görüşmeler azaldı senede 2-3 kez falan görüşürdük. Diğer kız arkadaşlar vardı onlarla akraba onları davet etmişti toplu görüştüler ben onlarla pek yakın değilim öyle. Alındım açıkcası sizce ne yapmalıyım?
Haklısınız çok teşekkürlerAbla tavsiyesi: Senin enerjini 100/100 yansitmayan biri icin bosuna emek verme. Bazi arkadasliklar bir süre icin sadece. Bende sadece hayat beni tokatlayarak ögrendim bunu. Örnek veriyim: Üniversiteden bir arkadasim uzakta oturuyor görüsemedik. Uzun zaman sonra o sehire tatile tekrar gelecekti. Bende bana haber ver, seni gelir görürüm dedim. Oda haber veririm dedi (oturdugum yerden yaklasik bir saatlik bir yer). Haber vermedi bir insan sizi görmek istese haber de verir, yapiyor da. Mesela anneler gününde bir arkadasim hic beklemedigim halde bana cicek gönderdi. Benim kalp tabi o insanlara odaklanin
İşte diğerleri gittiler 2-3 kez. Sürekli konuşuyor olsak zaten ben ondan davet beklemeden giderdim. Ama bayadır konuşmuyorduk ondan böyle olunca kararsız kaldım
Üniversite bitip aynı yaşadığımız ilçeye döndüğü zamandan sonra çok fazla görüşmedik öyle. Senede 3-5 kez falan. Süreklide konuşmadık. İlk defa bi arkadaşım evlendi benim o sebeple ne nasıl oluyor bilmiyorum çevreme sorduğumda o davet etmesi lazımdı dedi. Bende önce onu bize çağırdım ne dicek diye sende bana gel falan demedi. Sık sık konuşuyor olsak mesela davet beklemezdim ama öyle konuşmuyoruzda ondan dolayı ondan bekledimAnlamadığım nokta neden davet bekledin?
Ev görmeye senin gitmen gerekmiyormu evlendikten sonra?
Ben arkadaşlarımı davet etmedim hiç.
Onlar aradı geleceğiz diye ilk.
Ondan sonra tabi ettim.
Üniversite bitip aynı yaşadığımız ilçeye döndüğü zamandan sonra çok fazla görüşmedik öyle. Senede 3-5 kez falan. Süreklide konuşmadık. İlk defa bi arkadaşım evlendi benim o sebeple ne nasıl oluyor bilmiyorum çevreme sorduğumda o davet etmesi lazımdı dedi. Bende önce onu bize çağırdım ne dicek diye sende bana gel falan demedi. Sık sık konuşuyor olsak mesela davet beklemezdim ama öyle konuşmuyoruzda ondan dolayı ondan bekledim
Ben şey düşünmüştüm ona bi gün gel dediğimde bi gün gelsin bize geldikten sonrada müsaitsen sana gelmek istiyorum derim diye düşünmüştüm açıkcasıBelki orda adet başkadır.
Burda büyüklere biz gideriz.
Diğer uzak olan akrabalar veya arkadaşlar yazar müsait bi gün gelmek istiyoruz diye gelirler önce.
Ondan sonra karşılıklı devam eder.
(Benim arkadaşım kendiliğinden gelmek istemese alınırım davet etmem)
İşte bende o yüzden davet bekledim. Hani çok yakın olsak sürekli konuşsak müsait bi zamanında ben sana gelmek istiyorum derim ama şu an öyle bi yakınlığımız kalmadı öyle. Altın almam zaten bebeğe hediye alır giderdimİnsanlar evine davet etmeden ben geleceğim demek bana çok ayıp geldi hiç duymamıştım. İnsanlar müsait olursa sizi davet ederler, etmemişse gitmezdim. Boşuna altın alacaksınız ama ben diyeyim o düğününüz olsa ona bile gelmeyecek ben diyeyim de boşuna masraf etmeyin.