• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bebek görmeye gitmeli miyim?

Bende yeni evlendim üç ay oldu. İş arkadaşlarım bizi davet etmiyorsun dediler bende yeni evlilere ev görmeye gelinir siz gelmek istediğiniz zaman söyleyin dedim bizim oralarda adap öyledir. Ev görmeye gelinir herkes öyle düşünür diye ben kimseyi davet etmedim. Sizin durumunuzda eğer diğer arkadaşları kendisi davet ettiyse bende alınırdım ve gitmek istemezdim. Değilse uygun gününü sorar giderdim. Birde evlenince ben çok zorlandım ailemle yaşıyordum hiç sorumluluk yoktu üstümde. Şu an temizlik yemek zorlanıyorum muhtemelen o nedenle size gelememiştir.
Benim ilk defa yakın arkadaşım evlendi hiç bilmiyorum böyle şeyleri. Başka bi arkadaşıma sorduğumda onun seni davet etmesi lazımdı dedi. Ben ona kahveye gel bi gün dediğimde bende ondan bekledim sende bana bi gün buyur gel demesini ama demedi. Diğer kızlar gittiler hatta 2-3 kez story attılar ordan gördüm. Onlar kendilerimi gittiler arkadaşım mı davet etti bilmiyorum. İş yeri çok yakın bize kendi iş yeri zaten yani 1 saatliğine bile gelebilirdi

Benim ilk defa yakın arkadaşım evlendi hiç bilmiyorum böyle şeyleri. Başka bi arkadaşıma sorduğumda onun seni davet etmesi lazımdı dedi. Ben ona kahveye gel bi gün dediğimde bende ondan bekledim sende bana bi gün buyur gel demesini ama demedi. Diğer kızlar gittiler hatta 2-3 kez story attılar ordan gördüm. Onlar kendilerimi gittiler arkadaşım mı davet etti bilmiyorum. İş yeri çok yakın bize kendi iş yeri zaten yani 1 saatliğine bile gelebilirdi
Şimdi bir ablaya sordum iş yerinden arkadaşlarının gelmesi lazım dedi ama olabilir yakın arkadaşsınız o zaman teklif beklemeden giderim zaten ama diğer arklar bi kaç defa gittiyse bi düşünürüm.

Abla tavsiyesi: Senin enerjini 100/100 yansitmayan biri icin bosuna emek verme. Bazi arkadasliklar bir süre icin sadece. Bende sadece hayat beni tokatlayarak ögrendim bunu. Örnek veriyim: Üniversiteden bir arkadasim uzakta oturuyor görüsemedik. Uzun zaman sonra o sehire tatile tekrar gelecekti. Bende bana haber ver, seni gelir görürüm dedim. Oda haber veririm dedi (oturdugum yerden yaklasik bir saatlik bir yer). Haber vermedi 🥲 bir insan sizi görmek istese haber de verir, yapiyor da. Mesela anneler gününde bir arkadasim hic beklemedigim halde bana cicek gönderdi. Benim kalp tabi 😍🥰 o insanlara odaklanin

Şimdi bir ablaya sordum iş yerinden arkadaşlarının gelmesi lazım dedi ama olabilir yakın arkadaşsınız o zaman teklif beklemeden giderim zaten ama diğer arklar bi kaç defa gittiyse bi düşünürüm.
İşte diğerleri gittiler 2-3 kez. Sürekli konuşuyor olsak zaten ben ondan davet beklemeden giderdim. Ama bayadır konuşmuyorduk ondan böyle olunca kararsız kaldım

Merhaba kızlar. Liseden yakın arkadaşım evlendi düğünlerine gittim falan ama arkadaşım beni daha sonra evine davet etmedi ben onu bize davet ettim iş yeri bize çok yakın uygun olduğunda gel kahve içmeye diye tamam dedi ama hiç sonra yazmadı. Arada mesajlaşıyoruz sadece o kadar o da nadir baya. 2 yıl oldu evleneli şimdi doğum yaptı hediye alıp gitmeli miyim kararsız kaldım. Lisede çok çok yakındık sonra tabi ayrı okullara gittik konuşup görüşmeler azaldı senede 2-3 kez falan görüşürdük. Diğer kız arkadaşlar vardı onlarla akraba onları davet etmişti toplu görüştüler ben onlarla pek yakın değilim öyle. Alındım açıkcası sizce ne yapmalıyım?

Anlamadığım nokta neden davet bekledin?
Ev görmeye senin gitmen gerekmiyormu evlendikten sonra?
Ben arkadaşlarımı davet etmedim hiç.
Onlar aradı geleceğiz diye ilk.
Ondan sonra tabi ettim.

Abla tavsiyesi: Senin enerjini 100/100 yansitmayan biri icin bosuna emek verme. Bazi arkadasliklar bir süre icin sadece. Bende sadece hayat beni tokatlayarak ögrendim bunu. Örnek veriyim: Üniversiteden bir arkadasim uzakta oturuyor görüsemedik. Uzun zaman sonra o sehire tatile tekrar gelecekti. Bende bana haber ver, seni gelir görürüm dedim. Oda haber veririm dedi (oturdugum yerden yaklasik bir saatlik bir yer). Haber vermedi 🥲 bir insan sizi görmek istese haber de verir, yapiyor da. Mesela anneler gününde bir arkadasim hic beklemedigim halde bana cicek gönderdi. Benim kalp tabi 😍🥰 o insanlara odaklanin
Haklısınız çok teşekkürler❤️

İşte diğerleri gittiler 2-3 kez. Sürekli konuşuyor olsak zaten ben ondan davet beklemeden giderdim. Ama bayadır konuşmuyorduk ondan böyle olunca kararsız kaldım

2 yıldır beraber kahve bile icmediginiz bir insan için çok düşünce sarf ediyorsunuz.
Sizi hayatindan çıkartmış. Bence hic bulaşmayin

Gerçekten yakın olsaydınız davet etmesini beklemezdiniz ya da geliyorum ne zaman müsaitsin derdiniz, bu samimiyet olurdu. bence şu an böyle bir samimiyet yok. Mesaj atmışsınız, davet etmişsiniz. Ben olsam bir daha ne ararım ne de mesaj atarım.

Anlamadığım nokta neden davet bekledin?
Ev görmeye senin gitmen gerekmiyormu evlendikten sonra?
Ben arkadaşlarımı davet etmedim hiç.
Onlar aradı geleceğiz diye ilk.
Ondan sonra tabi ettim.
Üniversite bitip aynı yaşadığımız ilçeye döndüğü zamandan sonra çok fazla görüşmedik öyle. Senede 3-5 kez falan. Süreklide konuşmadık. İlk defa bi arkadaşım evlendi benim o sebeple ne nasıl oluyor bilmiyorum çevreme sorduğumda o davet etmesi lazımdı dedi. Bende önce onu bize çağırdım ne dicek diye sende bana gel falan demedi. Sık sık konuşuyor olsak mesela davet beklemezdim ama öyle konuşmuyoruzda ondan dolayı ondan bekledim

Üniversite bitip aynı yaşadığımız ilçeye döndüğü zamandan sonra çok fazla görüşmedik öyle. Senede 3-5 kez falan. Süreklide konuşmadık. İlk defa bi arkadaşım evlendi benim o sebeple ne nasıl oluyor bilmiyorum çevreme sorduğumda o davet etmesi lazımdı dedi. Bende önce onu bize çağırdım ne dicek diye sende bana gel falan demedi. Sık sık konuşuyor olsak mesela davet beklemezdim ama öyle konuşmuyoruzda ondan dolayı ondan bekledim

Belki orda adet başkadır.
Burda büyüklere biz gideriz.
Diğer uzak olan akrabalar veya arkadaşlar yazar müsait bi gün gelmek istiyoruz diye gelirler önce.
Ondan sonra karşılıklı devam eder.
(Benim arkadaşım kendiliğinden gelmek istemese alınırım davet etmem)

Belki orda adet başkadır.
Burda büyüklere biz gideriz.
Diğer uzak olan akrabalar veya arkadaşlar yazar müsait bi gün gelmek istiyoruz diye gelirler önce.
Ondan sonra karşılıklı devam eder.
(Benim arkadaşım kendiliğinden gelmek istemese alınırım davet etmem)
Ben şey düşünmüştüm ona bi gün gel dediğimde bi gün gelsin bize geldikten sonrada müsaitsen sana gelmek istiyorum derim diye düşünmüştüm açıkcası

Ay ne münasebet ben evlendikten sonra beni evine davet etmeyen arkadaşımla görüşmeyi bile kestim(arkadaşım evleneli 1 sene oldu ve ben onları çağırmıştım evlendiğimde onlar nişanlıydı) nerde kaldı bebek görmeye gidicem hiç uğraşamam

İnsanlar evine davet etmeden ben geleceğim demek bana çok ayıp geldi hiç duymamıştım. İnsanlar müsait olursa sizi davet ederler, etmemişse gitmezdim. Boşuna altın alacaksınız ama ben diyeyim o düğününüz olsa ona bile gelmeyecek ben diyeyim de boşuna masraf etmeyin.

İnsanlar evine davet etmeden ben geleceğim demek bana çok ayıp geldi hiç duymamıştım. İnsanlar müsait olursa sizi davet ederler, etmemişse gitmezdim. Boşuna altın alacaksınız ama ben diyeyim o düğününüz olsa ona bile gelmeyecek ben diyeyim de boşuna masraf etmeyin.
İşte bende o yüzden davet bekledim. Hani çok yakın olsak sürekli konuşsak müsait bi zamanında ben sana gelmek istiyorum derim ama şu an öyle bi yakınlığımız kalmadı öyle. Altın almam zaten bebeğe hediye alır giderdim

istemiyor gibi duruyor boş verin zaten görüşmüyorsunuz pek, bir şey kaybetmezsiniz. benim de lise arkadaşım böyle yapmıştı evlenince bir şey oluyor bu tiplere

Sizinle arasına mesafe koymuş.Aramak isteyen arar, görüşmek isteyen görüşür.2 yılın bahanesi mi olurmuş.Giderseniz sizi agirlar,eder ama ne sizin düğününuze ne de bebeğinize gelmez.Ben olsam asla gitmem

Back