• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce bebek görmeye gitmeli miyim?

busekarakan98

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2013
581
350
303
Merhaba kızlar. Liseden yakın arkadaşım evlendi düğünlerine gittim falan ama arkadaşım beni daha sonra evine davet etmedi ben onu bize davet ettim iş yeri bize çok yakın uygun olduğunda gel kahve içmeye diye tamam dedi ama hiç sonra yazmadı. Arada mesajlaşıyoruz sadece o kadar o da nadir baya. 2 yıl oldu evleneli şimdi doğum yaptı hediye alıp gitmeli miyim kararsız kaldım. Lisede çok çok yakındık sonra tabi ayrı okullara gittik konuşup görüşmeler azaldı senede 2-3 kez falan görüşürdük. Diğer kız arkadaşlar vardı onlarla akraba onları davet etmişti toplu görüştüler ben onlarla pek yakın değilim öyle. Alındım açıkcası sizce ne yapmalıyım?

Şimdi eğer doğum söz konusu olmasaydı gitme derdim ama bebek ziyaretine insan özel olarak çağrılmaz, değer veren adım atıp ziyarete gelir diye düşünüyorum. Sanırım ben olsam önce bir mesaj atardım: “bebeğin hayırlı olsun mutlu bir ömrü olsun. Nasılsınız? Seni ve bebişi ziyaret etmeyi isterim” diye. Gelen cevaba göre karar veririm. Hani “aa tabi bekleriz, ne zaman geleceksin yazabilir” , veya “sağol, biraz büyüsün öyle görüşürüz” yazabilir arasında çok fark var bence.

Merhaba kızlar. Liseden yakın arkadaşım evlendi düğünlerine gittim falan ama arkadaşım beni daha sonra evine davet etmedi ben onu bize davet ettim iş yeri bize çok yakın uygun olduğunda gel kahve içmeye diye tamam dedi ama hiç sonra yazmadı. Arada mesajlaşıyoruz sadece o kadar o da nadir baya. 2 yıl oldu evleneli şimdi doğum yaptı hediye alıp gitmeli miyim kararsız kaldım. Lisede çok çok yakındık sonra tabi ayrı okullara gittik konuşup görüşmeler azaldı senede 2-3 kez falan görüşürdük. Diğer kız arkadaşlar vardı onlarla akraba onları davet etmişti toplu görüştüler ben onlarla pek yakın değilim öyle. Alındım açıkcası sizce ne yapmalıyım?
Gitmeyin tabii ki.

gitmem ben olsam
o uzaklaşmış sizden

siz evli misiniz bu arada o sizin düğününüze gelmiş miydi evliyseniz
Yok evli değilim ben, onun evlilik teklifi organizasyonuna bile gitmiştim ama çağırmıştı diğer yakın arkadaşı sürpriz yapmıştık arkadaşıma

Bende yeni evlendim üç ay oldu. İş arkadaşlarım bizi davet etmiyorsun dediler bende yeni evlilere ev görmeye gelinir siz gelmek istediğiniz zaman söyleyin dedim bizim oralarda adap öyledir. Ev görmeye gelinir herkes öyle düşünür diye ben kimseyi davet etmedim. Sizin durumunuzda eğer diğer arkadaşları kendisi davet ettiyse bende alınırdım ve gitmek istemezdim. Değilse uygun gününü sorar giderdim. Birde evlenince ben çok zorlandım ailemle yaşıyordum hiç sorumluluk yoktu üstümde. Şu an temizlik yemek zorlanıyorum muhtemelen o nedenle size gelememiştir.

Şimdi eğer doğum söz konusu olmasaydı gitme derdim ama bebek ziyaretine insan özel olarak çağrılmaz, değer veren adım atıp ziyarete gelir diye düşünüyorum. Sanırım ben olsam önce bir mesaj atardım: “bebeğin hayırlı olsun mutlu bir ömrü olsun. Nasılsınız? Seni ve bebişi ziyaret etmeyi isterim” diye. Gelen cevaba göre karar veririm. Hani “aa tabi bekleriz, ne zaman geleceksin yazabilir” , veya “sağol, biraz büyüsün öyle görüşürüz” yazabilir arasında çok fark var bence.
Mesaj atmıştım bende hayırlı olsun diye. Tekrar yazabilirim nasılsınız bebişle falan diye ona göre karar veririm bende çok sağolun

Çağırmadıysa gitmeyin misafir ağırlayacak psikolojisi olmayabilir

Back