Sizce anlaşmalı mıyım?

Fight4freedom1

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
9 Temmuz 2021
5.351
5.185
Öğretmenim.Bir kurum aradı.Eve uzak.İsim olarak birçok şubesi olan bir yer.Haftanın 5 günü çalışacağım.Haftaiçi izin olacak.Eve uzak ama izban direk gidiyor.Pazarları çalışacağım.Eşimde pazarları izinli.35 bin TL isteyeceğim.Sizce görüşmeye gitmeli miyim?

Öğretmenim.Bir kurum aradı.Eve uzak.İsim olarak birçok şubesi olan bir yer.Haftanın 5 günü çalışacağım.Haftaiçi izin olacak.Eve uzak ama izban direk gidiyor.Pazarları çalışacağım.Eşimde pazarları izinli.35 bin TL isteyeceğim.Sizce görüşmeye gitmeli miyim?

Hangi branş? Rehber öğretmenlik için arkadaşım geçen hafta 35 bine doğa ile sözleşme imzaladı.

kendinizi siz daha iyi bilirsiniz eşinizle vakit geçirecek zaman olacak mı?

Bence çalışın, diğer işlerden daha mantıklı geldi. Izban tam nasıldır rahat mıdır bilemiyorum ama yolda biraz biraz kpss de bakarsınız belki. Ben böyle böyle 1 saatlik yolda gide gele çalışıp dil öğrenip sınavı vermiştim mesela. Eşinizin evde olmadığı günlerde de yoğun kpss bakarsanız zaten matematikte falan da iyiyseniz yüksek alırsınız.

Bence çalışın, diğer işlerden daha mantıklı geldi. Izban tam nasıldır rahat mıdır bilemiyorum ama yolda biraz biraz kpss de bakarsınız belki. Ben böyle böyle 1 saatlik yolda gide gele çalışıp dil öğrenip sınavı vermiştim mesela. Eşinizin evde olmadığı günlerde de yoğun kpss bakarsanız zaten matematikte falan da iyiyseniz yüksek alırsınız.
Pazarları eşim evde.O da pazar tatil olan iş bul diyor.Ama yok maalesef

Pazarları eşim evde.O da pazar tatil olan iş bul diyor.Ama yok maalesef
Yani bu konuda diyebileceğim bir şey yok. Özel okullarda vardır da dershanede falan yoktur tabi. Bence her türlü kpss çalışın, bu işin şartları bana diğer işlerden iyi geldi, kpss ile götürmek kolay olur. Hedefiniz için biraz böyle şeyleri göze almak lazım yoksa uzun vadede nasıl rahat edeceksiniz ki? Biz de hedefimiz için eşimle farklı ulkelerde çalışıyoruz, işe gidip gelirken bile dil çalışıyordum. Kpss sizin için en iyisi olacaktır, biraz sıkmak lazım nihayetinde. Maddi sorununuz yoksa zaten sadece kpss çalışın tabi ne diyim.

izban'la arıza veya gecikme olmadığı sürece bi şekilde gideceğiniz yere kadar gidersiniz :KK53:
işe gidiş ve çıkış saatlerinde genelde çok kalabalık olur, oturacak yer bulunmaz
izban bizim kanayan yaramızdır :KK45:

Eklentiler

• WhatsApp Image 2024-06-07 at 16.17.46 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-07 at 16.17.46 (1).jpeg
    64,9 KB · Görüntüleme: 26
  • WhatsApp Image 2024-06-07 at 16.17.46 (2).jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-07 at 16.17.46 (2).jpeg
    117,9 KB · Görüntüleme: 25
  • WhatsApp Image 2024-06-07 at 16.17.46.jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-07 at 16.17.46.jpeg
    102,6 KB · Görüntüleme: 24
  • WhatsApp Image 2024-06-07 at 16.17.47 (1).jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-07 at 16.17.47 (1).jpeg
    111,1 KB · Görüntüleme: 26
  • WhatsApp Image 2024-06-07 at 16.17.47.jpeg
    WhatsApp Image 2024-06-07 at 16.17.47.jpeg
    146,4 KB · Görüntüleme: 26
izban'la arıza veya gecikme olmadığı sürece bi şekilde gideceğiniz yere kadar gidersiniz :KK53:
işe gidiş ve çıkış saatlerinde genelde çok kalabalık olur, oturacak yer bulunmaz
izban bizim kanayan yaramızdır :KK45:
Ben tabi ankarada metro kullanıyordum, oturmak için de önce 2 durak geri gidip orda ilk metroya binip o şekilde işe gidiyordum. Yolda da ders çalışıyordum. Kalabalık sorun değil ama oturma şansı yoksa tabi nasıl çalışacak.

Ben tabi ankarada metro kullanıyordum, oturmak için de önce 2 durak geri gidip orda ilk metroya binip o şekilde işe gidiyordum. Yolda da ders çalışıyordum. Kalabalık sorun değil ama oturma şansı yoksa tabi nasıl çalışacak.
izban'ın da ilk ve son duraklarında yer bulmak mümkün oluyor ama konu sahibi o duraklara yakın değilse asla oturamaz muhtemelen
ama yakınsa şansı var

Son durak ve ilk durağa yakın olacağım.Oturma şansım olacak😇

35 bin verirseler bence kabul edin. ben memurum 12 yıldır çalışıyorum ve 37.500 tl maasim var. demem o ki 35 bin tl veriyorlarsa pazarına cumasina bakmayın bir yerden başlayın. yani ben olsam kabul ederdim
Şuan evdeyim mesela.Borcumuz var.Sürekli gezemiyoruz ki.35 bencede iyi para.Hadi yol yemek çıksam 30 kalsa bence güzel para yaa.Eşim ama haftasonu tatil iş bak kafasında

Şuan evdeyim mesela.Borcumuz var.Sürekli gezemiyoruz ki.35 bencede iyi para.Hadi yol yemek çıksam 30 kalsa bence güzel para yaa.Eşim ama haftasonu tatil iş bak kafasında
elbette yola yemeğe vurursak benim de bayağı düşüyor. ha benim işim eve yakın yıl param yok diyebilirim. bir de bizim çay kahve ve su parası da cebimizden mesela 😂yani kuru kuruya maaş onu ne yaparsan yap(bir çok devlet kurumu böyle aslinda)

Yani bu konuda diyebileceğim bir şey yok. Özel okullarda vardır da dershanede falan yoktur tabi. Bence her türlü kpss çalışın, bu işin şartları bana diğer işlerden iyi geldi, kpss ile götürmek kolay olur. Hedefiniz için biraz böyle şeyleri göze almak lazım yoksa uzun vadede nasıl rahat edeceksiniz ki? Biz de hedefimiz için eşimle farklı ulkelerde çalışıyoruz, işe gidip gelirken bile dil çalışıyordum. Kpss sizin için en iyisi olacaktır, biraz sıkmak lazım nihayetinde. Maddi sorununuz yoksa zaten sadece kpss çalışın tabi ne diyim.
Merhaba.Ben fizik mezunuyum.Uzaktan eğitimle bir yandan yüksek lisans yapmayı düşünüyorum.Ben öğretmen olarak Almanyaya gitmeyi düşünüyorum.Orada öğretmenler 2 branş Mezunu ve yüksek lisans yapmış oluyorlar.Burasi 35 bin TL verse maddi olarak güzel olur bizim için.Para biriktirebiliriz.Eşim ise pazar tatil iş bak diyor.

X