Adam'a efsun mu yapıldı acabaİşin komik tarafı da zaten MHP'nin olan yerler yine MHP'ye veriliyor. Devlet Bahçeli ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.
Şu efsun işini ben de düşünmedim değil. :)) Ya da bunadı. Bu kadar çizgisinden şaşacağını, davasından vazgeçeceğini hiç düşünmezdim. Devletimiz hakkında her şeyin hayırlısı olsun. ❤Adam'a efsun mu yapıldı acaba
Şaka bir yana Devlet Bahçeli yaşlandı iyice kimse de uyarmıyorki başkanım zaten buralar bizim diye AKP ne söyleyip kandirdiysa artık
AKP nin amaç belli zaten büyük şehirler de oy potansiyeli düştüğü için MHP nin oylarına göz dikti Devlet Bahçeli'de buna çanak tutuyor maalesef
Ne ittifagi o basiretsizde para yemiyorsa kellemi kessinlerİstanbulu AKP ye bırakmak nedir ya sen zaten kendi memleketinde kazanıyorsun öyle değil mi seçmenini neye niye mecbur ediyorsun ittifakmis sorsan, AKP MHP yi yolundan çekti kimse de dur demiyor.
Amin canım da işte neyse hileyle hurdayla olmaz inşaAllah :/Şu efsun işini ben de düşünmedim değil. :)) Ya da bunadı. Bu kadar çizgisinden şaşacağını, davasından vazgeçeceğini hiç düşünmezdim. Devletimiz hakkında her şeyin hayırlısı olsun. ❤
Gormediniz !!! Ne diyelim bu saatten sonra anlatmaya gerek yokgörmedim.
ama gerek chp seçmeninin halkı küçük görmesi gerekse akp seçmeninin erdoğan’ ı dini bir lider gibi kutsamasını antipatik buluyorum.
ancak bu oy kullanmama mani değil.
Ne ittifagi o basiretsizde para yemiyorsa kellemi kessinler
Chp onemseseydi kilicdiroglu koltuga yapismazdi bu arada chp beledoyeleri gercekten cok kotu akp de yol ayagina 7 soyu zengin oldu 2 ucu bklu degnek arada bizde surunuyoruzYavas alsin isterim kotunun iyisi, ama kil payi (yersen, manipule edilir yani) Ozhaseki alir.
Hic yenilik yok don dolas ayni adaylar, Chp ye degisim, donusum sart.
Yereli onemsemediklerinden oluyor bu geneldeki kayiplar, iktidar hedefleri yok muhalefeti de beceremiyorlar.
Aynen oyle belediyecilik demek kendi yakin akrabalarini kadroya yerlestirme, ese dosta ihale vermek demek.Chp onemseseydi kilicdiroglu koltuga yapismazdi bu arada chp beledoyeleri gercekten cok kotu akp de yol ayagina 7 soyu zengin oldu 2 ucu bklu degnek arada bizde surunuyoruz
İnşallahAmin canım da işte neyse hileyle hurdayla olmaz inşaAllah :/
Bütün partiler ittifak kurmuş. AKP MHP Millet ittifakı, CHP HDPKK IYI parti ve diğerleri ayrı bir ittifak kurmuş.Baska aday yokmu sadece iki partimi var
Adamm ulkeyi teror ve teror uandaslarindan korumak icin mecburen en dogru olani yapiyor denize dusen....İşin komik tarafı da zaten MHP'nin olan yerler yine MHP'ye veriliyor. Devlet Bahçeli ne yapmaya çalışıyor anlamış değilim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?