• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce aldatıldım mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Evet yine tek yananın kadın olduğu erkeğim evinde,işinde rahat olduğu konu.
Hem yaptıklarınız az olmuş amca,dayı vs yok muydu onları da gönderseydiniz
Kadının da yandığı falan yok bence bu hikayede.
Patronuyla ilişkisini itiraf etmiş, konu sahibinin eşiyle de ilişkisi var.
Oradan başka bir işe koyup buradan çıkarmışlar.
Yeni yardım kaynakları bulur bu iki arkadaşın hayırlarini da kabul etmeye devam eder aynı zamanda.

Merhaba kızlar 12 senelik evliyim 2 tane çocuğumuz var Eşimle bugüne kadar güvenle ilgili hiçbir sıkıntımız sorunumuz olmadı.Kendi iş yerimiz var bir hanın içinde.Hemen yan dükkanda senelerdir tanıdığımız bir arkadaşımızın iş yeri var.Bu arkadaşımızda evli.Yanına 21 yaşında bir kız eleman aldı.1 senedir çalışıyor bu kız fakat dükkanlar yan yana olduğu için bu kız her gittiğimde bizim iş yerimize de geliyordu.Ocak ayında eşim bana bu kızla beraber sokak hayvanlarını doyurmak için ormana falan gittiklerini anlattı.Bu arada kız eşime abi diyor.Ben de bundan hoşlanmadığımı o kızla baş başa bir yere gitmesini istemediğimi muhattap olmamasını söyledim.Sen beni neyle itham ediyorsun şeklinde bir tartışma yaşandı aramızda.Sonra 7 ay boyunca hiçbir olay olmadı.Ben çocukları alıp temmuzda yazlığa gittim eşim de haftasonu geldi.Tel.nundaki mesajlara bakarken arkadaşından bir dekont geldiğini gördüm ödeyen eşim sigortalı kişi bu kız olarak bir de sigorta poliçesi vardı.Aynı zamanda eşim kendine iyi bir markadan birkaç pantolon falan almış.Ben bu poliçenin ne olduğunu sordum önce arkadaşım benim kredi kartımdan çektirip bana nakit verdi dedi kızın üzerine arkadaşı poliçe yapmış fakat eşimin adına.Sonra sen bu kıza bu markadan ne aldın diye sorduğumda elbise aldığını söyledi.Neden aldın ne alaka senin neyin oluyorda sen 21 yaşında kıza elbise alıyorsun dediğimde durumu yok bayram için hayır işlemek istedim dedi.Benim görülme muhattap olma dediğim kızla avm ye gidip alışveriş yapıp bir de kahve içmişler kahve içtiklerini de Google geçmişine bakınca öğrendim.Kızın sevgilisi de var.Eşim de tanıyor poliçeyi iptal ettiriyorsun hemen dedim ettirdi.Tabi kavga tartışma vs oldu.Arkadaşına mesaj gönderdim çalışanına sahip çık eşimden uzak dursun diye.Arkadaşı yanlış anlıyorsun öyle birşey olur mu vs dedi tabi.Ben de poliçeyi eşimin üzerine yaptıramazsın senin çalışanın bizim değil dedim.Kıza mesaj attım eşimden uzak dur vs temalı bir mesaj kız beni hemen engelledi.Eşim yalvar yakar ben seni aldatmadım o kıza dokunmadım bile Abi param yok durumum yok falan diyince acıdım hayır işlemek istedim dedi.Babam durumu öğrenince iş yerine gitti arkadaşına bu kızı buradan gönder yoksa seni mahvederim demiş.Arkadaşı birkaç hafta kızı gönderemedi sonrasında yeni iş bulup kızı çıkardı.Ben günlerce kendime gelemedim eşime olan güvenim sarsıldı.2. çocuktan sonra çok ilgisiz mi bıraktım ben nerde yanlış yaptım diye çok düşündüm.Konuştuk ettik olayı kapattık ama defalarca açıldı tabi.İyi niyetli davranıp yardım ettim senin bu kadar üzüleceğini bilemezdim bir daha seni asla üzmeyeceğim diyor.Ben 12 kilo birden verdim uyuyamadım gecelerce o kıza ilgisi olduğu için egosunu okşamak adına böyle birşey yaptığını düşündüm ve hala düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım ? Eşimi çok seviyorum ve gerçekten iyi niyetli bir insandır ama o kızı beğendi mi ? hoşlandı mı acaba? Kahve içmeleri birlikte gezmeleri dışında cinsel birşey olmadığına eminim.Bu olay kadınlık gururumu kırdı sanırım.Ben bir şey yapmadım ama affedemiyorsan boşanalım dedi.Ben seni seviyorum bir daha asla böyle birşey olmayacak diyor.Bu konuyu konuşmayalım artık birbirimizi yıpratıyoruz diyor.O kız benim iyi niyetimi kullandı diyor elbise dışında kız krem terlik vs de aldırmış.Ne yapacağımı bilemiyorum karmakarışığım ne olur bana tavsiyelerinizi yazın sanırım hala olayın şokundayım eşimden hiç beklemiyordum kendimi de suçluyorum tabi Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.Benim için inanın çok değer
Affedemiyorsan boşanalım cümlesinini bir bilinçaltı ve birde bilinçüstü meali vardr. Bilinçaltı olanı ayrılmayacağını bildiğim için senı zarflayarak üste çıkıyorum böylece çeneni kapatıp dırdır etmeni engellemiş de olacağım. Bilinç üstü ise umrumda değil işine gelirse demek.. Hanımefendi eşinizde iyi niyet göremedim ve evet aldatılmışsınız. Sizin sandığınız gibi iyi niyetli miyetli falanda değil gayet sırtlanlık peşinde. Kimse kimsenin hayrat çeşmesi değildir yok elbisesi yoktu yok bilmem ne eşiniz kızılay mı? Yardım yapmanın milyonlarca yolu var. Eşiniz sugardaddyliğe soyunmuş . Karar sizin. Ha ayrıca not: elinden hayır yaptığı kredi kartlarını da alabilirseniz alın.

Son düzenleme:
Ben esinizin hic masum oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Hadi hayir yaptigina inanalim ama bunun bir suru yolu var. Kizi avm ye goturup, hayati ihtiyac disinda seyler almak, oturup kahve icmek falan hic hayir icinmis gibi gelmedi bana. Onu da gectim kizla ormana kopek beslemeye gitmek nedir? Biz de esimle sık sık beslemeye cikariz ama bunu birlikte yapariz, ben gidemeyeceksem bir erkek arkadasini alir yanina ya da tek gider. Muhtemelen kiz parasi icin esinize ilgi gosterdi bu ilgi de onun hosuna gitti. Aldatmaya girer mi sizin gozunuzde bilemem ama benim gozumde aldatmadir. Insan hayir isledigini, hayvanlara yardim ettigini esine anlatir. Anlatmiyorsa gizledigi bir sey de vardir. Baska bir ihtimalde su geldi aklima kiz esinizin metresi. Kendisi ise alamadigi icin arkadasina aldirip maas ve masraflarini kendi karsiladi. Bu tamamen varsayim ama olmayacak
Kızın hem patronla,hem eşinizle ilişkisi var iste.
Ne ilişkisi olduğu da çok açık değil mi?
Hastalık falan buluşmasa bari size bir doktora falan gidin.
Siz sadece kahve içilmis diye düşünüyorsunuz hala atı alan Üsküdar'ı geçmiş. Sen
Evet yine tek yananın kadın olduğu erkeğim evinde,işinde rahat olduğu konu.
Hem yaptıklarınız az olmuş amca,dayı vs yok muydu onları da gönderseyd
Pardon ama bu kadar bekar erkek varken sevgilisi de varken eli ayağı tutarken ondan bundan birşeyler isteyip dilenip evli adamlara musallat olması güzel mi sizce ? Burada en hatalı kişi zaten eşim en başından beri de hep söyledim ona da söyledim kıza neler olduğunu sordum direkt engelledi çıkıp bir şey diyebilirdi eşimle ilişkisi olsa bunu da söylerdi ama patronuyla ilişkisini kabul eden biri bu ve patronu da evli

Öncelikle hiç bir şüpheye düşmeden, aldatıldığınızı kabullenin. Bu sizin karar almanızı kolaylaştırır. Maddi-manevi durumunuzu gözden geçirin. Aldatılmak boşanma sebebidir. Ama hemen olacak diye bir kural yok. Kendinizi hazır hissedinceye kadar bekleyebilirsiniz. Ayrıca eşiniz çok büyük bir vefasızlık yapmış size, telafi etmeye çalışıyor mu? Pişmanlık duysa içiniz soğurdu en azından. Kıza yaptığınız hiç birşeye de üzülmedim. Beter olsun. Ama eşinizinde bedel ödemesi lazım. Nasıl olacağını en iyi siz bilirsiniz. Geçmiş olsun.

Pardon ama bu kadar bekar erkek varken sevgilisi de varken eli ayağı tutarken ondan bundan birşeyler isteyip dilenip evli adamlara musallat olması güzel mi sizce ? Burada en hatalı kişi zaten eşim en başından beri de hep söyledim ona da söyledim kıza neler olduğunu sordum direkt engelledi çıkıp bir şey diyebilirdi eşimle ilişkisi olsa bunu da söylerdi ama patronuyla ilişkisini kabul eden biri bu ve patronu da evli
Kız mağdur falan değil de siz kendinizi düşünün.
Basbayagi iki arkadaşın aynı kadınla birlikte olduğu bir iğrençlik var ortada. Bunlardan biri hâlâ sizin eşiniz.

Öncelikle hiç bir şüpheye düşmeden, aldatıldığınızı kabullenin. Bu sizin karar almanızı kolaylaştırır. Maddi-manevi durumunuzu gözden geçirin. Aldatılmak boşanma sebebidir. Ama hemen olacak diye bir kural yok. Kendinizi hazır hissedinceye kadar bekleyebilirsiniz. Ayrıca eşiniz çok büyük bir vefasızlık yapmış size, telafi etmeye çalışıyor mu? Pişmanlık duysa içiniz soğurdu en azından. Kıza yaptığınız hiç birşeye de üzülmedim. Beter olsun. Ama eşinizinde bedel ödemesi lazım. Nasıl olacağını en iyi siz bilirsiniz. Geçmiş olsun
Ben seni asla aldatmadım iyi niyetimin kurbanı oldum bir daha asla falan diyor işte özürler diliyor vs

Ha bu arada bu olanları kızın sevgilisine de süper hızlı bir şekilde bildirin.

Ben esinizin hic masum oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Hadi hayir yaptigina inanalim ama bunun bir suru yolu var. Kizi avm ye goturup, hayati ihtiyac disinda seyler almak, oturup kahve icmek falan hic hayir icinmis gibi gelmedi bana. Onu da gectim kizla ormana kopek beslemeye gitmek nedir? Biz de esimle sık sık beslemeye cikariz ama bunu birlikte yapariz, ben gidemeyeceksem bir erkek arkadasini alir yanina ya da tek gider. Muhtemelen kiz parasi icin esinize ilgi gosterdi bu ilgi de onun hosuna gitti. Aldatmaya girer mi sizin gozunuzde bilemem ama benim gozumde aldatmadir. Insan hayir isledigini, hayvanlara yardim ettigini esine anlatir. Anlatmiyorsa gizledigi bir sey de vardir. Baska bir ihtimalde su geldi aklima kiz esinizin metresi. Kendisi ise alamadigi icin arkadasina aldirip maas ve masraflarini kendi karsiladi. Bu tamamen varsayim ama olmayacak
İki evli arkadaş aynı kızla hayır islemisler sırayla resmen. Reziller.
İçiniz nasıl alıyor bilmiyorum bu durumu. 🤦‍♀️
Kızın ikisiyle de yatmış olma ihtimaline inanamıyorum sanırım yani evet gezip tozup paralarını yemiş ama cinsel ilişki olduğu durumuna eşimi tanıdığım için açıkçası inanamıyorum

Ben seni asla aldatmadım iyi niyetimin kurbanı oldum bir daha asla falan diyor işte özürler diliyor vs
Ne iyi niyeti yahu?
Kız arkadaşını sevgilisiymiş ya, eşiniz bu mu bilmiyor mu sanıyorsunuz?
Bir şey yapılacaksa sevgilisi yapsaymis ya.
Basbayağı başka şeyler var ortada.

Kızın ikisiyle de yatmış olma ihtimaline inanamıyorum sanırım yani evet gezip tozup paralarını yemiş ama cinsel ilişki olduğu durumuna eşimi tanıdığım için açıkçası inanamıyorum
Evet evli barkli, koca adamlar sadece gezip,tozmayla yetindiler sırayla.
Çok inandırıcı :KK51:

Tamam bacım.
Sen kocandan bunları da beklemiyordun.
Ama yaptı.

Bunu bence diğer evli arkadaşın hanımına bildirmekte fayda var. Bazen ortalığı mikserleyeceksin ki bir daha kimse dağıtmaya cesaret edemesin. Sinir oldum cidden

üzgünüm ama aldatılmışsınız... eşinizin bu kadar salak olacağını düşünmüyorsunuz herhalde.

kız bütün dükkanları şöyle bir ayıklayayım demiş belli ki, orta yaş bunalımlı adamların da egosu okşanmıştır.

özel sağlık sigortası yaptıracak kadar samimeyeti olması da bi maşallah dedirtiyor :)

benim bu konudan anladığım bu evlilikte para sizde veya sizin babanızda, babanızın ağırlığı var eşinizin de ödü patlıyor boşanmanızdan, ama boşanamayacaksınız ve sürüp gidecek böyle gibi duruyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X