• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce aldatıldım mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kızın işvereni sigorta poliçesini niye eşinizin adına yapmış nasıl açıkladı?
Eşiniz masum değil kıza yedirmiş içirmiş gezdirmiş. Şimdi mesela ben bi üniversite öğrencisi vs bir arkadaşa yardım etmek istesem gönlümden kopanı ya bi zarfa koyarım ya hesabına havale yaparım kalkıp da avm gezip kahve içmem, ne münasebet.
Ormana da gitmişler köpüşleri beslemeye:sus:

Merhaba kızlar 12 senelik evliyim 2 tane çocuğumuz var Eşimle bugüne kadar güvenle ilgili hiçbir sıkıntımız sorunumuz olmadı.Kendi iş yerimiz var bir hanın içinde.Hemen yan dükkanda senelerdir tanıdığımız bir arkadaşımızın iş yeri var.Bu arkadaşımızda evli.Yanına 21 yaşında bir kız eleman aldı.1 senedir çalışıyor bu kız fakat dükkanlar yan yana olduğu için bu kız her gittiğimde bizim iş yerimize de geliyordu.Ocak ayında eşim bana bu kızla beraber sokak hayvanlarını doyurmak için ormana falan gittiklerini anlattı.Bu arada kız eşime abi diyor.Ben de bundan hoşlanmadığımı o kızla baş başa bir yere gitmesini istemediğimi muhattap olmamasını söyledim.Sen beni neyle itham ediyorsun şeklinde bir tartışma yaşandı aramızda.Sonra 7 ay boyunca hiçbir olay olmadı.Ben çocukları alıp temmuzda yazlığa gittim eşim de haftasonu geldi.Tel.nundaki mesajlara bakarken arkadaşından bir dekont geldiğini gördüm ödeyen eşim sigortalı kişi bu kız olarak bir de sigorta poliçesi vardı.Aynı zamanda eşim kendine iyi bir markadan birkaç pantolon falan almış.Ben bu poliçenin ne olduğunu sordum önce arkadaşım benim kredi kartımdan çektirip bana nakit verdi dedi kızın üzerine arkadaşı poliçe yapmış fakat eşimin adına.Sonra sen bu kıza bu markadan ne aldın diye sorduğumda elbise aldığını söyledi.Neden aldın ne alaka senin neyin oluyorda sen 21 yaşında kıza elbise alıyorsun dediğimde durumu yok bayram için hayır işlemek istedim dedi.Benim görülme muhattap olma dediğim kızla avm ye gidip alışveriş yapıp bir de kahve içmişler kahve içtiklerini de Google geçmişine bakınca öğrendim.Kızın sevgilisi de var.Eşim de tanıyor poliçeyi iptal ettiriyorsun hemen dedim ettirdi.Tabi kavga tartışma vs oldu.Arkadaşına mesaj gönderdim çalışanına sahip çık eşimden uzak dursun diye.Arkadaşı yanlış anlıyorsun öyle birşey olur mu vs dedi tabi.Ben de poliçeyi eşimin üzerine yaptıramazsın senin çalışanın bizim değil dedim.Kıza mesaj attım eşimden uzak dur vs temalı bir mesaj kız beni hemen engelledi.Eşim yalvar yakar ben seni aldatmadım o kıza dokunmadım bile Abi param yok durumum yok falan diyince acıdım hayır işlemek istedim dedi.Babam durumu öğrenince iş yerine gitti arkadaşına bu kızı buradan gönder yoksa seni mahvederim demiş.Arkadaşı birkaç hafta kızı gönderemedi sonrasında yeni iş bulup kızı çıkardı.Ben günlerce kendime gelemedim eşime olan güvenim sarsıldı.2. çocuktan sonra çok ilgisiz mi bıraktım ben nerde yanlış yaptım diye çok düşündüm.Konuştuk ettik olayı kapattık ama defalarca açıldı tabi.İyi niyetli davranıp yardım ettim senin bu kadar üzüleceğini bilemezdim bir daha seni asla üzmeyeceğim diyor.Ben 12 kilo birden verdim uyuyamadım gecelerce o kıza ilgisi olduğu için egosunu okşamak adına böyle birşey yaptığını düşündüm ve hala düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım ? Eşimi çok seviyorum ve gerçekten iyi niyetli bir insandır ama o kızı beğendi mi ? hoşlandı mı acaba? Kahve içmeleri birlikte gezmeleri dışında cinsel birşey olmadığına eminim.Bu olay kadınlık gururumu kırdı sanırım.Ben bir şey yapmadım ama affedemiyorsan boşanalım dedi.Ben seni seviyorum bir daha asla böyle birşey olmayacak diyor.Bu konuyu konuşmayalım artık birbirimizi yıpratıyoruz diyor.O kız benim iyi niyetimi kullandı diyor elbise dışında kız krem terlik vs de aldırmış.Ne yapacağımı bilemiyorum karmakarışığım ne olur bana tavsiyelerinizi yazın sanırım hala olayın şokundayım eşimden hiç beklemiyordum kendimi de suçluyorum tabi Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.Benim için inanın çok değerli.
Ok elbise bayram içindi de krem ve terlik ne için kabotaj bayramı için mi? Eşin gr haklı olsa ve birşeyler yaşanmamış olsa sizin bu ithamlarınızı ve emrivakilerinizi bırnunuzdan getirirdi. Adam sizi aldatmış %1000.

Bu konuda yanan kız olmuş yalnız..

Eşiniz muhattap olmasa bu kadar ilerlemezdi muhabbet. Tum suç eşinizde.
Kiz biraz yılışıp biraz kendini acindirdiysa kocaniz almis olabilir yinede gozunuzu uzerinizden ayirmayin erkek milletini oek bos birakmaya gelmez
Kendini hep acındırıyordu zaten herkese karşı böyleydi bu ama eşim izin vermeseydi hiçbirşey olmazdı suç tabi ki tamamen eşimde

Önce boşanmayı düşündüm söyledim de o da ilk kez hatalı davrandım çok pişmanım sen hiç hata yapmadın mı dedi İnanın bu konuda bende karma karışığım çok haklısınız bedeli olmalı ama nasıl ?
Evlilik terapisine gidebilirsiniz bu arada bu konuda evlilik terapistlerinin de bedel ödetme konulu yazılarını olumuştum ama bedel nedir onu ben de bilmiyorum 🤷‍♀️ o bedel ödeyecek diye sizin gündeminizde konuyu ve acıyı sürekli taze tutacak birşey olmamalı ki kendinizi de cezalandırmayın. Bu arada affınıza sığınarak bizim büyüklerimiz arpası çok geliyor derdi, o hesap, eşinizin parasına bi süre veya bi miktar el koyabilirsiniz çok olduğundan sağa sola saçmaya başlamış

Bu ilk olaydı gelip bir de bana anlattı kıyameti kopardım onun üzerine 6 ay sonra bu olay oldu.En başından hissetmişim aslında.
Türkiye’de yanımda kocam varken ormana gitmekten korkarım üzgünüm ama iti uğursuzu sapığı ordayken. Hiç iyi kokular gelmedi burnuma. Eşiniz bu kız öncesi barınağa mama bağışı vs yapan ya da sokaktaki canlılara su mama koyan biri miydi?

Eşinize altın kafes yaptırın bundan sonra hiç çıkamasın ordan. Adam kıza sigorta yaptırmış, hayrına krem ve terlik almış ( enteresan bir hayır şekli) ormanlarda gezmelere gitmiş ve hiçbirinden size bahsetmemiş. Olayı fark ettiğiniz gibi eşinizi koruma altına alıp hem kıza hem arkadaşınıza mesajlar yağdırmışsınız. Bunları anlıyorum da babanızın yaptığı ne kadar çirkin bir şey. Siz gidip o dükkanı bassanız anlarım da babanıza ne oluyor?
Kızı gönder aman damadım bir boklar yiyecek diye adamı tehdit ediyor.
Siz buz gibi aldatılmışsınız ama gerçekleri görmek istemiyorsunuz. Bu kızdan kurtuldunuz diyelim ama eşinizin gözü dışarda, bundan sonra da her yardım isteyene koşup orman gezisi mi yaptıracak?

Önce boşanmayı düşündüm söyledim de o da ilk kez hatalı davrandım çok pişmanım sen hiç hata yapmadın mı dedi İnanın bu konuda bende karma karışığım çok haklısınız bedeli olmalı ama nasıl ?

Basit, kısasa kısas.Ama o zaman ya öldürülürsünüz ya da eşiniz adınızı çıkarıp sizi boşar.Sen hiç hata yapmadın diye soruyor da hatanın içeriği burada önemli olan.Evlilik birliğini sarsacak bir hatadan bahsediyoruz ya hani?
Bunun bedeli boşanmaktır

Ayrıca hangi salak erkek (kaldı ki kocan salak degil) karısına; kariciiiim ben bugün o saf ve masum ve hatta bana ABİ diyen kızla ormana gittim köpüş besledim der ki ?
Kesin ormanda birileri bunları gördüğü için eşin geldi anlattı. Nasıl olsa kulağına gider yanlış anlar bari ben ona anlatayım demiş.
Hatta buna yemin bile edebilirim ama ispatlayamam.

Yooo ben senin gibi erkeklerle ormana gidip köpüş beslemek gibi bir hata yapmadım dersin.
Ama bu yapmiciiim anlamına da gelmez dersin bu mala

Cinsellik yaşamadığına nasıl bu kadar emin olabiliyorsun ? Kendi dediyse zaten baya bi batırmış kendini.yardım ettim vsvs. Bariz yalan . Basmaya kızdan hoşlanmış .
Ayrıca ailecek kıza saldırmanız da hiç hoş değil . Muhatabınız eşiniz . Ve eşiniz düpedüz size yalan söylüyor . Zaten onu da siz yakaladınız öyle değil mi ? Kendisi saklıyordu sizden
Eşim dürüst davranmadı evet Kızın erkek arkadaşı var ayrıca herkesten sürekli birşeyler isteyen bir yapısı var Çalıştığı handa herkes aynı şeyi söylüyor acitasyonla kendine yemek ısmarlatıp birleyler aldırıyormuş resmen dileniyor gibi Babamın da iş yeri aynı yerde dolayısıyla kızın patronunuda çok eskiden beri tanıyor Aslında patronuyla bir şeyler olduğunu görenler olmuş arabanın içinde bu olay duyulmuş patronunun eşini de tanıyorum o da bu kız yüzünden defalarca kavga ettik diyor Ne olursa olsun kız yolun yolcusu işini biliyor olsa da suç eşim de tabi ki muhattap olma dememe rağmen gezip tozup alışveriş yapmış işte hemen ertesi gün yakaladım sorunca hemen anlattı zaten Başıma ilk kez böyle birşey geldiği için ben şoka girdim kendime gelemedim 2 ay olucak halâ kendime gelemiyorum

Ayrıca hangi salak erkek (kaldı ki kocan salak degil) karısına; kariciiiim ben bugün o saf ve masum ve hatta bana ABİ diyen kızla ormana gittim köpüş besledim der ki ?
Kesin ormanda birileri bunları gördüğü için eşin geldi anlattı. Nasıl olsa kulağına gider yanlış anlar bari ben ona anlatayım demiş.
Hatta buna yemin bile edebilirim ama ispatlayamam.
Yok gören duyan olmamış aynı gün akşamı gelip bana hayır işledik barınaklara gittik bir de sokak köpeklerini ormanda besledik dedi Kıyameti kopardım tabi ben salak salak gelip anlattı bana kötü birşey düşünsem sana neden anlatayım ayağı yaptı

Ortalık o..pu dolu .Bir pantolona, bir hediyeye herseyi yapıyorlar.Cinsellik ve para gününüzün olmazsa olmazı malesef.
Eşiniz büyük ihtimal aldatmış , duygusal biseyler yaşanmış cinsellik aldatma için şart mi bilmem ama bence o da yaşanmış.O sigorta makbuzu vs boşuna değildir.
Ben iş bağlantılı kadınla ilişkisinden suphelenip olay çıkardım.Yalanlar inkar yeminler.Hatta evladimiz üzerine bile yemin etti.Ben inanmadim boşanma davası açtım.Bir sürü rezillik yaptı.Sonunda boşanmaya ikna olup anlasmayi kabul etti.Bosandik ve 1 ay sonra yeminlerle iliskisini inkar ettiği o..pu ile evlendi.
Sizin illa aynısı olavak diye bisey yok tabiki.Aklinizda olsun diye yazıyorum.Erkekler yalancı düzenbaz .Ve farkli bir kadinla bir kere bile olsa yatmak için yapamayacaklari bisey yok.Hele para varsa erkek de hepsi çok kolay.Asla inanmayin hislerinize güvenin.
İpini boş bırakmayin.Surekli kontrol edin.Paranoyak olmayin ama potansiyeli olduğunu unutmayin.
Biz dışarıda evde iş evde çocuk yemek ev uğraşırken tek dertleri uçkurlari.
Allah yardımcınız olsun

Yok gören duyan olmamış aynı gün akşamı gelip bana hayır işledik barınaklara gittik bir de sokak köpeklerini ormanda besledik dedi Kıyameti kopardım tabi ben salak salak gelip anlattı bana kötü birşey düşünsem sana neden anlatayım ayağı yaptı
Yemedin bunu degil mi ?
Niye barınağa gitmişler, o da nereden çıkmış ?
Durup dururken ulan bugün gidip ormanda köpek besleyelim mi demişler ?
Bu kız sence köpek besler mi ya ?
Kendini besletmek dururken

Merhaba kızlar 12 senelik evliyim 2 tane çocuğumuz var Eşimle bugüne kadar güvenle ilgili hiçbir sıkıntımız sorunumuz olmadı.Kendi iş yerimiz var bir hanın içinde.Hemen yan dükkanda senelerdir tanıdığımız bir arkadaşımızın iş yeri var.Bu arkadaşımızda evli.Yanına 21 yaşında bir kız eleman aldı.1 senedir çalışıyor bu kız fakat dükkanlar yan yana olduğu için bu kız her gittiğimde bizim iş yerimize de geliyordu.Ocak ayında eşim bana bu kızla beraber sokak hayvanlarını doyurmak için ormana falan gittiklerini anlattı.Bu arada kız eşime abi diyor.Ben de bundan hoşlanmadığımı o kızla baş başa bir yere gitmesini istemediğimi muhattap olmamasını söyledim.Sen beni neyle itham ediyorsun şeklinde bir tartışma yaşandı aramızda.Sonra 7 ay boyunca hiçbir olay olmadı.Ben çocukları alıp temmuzda yazlığa gittim eşim de haftasonu geldi.Tel.nundaki mesajlara bakarken arkadaşından bir dekont geldiğini gördüm ödeyen eşim sigortalı kişi bu kız olarak bir de sigorta poliçesi vardı.Aynı zamanda eşim kendine iyi bir markadan birkaç pantolon falan almış.Ben bu poliçenin ne olduğunu sordum önce arkadaşım benim kredi kartımdan çektirip bana nakit verdi dedi kızın üzerine arkadaşı poliçe yapmış fakat eşimin adına.Sonra sen bu kıza bu markadan ne aldın diye sorduğumda elbise aldığını söyledi.Neden aldın ne alaka senin neyin oluyorda sen 21 yaşında kıza elbise alıyorsun dediğimde durumu yok bayram için hayır işlemek istedim dedi.Benim görülme muhattap olma dediğim kızla avm ye gidip alışveriş yapıp bir de kahve içmişler kahve içtiklerini de Google geçmişine bakınca öğrendim.Kızın sevgilisi de var.Eşim de tanıyor poliçeyi iptal ettiriyorsun hemen dedim ettirdi.Tabi kavga tartışma vs oldu.Arkadaşına mesaj gönderdim çalışanına sahip çık eşimden uzak dursun diye.Arkadaşı yanlış anlıyorsun öyle birşey olur mu vs dedi tabi.Ben de poliçeyi eşimin üzerine yaptıramazsın senin çalışanın bizim değil dedim.Kıza mesaj attım eşimden uzak dur vs temalı bir mesaj kız beni hemen engelledi.Eşim yalvar yakar ben seni aldatmadım o kıza dokunmadım bile Abi param yok durumum yok falan diyince acıdım hayır işlemek istedim dedi.Babam durumu öğrenince iş yerine gitti arkadaşına bu kızı buradan gönder yoksa seni mahvederim demiş.Arkadaşı birkaç hafta kızı gönderemedi sonrasında yeni iş bulup kızı çıkardı.Ben günlerce kendime gelemedim eşime olan güvenim sarsıldı.2. çocuktan sonra çok ilgisiz mi bıraktım ben nerde yanlış yaptım diye çok düşündüm.Konuştuk ettik olayı kapattık ama defalarca açıldı tabi.İyi niyetli davranıp yardım ettim senin bu kadar üzüleceğini bilemezdim bir daha seni asla üzmeyeceğim diyor.Ben 12 kilo birden verdim uyuyamadım gecelerce o kıza ilgisi olduğu için egosunu okşamak adına böyle birşey yaptığını düşündüm ve hala düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım ? Eşimi çok seviyorum ve gerçekten iyi niyetli bir insandır ama o kızı beğendi mi ? hoşlandı mı acaba? Kahve içmeleri birlikte gezmeleri dışında cinsel birşey olmadığına eminim.Bu olay kadınlık gururumu kırdı sanırım.Ben bir şey yapmadım ama affedemiyorsan boşanalım dedi.Ben seni seviyorum bir daha asla böyle birşey olmayacak diyor.Bu konuyu konuşmayalım artık birbirimizi yıpratıyoruz diyor.O kız benim iyi niyetimi kullandı diyor elbise dışında kız krem terlik vs de aldırmış.Ne yapacağımı bilemiyorum karmakarışığım ne olur bana tavsiyelerinizi yazın sanırım hala olayın şokundayım eşimden hiç beklemiyordum kendimi de suçluyorum tabi Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.Benim için inanın çok değerli.
Kocanız en başta ormana gittik demiş zaten burdan boynuz uç vermiş .. Belli ki siz ve kocanızın ailesi Bi adama sahip çıkamamış 21 yaşındaki kıza şugurcuk yapmış daha sonra da topyekün kıza saldırmışsınız iki tarafta hatalı ama kocanız daha da hatalı sizin ve kocanızın ailesinin yaptıgı da avamlıktan başka birşey değil .. Kızın işten çıkması neyi değiştirir artık güven duyamazsın. Ha duyarım diyorsanız başka ama aldatıldınız bu apaçık meydanda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X