• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce aldatıldım mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eşim dürüst davranmadı evet Kızın erkek arkadaşı var ayrıca herkesten sürekli birşeyler isteyen bir yapısı var Çalıştığı handa herkes aynı şeyi söylüyor acitasyonla kendine yemek ısmarlatıp birleyler aldırıyormuş resmen dileniyor gibi Babamın da iş yeri aynı yerde dolayısıyla kızın patronunuda çok eskiden beri tanıyor Aslında patronuyla bir şeyler olduğunu görenler olmuş arabanın içinde bu olay duyulmuş patronunun eşini de tanıyorum o da bu kız yüzünden defalarca kavga ettik diyor Ne olursa olsun kız yolun yolcusu işini biliyor olsa da suç eşim de tabi ki muhattap olma dememe rağmen gezip tozup alışveriş yapmış işte hemen ertesi gün yakaladım sorunca hemen anlattı zaten Başıma ilk kez böyle birşey geldiği için ben şoka girdim kendime gelemedim 2 ay olucak halâ kendime gelemiyorum
Hanfendi eşiniz sizi aldattı kızla da yattı sex yaptı kandırmayın kendınızı ve içinizi aklamaya calısmayın biz kansak ne değişir.

Eşine deki.
Ben de elin adamı ile ormana hayvan beslemeye gidiyim.
Hatta adam kendini acındırsın ona kremler, kıyafetler alayım.
Böylece ödeşelim.
Bak bakalım sana o.... diyor mu demiyor mu ?
Ayy söylemez miyim kardeş söyledim tabi artık elalemin adamlarıyla her yerde gezicem kahve içip hayır işlicem biraz da ben sevap kazanayım dedim Çok haklısın hata yaptım dedi durdu sezercik moduna giriyor hemen

Ayy söylemez miyim kardeş söyledim tabi artık elalemin adamlarıyla her yerde gezicem kahve içip hayır işlicem biraz da ben sevap kazanayım dedim Çok haklısın hata yaptım dedi durdu sezercik moduna giriyor hemen
Affedileceğini biliyor çünkü.
Ne diyim.
ALLAH size sabır versin.

Görüşmeye devam edeceklerini sadece bir süre ölü taklidi yapacagnı düşünüyorum.

Nereden biliyorsunuz kimsenin görmediğini?
Eşiniz öyle boşu boşuna bunu size söylememiş.
Üste yazmışsınız, arkadaşı ile de arabada birseyler yaşamış kız, eşiniz de birde ben yaşayayım demiş.
Bu kadar olay.
Siz eşinize farklı şeyler yaşanmadı diye inanmak istiyorsunuz ama düşündüğünüzden başka şeyler var.

Yok gören duyan olmamış aynı gün akşamı gelip bana hayır işledik barınaklara gittik bir de sokak köpeklerini ormanda besledik dedi Kıyameti kopardım tabi ben salak salak gelip anlattı bana kötü birşey düşünsem sana neden anlatayım ayağı yaptı

Hanfendi eşiniz sizi aldattı kızla da yattı sex yaptı kandırmayın kendınızı ve içinizi aklamaya calısmayın biz kansak ne değişir.a
21 yaş küçük mü? her şeyin gayet farkında olduğun bir yaş. bence çok iyi olmuş, herkesin içinde rezil edip barındırmıcaksın böyle kızları hiçbir yerde
Kızın patronuyla ilişkisi varmış en son bunu da öğrendik itiraf etmiş fakat kızın sevgilisi de var aklım almıyor gerçekten midem bulandı artık herşeyden

Ben esinizin hic masum oldugunu dusunmuyorum acikcasi. Hadi hayir yaptigina inanalim ama bunun bir suru yolu var. Kizi avm ye goturup, hayati ihtiyac disinda seyler almak, oturup kahve icmek falan hic hayir icinmis gibi gelmedi bana. Onu da gectim kizla ormana kopek beslemeye gitmek nedir? Biz de esimle sık sık beslemeye cikariz ama bunu birlikte yapariz, ben gidemeyeceksem bir erkek arkadasini alir yanina ya da tek gider. Muhtemelen kiz parasi icin esinize ilgi gosterdi bu ilgi de onun hosuna gitti. Aldatmaya girer mi sizin gozunuzde bilemem ama benim gozumde aldatmadir. Insan hayir isledigini, hayvanlara yardim ettigini esine anlatir. Anlatmiyorsa gizledigi bir sey de vardir. Baska bir ihtimalde su geldi aklima kiz esinizin metresi. Kendisi ise alamadigi icin arkadasina aldirip maas ve masraflarini kendi karsiladi. Bu tamamen varsayim ama olmayacak is degil.

Nereden biliyorsunuz kimsenin görmediğini?
Eşiniz öyle boşu boşuna bunu size söylememiş.
Üste yazmışsınız, arkadaşı ile de arabada birseyler yaşamış kız, eşiniz de birde ben yaşayayım demiş.
Bu kadar olay.
Siz eşinize farklı şeyler yaşanmadı diye inanmak istiyorsunuz ama düşündüğünüzden başka şeyler var.
Olabilir elbette haklı olabilirsiniz belki de ben bu şekilde görmek istemiyorum

Kızın patronuyla ilişkisi varmış en son bunu da öğrendik itiraf etmiş fakat kızın sevgilisi de var aklım almıyor gerçekten midem bulandı artık herşeyden
Kızın hem patronla,hem eşinizle ilişkisi var iste.
Ne ilişkisi olduğu da çok açık değil mi?
Hastalık falan buluşmasa bari size bir doktora falan gidin.
Siz sadece kahve içilmis diye düşünüyorsunuz hala atı alan Üsküdar'ı geçmiş.

Kızın sevgilisi var MIŞ. ne belli peki? Tabikş öyle diyecekler. Sevgili diye bahsi gecen eşiniz işte acın gözünüzü ya.Ya da acmayın siz böyle iyi.

Ortalık o..pu dolu .Bir pantolona, bir hediyeye herseyi yapıyorlar.Cinsellik ve para gününüzün olmazsa olmazı malesef.
Eşiniz büyük ihtimal aldatmış , duygusal biseyler yaşanmış cinsellik aldatma için şart mi bilmem ama bence o da yaşanmış.O sigorta makbuzu vs boşuna değildir.
Ben iş bağlantılı kadınla ilişkisinden suphelenip olay çıkardım.Yalanlar inkar yeminler.Hatta evladimiz üzerine bile yemin etti.Ben inanmadim boşanma davası açtım.Bir sürü rezillik yaptı.Sonunda boşanmaya ikna olup anlasmayi kabul etti.Bosandik ve 1 ay sonra yeminlerle iliskisini inkar ettiği o..pu ile evlendi.
Sizin illa aynısı olavak diye bisey yok tabiki.Aklinizda olsun diye yazıyorum.Erkekler yalancı düzenbaz .Ve farkli bir kadinla bir kere bile olsa yatmak için yapamayacaklari bisey yok.Hele para varsa erkek de hepsi çok kolay.Asla inanmayin hislerinize güvenin.
İpini boş bırakmayin.Surekli kontrol edin.Paranoyak olmayin ama potansiyeli olduğunu unutmayin.
Biz dışarıda evde iş evde çocuk yemek ev uğraşırken tek dertleri uçkurlari.
Allah yardımcınız olsun
aynısını yazmak istedim ama banlanırım diye yazamadım, içim soğudu. yeni nesil kızlar hele anasının gözü, bir ay önce arabayla plaja giderken iki tane kız yolun ortasında dikiliyorlar şaşkın şaşkın geçelim mi geçmeyelim mi diye, biz de eşimle bunlar napıyor diye gülüştük. kızın bir tanesi de eşim kendisine gülüyor sandı sanırım salak salak eşime bakıp gülüyor. yetmedi plajda da karşılaştık, sürekli bakmalar kendini göstermeye çalışmalar. kız da taş çatlasın 17 yaşında. üstelik yanında ben varım ama ar damarı çatlamış işte utanması yok. ha benim eşim dünya yakışıklısı bir adam değil ama işte kız kendini kanıtlamaya çalışıyor egosunu tatmin ediyor, eşinin yanında nasıl kendime baktırdım diyecek aklı sıra. böyleleriyle dolu ortalık.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X