• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce aldatıldım mı ?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Konu sahibi kendini kandırıyor sadece adamın yaptıkları çok aleni ama o inanmak istemiyor kendini böyle rahatlatıyor. Adama kesilecek ceza bellide konu sahibinin bunu yapmaya niyeti yok o yüzden inanmış gibi yapıp yaşamaya devam etsin bari🙄
Ben konu sahibine gerçekten çok üzüldüm, yorumlarımızda acımasızca oldu biraz. Lanet pislik kadını ne hale getirmiş, 12 kilo vermek ne demek ...

Esinizin sizi aldattigini dusunuyorum, elbise degil ama sigorta konusu bunu dusundurdu. Kendi calisani bile degil, ne alaka boyle bir sey yapiyor.

Suçlusun. Sen affedecektin o da aldatmaya devam edecekti. Adamın kendince yaptığı planı bozmuşsun :63:
Ölsem affedemezdim.Evet maddi manevi zor.Ama asla pişman değilim.Zaten o .o..pu ile evlenerek ne kadar doğru bir karar aldığımı göstermiş oldu.
Konu sahibini anlıyorum.Hayatinin yarısını verdiğin adamin aldattığını kabul etmek çok zor.Hele de bu ülkede bu ekonomik şartlarda bosanma karari vermek daha zor.Ama iste hayat tercihlerden ibaret

Sanki karşımızdaki sokrates bu konuşmayı her açıdan irdeleyecek , karşındakinin kendine biçtiği paha terlik ve krem arar ve o seviyede püskürüsün ben bu kadını arayıp kocamın iç yüzünü gösterdiniz teşekkür ederim desem bu cümleyi acaba neyini gasp ederim diye ele alır
Kızı arayıp teşekkür etmesin tabii, arasın saydırsın, küfür de etsin istiyorsa ama kocamın peşini bırak cümlesi biraz safça bir cümle bence, sanki 21 yaşındaki kız kazık kadar herifi kötü yola düşürmüş gibi. Ben olsam kocayı da çöpe atarım o noktada, gitsinler birlikte ne yiyorlarsa yesinler.

eşiniz normalde de sokak hayvanlarını beslemek için ormanlık alana gider mi? Bu hikaye de aklıma uymayan yerler var ama düşününce puzzle ın parçaları yerine oturuyor da neyse

Pardon yanlarında mı yatıyorsunuz da ne yaptıklarını biliyorsunuz? Adamı boşasın boşamasın böyle bir kıza bedel ödüyor diye üzülmek normal değil.

Daha fazla polemiğe girmicem yine banlanmak istemiyorum o yüzden tamam sizsiniz hanımefendi
Valla ben yanında yattığım kocamin bile sürekli ne yaptığını bilmiyorum hanımefendi ama siz bu kadar canhıraş savunduğunuza göre elbet vardır bir bildiğiniz.

Tekrar tane tane yazıyorum, kimse kıza üzülmedi. Buradaki konu adaletli davranmak ve çok açık ki koca paçayı yirtarken kız işinden oldu. Sanmıyorum ama İnşallah anlatabilmişimdir...

Valla ben yanında yattığım kocamin bile sürekli ne yaptığını bilmiyorum hanımefendi ama siz bu kadar canhıraş savunduğunuza göre elbet vardır bir bildiğiniz.

Tekrar tane tane yazıyorum, kimse kıza üzülmedi. Buradaki konu adaletli davranmak ve çok açık ki koca paçayı yirtarken kız işinden oldu. Sanmıyorum ama İnşallah anlatabilmişimdir...
Bu zihniyetteki insanlara çok üzülüyorum ben, çocuk var, 12 senelik evlilik bilmemne diye bütün ömürlerini çöpe atarak böyle heriflere hizmete adıyorlar kendilerini.

Ölsem affedemezdim.Evet maddi manevi zor.Ama asla pişman değilim.Zaten o .o..pu ile evlenerek ne kadar doğru bir karar aldığımı göstermiş oldu.
Konu sahibini anlıyorum.Hayatinin yarısını verdiğin adamin aldattığını kabul etmek çok zor.Hele de bu ülkede bu ekonomik şartlarda bosanma karari vermek daha zor.Ama iste hayat tercihlerden ibaret
Çok güçlü bir kadın görüyorum karşımda😍😍
Umarım bundan sonra öyle bi hayat yaşarsın ki bütün kalp kırıklıklarını unutursun 😍❣️

Haklısınız ama bir insan aldatıldığında, aldatan, diğer kişi, bilerek çanak tutan herkes nasibini almalı, rezil olmalı. Ahlaksızlık karşılıksız kalmamalı.
Muhakkak. Fakat bunun yolu bence bu degil. 'Kocamdan uzak dur' diye mesaj atmak sadece kendini küçültür.
Karsi taraf rezil edilsin ama asil kendine karsi sorumlu olan bedel ödemeli.

Son düzenleme:
Eşiniz kıza elbise krem terlik almış, onunla alıverişe çıkmış, oturmuş kahve içmişler, başbaşa ormana gitmişler aldatmış olması için daha ne gerekiyor. Eminim yatakta bassanız eşiniz, kız çok üşümüştü, hasta olmasın diye ısıtıyordum falan diyecek. Siz de eşim çok yardımseverdir, kız zaten avm de herkese üşüyorum diyen bir kızdı falan diyeceksiniz sanırım.Affedemeyeceğim nadir şeylerden biridir aldatılma. Kocam kızın biriyle bunları yapsa çok fena şeyler olur başta ve sonra ilelebet yollar ayrılır. Ve eşimde bunu bilir.

Bu zihniyetteki insanlara çok üzülüyorum ben, çocuk var, 12 senelik evlilik bilmemne diye bütün ömürlerini çöpe atarak böyle heriflere hizmete adıyorlar kendilerini.
Benimde bir yanım çok üzülüyor ama diğer bir yanım istemsizce hak veriyor. İyi kazanan, eğitimli kadınlar için bile boşanma ve sonrası çok zor ülkemizde. Maddi, manevi baskılar ve zorluklar, kültürel saçmalıklar insanları bir nevi mecbur bırakıyor. Boşanmış olsam Türkiye de yaşamak istemezdim, herkes için başlı başına cehennemken cahil insanlar nedeni ile daha bir cehennem onlar için...

Merak ediyorum şu kızın ne suçu var diyenler aynı şey kendi başlarına gelince de böyle mi düşünecek? Hadi konu sahibi bi anlık öfkeyle kıza yazmış etmiş. Siz ne akla hizmet evli bir adamla düşüp kalkan birini savunuyorsunuz?

2 çocuklu kaç yıllık evliliği düzeni tek hamlede silip atmak kolay mı, burada kadına laf ediyorsunuz. Belki boşanmayla sonuçlanacak, aklı selim bir şekilde düşünüp taşınıp karar verecek kadın. İlle de bir kadını korumak istiyorsanız iki çocukla aldatılmış kadını koruyun, sağda solda sizlerin değişimiyle e.. luk yapan birini değil. Bu hikayede iki suçlu var hem kadının eşi hem de o kız. Gerçekten kadın kadının kurdu diye boşuna demiyorlar.
Kız tek durumda suçsuz olurdu. Eğer evli değilim bekarım evleneceğiz vs diyerek kandırılmış olsaydı.
Burda ikinci kadını tüm gerçeği bilmesine rağmen mağdur ve günahsız göstermek ve savunmak moda olmuş.
Gerekçe de kızın size sadakat sözü yok istediğini yapmakta özgür diye bi kişisel gelişimci psikolog yaşam koçu!! uydurması sözü dillerine pelesenk etmişler.
Evli olduğunu bildiğin erkekle düşüp kalkmanın Türkçedeki karşılığını hepimiz biliyoruz kardeşim.

Eşiniz hatalı, ben size üzüldüm bu kadar 12 kilo verecek kadar kendinizi perişan etmeyin. Kızın peşine düşmenize de bence gerek yoktu, yaptığınız herşey kendi psikolojinizi bozmak için yapılmış adeta. Kızı ordan uzaklaştırmanız aralarında bir ilişki olduğunu düşündüğünüz anlamına geliyor ve bunu iş arkadaşları, aileniz bile öğrenmiş. Aldatılmadıysanız bile artık herkes aldatıldığınızı düşünecek sizde buna inanacaksınız. Aldatma var mıdır yok mudur onu bilemem ama evli bi adamla 20 yaşında genç bir kızın buluşup kahve içmesi elbise alması hiç normal değil, kızda normal biri değil elin adamından neden maddi yardım kabul edersin neyin karşılığında diye sorarlar insana

Merhaba kızlar 12 senelik evliyim 2 tane çocuğumuz var Eşimle bugüne kadar güvenle ilgili hiçbir sıkıntımız sorunumuz olmadı.Kendi iş yerimiz var bir hanın içinde.Hemen yan dükkanda senelerdir tanıdığımız bir arkadaşımızın iş yeri var.Bu arkadaşımızda evli.Yanına 21 yaşında bir kız eleman aldı.1 senedir çalışıyor bu kız fakat dükkanlar yan yana olduğu için bu kız her gittiğimde bizim iş yerimize de geliyordu.Ocak ayında eşim bana bu kızla beraber sokak hayvanlarını doyurmak için ormana falan gittiklerini anlattı.Bu arada kız eşime abi diyor.Ben de bundan hoşlanmadığımı o kızla baş başa bir yere gitmesini istemediğimi muhattap olmamasını söyledim.Sen beni neyle itham ediyorsun şeklinde bir tartışma yaşandı aramızda.Sonra 7 ay boyunca hiçbir olay olmadı.Ben çocukları alıp temmuzda yazlığa gittim eşim de haftasonu geldi.Tel.nundaki mesajlara bakarken arkadaşından bir dekont geldiğini gördüm ödeyen eşim sigortalı kişi bu kız olarak bir de sigorta poliçesi vardı.Aynı zamanda eşim kendine iyi bir markadan birkaç pantolon falan almış.Ben bu poliçenin ne olduğunu sordum önce arkadaşım benim kredi kartımdan çektirip bana nakit verdi dedi kızın üzerine arkadaşı poliçe yapmış fakat eşimin adına.Sonra sen bu kıza bu markadan ne aldın diye sorduğumda elbise aldığını söyledi.Neden aldın ne alaka senin neyin oluyorda sen 21 yaşında kıza elbise alıyorsun dediğimde durumu yok bayram için hayır işlemek istedim dedi.Benim görülme muhattap olma dediğim kızla avm ye gidip alışveriş yapıp bir de kahve içmişler kahve içtiklerini de Google geçmişine bakınca öğrendim.Kızın sevgilisi de var.Eşim de tanıyor poliçeyi iptal ettiriyorsun hemen dedim ettirdi.Tabi kavga tartışma vs oldu.Arkadaşına mesaj gönderdim çalışanına sahip çık eşimden uzak dursun diye.Arkadaşı yanlış anlıyorsun öyle birşey olur mu vs dedi tabi.Ben de poliçeyi eşimin üzerine yaptıramazsın senin çalışanın bizim değil dedim.Kıza mesaj attım eşimden uzak dur vs temalı bir mesaj kız beni hemen engelledi.Eşim yalvar yakar ben seni aldatmadım o kıza dokunmadım bile Abi param yok durumum yok falan diyince acıdım hayır işlemek istedim dedi.Babam durumu öğrenince iş yerine gitti arkadaşına bu kızı buradan gönder yoksa seni mahvederim demiş.Arkadaşı birkaç hafta kızı gönderemedi sonrasında yeni iş bulup kızı çıkardı.Ben günlerce kendime gelemedim eşime olan güvenim sarsıldı.2. çocuktan sonra çok ilgisiz mi bıraktım ben nerde yanlış yaptım diye çok düşündüm.Konuştuk ettik olayı kapattık ama defalarca açıldı tabi.İyi niyetli davranıp yardım ettim senin bu kadar üzüleceğini bilemezdim bir daha seni asla üzmeyeceğim diyor.Ben 12 kilo birden verdim uyuyamadım gecelerce o kıza ilgisi olduğu için egosunu okşamak adına böyle birşey yaptığını düşündüm ve hala düşünüyorum.Sizce ne yapmalıyım ? Eşimi çok seviyorum ve gerçekten iyi niyetli bir insandır ama o kızı beğendi mi ? hoşlandı mı acaba? Kahve içmeleri birlikte gezmeleri dışında cinsel birşey olmadığına eminim.Bu olay kadınlık gururumu kırdı sanırım.Ben bir şey yapmadım ama affedemiyorsan boşanalım dedi.Ben seni seviyorum bir daha asla böyle birşey olmayacak diyor.Bu konuyu konuşmayalım artık birbirimizi yıpratıyoruz diyor.O kız benim iyi niyetimi kullandı diyor elbise dışında kız krem terlik vs de aldırmış.Ne yapacağımı bilemiyorum karmakarışığım ne olur bana tavsiyelerinizi yazın sanırım hala olayın şokundayım eşimden hiç beklemiyordum kendimi de suçluyorum tabi Yorumlarınızı tavsiyelerinizi bekliyorum.Benim için inanın çok değerli.
Yaşadıklarınız için üzüldüm.Sizde çok çok üzülmüş,sarsılmış,kilo vermişsiniz.Şimdi bütün bu olan bitenden sonra olaylara ve kendi hayatınıza dışarıdan bakıp,nasıl bir tutum sergilemeniz gerektiğine karar vermelisiniz.Olayda cinsellik yaşanmamış olsa bile duygusal yakınlaşma olduğu açık.Eşiniz iyi niyetinin kullanıldığını söylemiş.
Doğru olabilir.Ama,bence siz bu olayı tespit edip,üstüne gidip açığa çıkarmamış olsaydınız,işi ilerletirlerdi.Kocaman adamın kendini karşılıksız kullandırması,kulağa saçma geliyor.Başbaşa bir yerlere gidilmiş olması,açıkça flört ettiklerini gösterir.Bu işler böyle böyle ilerliyor.
Boşanma seçeneğini size sunmuş eşiniz.Yaptığının kabul edilmesi güç bir şey olduğunun farkında.
Kendinizi yıpratmayın.Boşanmayı düşünmüyorsanız,zamana bırakın.Güveniniz sarsılmış,kendinizi toparlamanız zaman alacaktır.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X