Sizce aldatıldım mı?

Sevgilisi varken sevişmeye ara vermişlerdir belki.

Çarpık ilişki değil bu. İnsanlar bazen ilişki yaşamak istemeyip cinsel anlamda çekici buldukları insanlarla cinsellik yaşayabilirler. Bu yakın arkadaşlar arasında da olabilir, ara sıra sadece cinsellik için görüşen insanlar arasında da. Bakış açınızı değiştirmeyeceğine eminim ama sırf sevişiyor diye bir insanı hayattan çıkarmak çok tuhaf bir bakış açısı. İnsanların özel hayatları sadece kendilerini ilgilendirir.

Sevgili değilsiniz artık. Belki onlar bir ilişkiye başlamışlardır bu dönemde. 6 ay gayet uzun bir süre çünkü. Sizi görünce de rahatsız olup bakmıştır.

Sevgili değilsiniz artık. Belki onlar bir ilişkiye başlamışlardır bu dönemde. 6 ay gayet uzun bir süre çünkü. Sizi görünce de rahatsız olup bakmıştır.
Özel olarak durdular yani bakmak için.
ben o insanları rol yeteneklerinden dolayı hayatımdan çıkardım. Sevişebilirler elbette ama başkaları hakkında yargı dağıtıp kendileri bunu yapıyorsa orda bir yanlışlık vardır yoksa sadece cinsel ilişki için birileriyle takılan birçok arkadaşım var. Ayrıca bu hareketi misafir olduğumuz bir evde de yaptılar ve ev sahibi söyledi bana çok mahçup oldum kaç yaşında insanlar uçkurlarına sahip olmalı

Ay tövbe sevgilimin evinde “yakın” kız arkadaşı kalıcak öyle mi? Cidden bu site de inanılmaz şeyler okuyorum.
Ayrıca ayrılmakla iyi etmişsiniz.

Ay tövbe sevgilimin evinde “yakın” kız arkadaşı kalıcak öyle mi? Cidden bu site de inanılmaz şeyler okuyorum.
Ayrıca ayrılmakla iyi etmişsiniz.
Başka kişiler de vardı fakat kızın durmadan başka şehirden kalkıp gelmesi o vakitlerde de aralarında fiziksel olmasa da duygusal bir şeyler olduğunu düşündürdü. Ayrılmışsınız sanane diyenler olmuş fakat ayrıldıktan sonra bir erkek arkadaşımla oturuyorum diye kafede kavga çıkarıp tüm arkadaşarıma rezil etmişti bazen o işler öyle olmuyor maalesef gurur kırıcı bi durum ve fikir almak istedim

ayrıldıktan sonra rezil etmesine izin vermeyecektin. ben ilişki bitmiş sanane demedim sadece bunlarla uğraşırsan kendi hayatına dönemezsin sevgililerse bile onlar hayatı yaşıyorlar sen kendini yiyorsun böyle bi hayat mı istersin

Sizi asla yargılamadım. Gerçekten sizin de yaşadığınız kırıcı olaylar olmuş. Bundan sonrasını boşver Allah’a havale et. Pislik içinde yaşamaya devam etsinler sen kendini düşün.

Sizi asla yargılamadım. Gerçekten sizin de yaşadığınız kırıcı olaylar olmuş. Bundan sonrasını boşver Allah’a havale et. Pislik içinde yaşamaya devam etsinler sen kendini düşün.
Sanırım ilahi adalet diye bi durum yok çünkü ben hala onun enkazlarını toplamaya çalışıyorum

Ne farkeder ki bu saatten sonra ha aldatıldın ha aldatılmadın??
Yani şöyle söyliyim dışardan bir göz olsam ben de böyle düşünürüm ama insanız duygularımız ve düşüncelerimiz var her şeye banane deyip geçemiyoruz geçmiş bi şekilde kafa kurcalıyo ben de fikir danışmak istedim düşüncelerinizi de merak ettim ileride bir ilişkim olursa kız erkek arkadaşlığı konusunda acaba yanlış mı düşünüyorum diye

Benimde cok sevdigim bi arkadasim vardi liseden, unvye ayri sehirlere yerlestik.
Erkek arkadasimdan ayrilinca aglaya aglaya arkadasimin yasadigi sehire gitmistim, o zaman onun sevgilisi vardi.
Kaldim yani arkadasimda:)
Hic dusunmedim kiz ne der diye, 4 yil beraber okumusuz, yedigimiz ictigimiz ayri gitmemis..
Kiz arkadasi sadece yatmaya yurda gidiyordu, butun gun beraberdik, bir Allahin gunu aramizda bisey olur mu diye dusunmemisimdir, hala da gorusuruz.
Ikimizinde colugu cocugu oldu.

Kusura bakmayın ama bu sevgilinin yakın kız arkadaşı muhabbetleri hiç bana göre değil gelip kalmalar beraber falan ne alaka? En yakın erkek arkadaşıyla evlenen yüzlerce insan var neden olmasın ? Kalacak başka yer mi bulamamış dışarda görüşsünler herkes kendi evine ondan sonra.

Kız şehirdışından geliyo o yüzden dönemiyo

Bizim aramıza soğukluk ilk geldiği dönemlerde girdiği için şüphelendim

Eski sevgiliniz o kadar sinir bozucu bir karaktertermiş ki kurtuldunuz için mutlu olun bence. Nerden bulup sevgili oyuyorsunuz böyle adamlarla o kadar aklı başında erkek varken anlamyorum valla

Eski sevgiliniz o kadar sinir bozucu bir karaktertermiş ki kurtuldunuz için mutlu olun bence. Nerden bulup sevgili oyuyorsunuz böyle adamlarla o kadar aklı başında erkek varken anlamyorum valla
Valla bi ben bulamıyorum herhalde o aklı başında erkeği hiç denk gelmedi maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…