Sizce ailelerin bu tutumları karşısında ne yapmalıyız?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Peri masalınıza acı sos olmak istemem ama epey yıpranırsınız.
Nikahlanırsanız epey hayal kırıklığı yaşarsınız.
Maddi olarak adama yüklediğiniz, adamda hesapsız hareket ettiği için o ailede epey sorun yaşarsınız.
Kendi ayaklarınız üzerinde duruyorken sizi prenses gibi hissettirip ayaklarınıza kapanan 10 yaş büyük adamı ayyyhh bilemedim.

beynin bunu algılamaz sizde o kadar para da yoktur fakirler ayrıca hayvan demedim tarla dedim beyin yoksunu milyonluk para görmediğin için kıskanmanız normal siz normal insan gibi dediğiniz aşkın ne olduğunu bilmiyosunuz bence sevmek ne onu öğrenin dengesizler

Iyi de o kadar para sende de yok ki. O kadar para sende de yok.
Erkek arkadasinda bile yok. Ailesinde varmis. Bakmislar senin gibi birine para yediriyo almislar elinden donuyla kala kalmis

Ablası sende de sevgilinde de para yok ki zaten

Siz ailenin emeğini çalıp gitme derdinde olan hırsız ve asalaklarsiniz bu konuda

Bilmiyorum ben böyle bir hikaye yazacak olsam kendimi bu konuma düşürmezdim

Şu hakaretler olmasaydı içerik silme işlemi sonrası sessiz sedasız çıkıp gidecektim topikten ama bu nedir böyle fakirler ölsün bizi kıskaniyeler edebiyatı.
Porsche'dan Selamlar mı açtı konuyu yoksa
Bu videonun Lamborghini de çekilmiş olanını bekliyor ve istiyorum, Porsche'un espirisi kalmadı kasa aynı kasa, heyecanı yok, Lamborghini havası yeter.

İki katın yaşındayız

Sevgilinin babasının emaneten ona verdiği milyonlar değil kendi emeğimizle edindiğimiz milyonlar sahibiyiz

Aşkı da biliriz de olayda senin ona bırak aşkın zerre sevgin yok ki

Onu aldı bunu aldı orada harcadı

Cidden adam seni kıskancım deyip eve kapatıp laptop alınca sana değer mi veriyor sanıyorsun

Belki sen okumazsın bile ama konunu okuyup hayallere kapılan lanet olsun bize niye kimse böyle aşık olmuyor diyen genç kızlarımız vardır

Bu tarz film senaryosu hayatlara özenmeyin ayaklarınız üstünde durun, az olsun sizin olsun ha bir de bu abartılı hareketlere hep şüphe ile yaklaşın neyi örtmek için yapılıyor diye düşünün

Ana babalara da not hem sert görünüp asla olmaz deyip iki dakika tanışınca da ayyy ne tatlı çocuk demeyin çocuklarınızı nitelikli Kişiler seçecek şekilde donanımlı yetiştirin

fakir biri olsa bu kadar evlenmeyi istermiydin merak ettim,neden taksi ve faturalarınızı ödüyor anlamadım bu evlilikten cacık olmaz

Ablası sende de sevgilinde de para yok ki zaten

Siz ailenin emeğini çalıp gitme derdinde olan hırsız ve asalaklarsiniz bu konuda

Bilmiyorum ben böyle bir hikaye yazacak olsam kendimi bu konuma düşürmezdim
Yabanelma, şimdi yazacaklarımı kimse ama kimse yanlış anlamasın, konuyu açan hanımefendiye istinaden yazacağım, başka kimseye değil sözüm o yüzden lütfen okuyanlar asla üstüne alınmasın.
Burada fakirler kıskanıyor diyebilmek için zenginliğin ne demek olduğunu bilmek gerek, 20 bin lirayla zengin olunmuyor, zenginin tek gecelik harcaması o kadar, belli bir gelir seviyesindeki insanlar için para değil.
Üst segment bir aracın sadece 1 yıllık MTV'si bile 20 bin lira, para gibi yazmış çünkü kendisi için çok para, ki o parada ailenin, zaten o yüzden kıyamet kopmuş, oğlan kendine ait olmayan parayla caka satınca tutmuşlar kulağından.

Ferhunde gibisiniz maşallah

Zenginlerin oturduğu sitenin yönetiminde çalıştım ve bu zenginlik değil abla. Üstelik onların ayrı bir dünyası var ve ister istemez kendilerini para avcılarından korumaları lazım. konu sahibi para var diye yapışmış kalmış. aile çocuğun parasını kesince ne yapacak acaba. Aşkı sevgisi devam edecek mi?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…