Oda iyiymişEşim telefon kullanmadığı için beni arıyorlar
Genelde onlardan önce ben arar davet ederim, eşimin sonradan haberi olur
Öyle olmuyor maalesef hafta içi çok yorucu geçiyorAslından hafta içi gelmeleri sizin için avantaj, fazla muhatap olmamış olursunuz. Kendileri takılır, kendileri yer içer
Zaten kimseye yaranamayinca o kadar uğraşın boşuna olduğunu anlayınca insan boş veriyor bir nokta daÖyle olun nolucak ki çok mu önemli sanki kimin ne düşündüğü
Teşekkür ederim haklı olduğunu bir başkasından duymak en azından rahatlatıyor. Yoksa eşim şimdi kendimi suçlu hissetmeme sebep olacaktıSen haklısın, evin hanımı sensin
Eşin sana sormadan kabul etmemeli ama erkeklerin geneli sormayı tercih etmiyor
Başlığa istinaden
Kesinlikle abartmıyorsun
Arayın müsait değiliz diyin koparsa sa kopsun ipler boşverin eşiniz düşünsün siz değil.Zaten kimseye yaranamayinca o kadar uğraşın boşuna olduğunu anlayınca insan boş veriyor bir nokta da
Rahat ol, hiçte kendini suçlu hissetmeTeşekkür ederim haklı olduğunu bir başkasından duymak en azından rahatlatıyor. Yoksa eşim şimdi kendimi suçlu hissetmeme sebep olacaktı
Yakın olunca eminim daha farklı dertler olur ama böyle uzak olunca da yatılı geliyorlar o çok daha fenaSiz yine şanslısınız eşimin tarafinin asla aramak gibi bı huyu yoktur,catkapi bı bakarsın gelmişler.9 yıllık evliyim daha bı kez gelebilir miyiz dediklerini duymadı.ya sormadan gelirler(defalarca uyardik) yada gelecez evde misiniz derler.bi keresinde gorumcem benim dışarda isim var cikicam dedim olsun ben evde kalırım dedi ve harbiden gelip kaldı.neyse ki onlardan uzaktayım artık gelemiyorlar çok şükür
Aynen öyle gerçekten. Geldiklerinde illa yardımcı oluyorlar ama işte istemiyorum gelmesinler de daha yeni toparlıyoruz kendimizi insanlıktan çıktım kaç zamandır. Bileklerimde ödem oluştu yorgunluktanEvin hanımına bir hayrı dokunmayacak, hizmet bekleyecek insanlar gelmesin ya. Ne eş tarafından ne kadın tarafından. 2 küçük çocukla çalışan bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum. Okul açıldığından beri doğru düzgün uyumuyorum oturmuyorum 1.5 aydır başımda sürekli ağrı ile dolaşıyorum. Tuvalete gitmeye fırsat kollarken bir de misafir hem de yatılı düşünemiyorum şahsen şuan.
Kadin insanlık yapıp kocasını mahcup etmemek adına yapıyor ne yapıyorsa ama aynı anlayışı erkekten göremiyoruz maalesefRahat ol, hiçte kendini suçlu hissetme
Böyle hizmet konularında evde kadınların borusu öter
Erkeklerde yok diyemiyor çünkü " bak adamın evde sözü geçmiyor " damgası yememek için
Yok kardeşleri ama kaç kişi gelecekler kavga edince soramadımGelenler annesi babası mı onu anlamadım
Yardım etseler de illa herşey ev hanımının elinden geçiyor, stresi ayrı zaten..Aynen öyle gerçekten. Geldiklerinde illa yardımcı oluyorlar ama işte istemiyorum gelmesinler de daha yeni toparlıyoruz kendimizi insanlıktan çıktım kaç zamandır. Bileklerimde ödem oluştu yorgunluktan
Aynen durumu çok güzel özetlediniz.Hiç abartmıyorsunuz.
Birincisi, eş ailesi tarafından nezaketen sizin aranmanız gerekir. Misafiri ağırlayacak olan sizsiniz. Benim kayın ailem de beni aramaz, saymadıkları için. sinir bozucu.
İkincisi, madem geleceklerdi oğulları hastayken gelip baksalardı ya. Şimdi kendilerini ağırlatmaya geliyorlar. Bu da sinir bozucu.
Ben olsam, kavgayı uzatmam. Gelsinler ama benden hizmet beklemesinler derim Eşiniz buna bir şey diyemez. Mükemmel ev sahibesi olmak zorunda değilsiniz. Gelsinler yemeğinizi yapsınlar, evinizi toplasınlar. Hatta ütü vs gibi işleri yapmalarını rica edin. Oğulları hastayken her işe yetişemediğinizden ve ne kadar yorgun olduğunuzdan bahsedin.
Eşimle ikimiz çalıştığımız için gelemiyorlar,daha doğrusu işleri düşmüyor.Yakın olunca eminim daha farklı dertler olur ama böyle uzak olunca da yatılı geliyorlar o çok daha fena
Gayet haklısınız abarttığınız hiçbir şey yok.Merhabalar hanımlar;
Öncelikle sizlere bir soru sormak istiyorum. Esinizin ailesinden size misafir gelecekleri zaman sizi mi yoksa eşinizi mi arıyorlar. Başka şehirde oturuyoruz ama bugüne kadar hiç beni arayıp müsait misin demediler. Eşime soruyorlardır belki ama oda hep buyurun gelin der. 10 senelik evliyiz artık bugun patladım. Çalışıyorum, aynı zamanda iki küçük çocuğum var bunun üstüne bir de eşim ciddi bir operasyon geçirdi ve bana yardımı yüzde beş oranında öyle söyleyeyim. Çok yoruluyorum bunalıyorum. Eşimin operasyon süreci sıkıntılı geçti yorgunluktan öldüm desem yeri. Yazın doğru dürüst dinlenemedim. Bu süreçte kimsenin aman aman bir yardımı olmadı. Kimse de iki çocukla ne yapacak bu kadin demedi.
Şimdi aradan zaman geçmiş iyileşmişiz hayatımızı düzene sokmuşuz. Bana geçmiş olsun ziyaretine geleceklermiş misafir olarak. Hemde hafta içi işim var gücüm var yorgunluk tavan ancak kendime ve çocuklarıma yetebiliyorken. Bende istemiyorum dedim eşime müsait olmadığımızı söyle dedim. Tabi ki tartıştık ve kavgaya vardı. Haksız mıyım ne yapmalıyım sizce. En çokta beni adam yerine koyup müsait misiniz gelmek istiyoruz diye bir aramıyorlar ona bozuluyorum.
Eşimin rahatsızlığı döneminde hiç kimseyi kabul etmedim, herkes küstüBiraz önce konuştuk ama hiç anlayacak gibi değil
Biraz sakinleştiğimi görünce hiç bir şey yok gibi davranmaya başladı
Konuyu ben açtım tekrar tartıştık. Neymiş misafire hayır demek onun yapısında yokmuş. Dedim ki ben istemiyorum sen hayır diyemiyorsun diye de kimseye hizmet edemem. Bu kavga böyle kapanıp giderse her zaman aynısını yapmaya devam edecek iyi bir ders vermem lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?