Sizce abartıyor muyum

Sen haklısın, evin hanımı sensin
Eşin sana sormadan kabul etmemeli ama erkeklerin geneli sormayı tercih etmiyor
Başlığa istinaden
Kesinlikle abartmıyorsun
Teşekkür ederim haklı olduğunu bir başkasından duymak en azından rahatlatıyor. Yoksa eşim şimdi kendimi suçlu hissetmeme sebep olacaktı

Siz yine şanslısınız eşimin tarafinin asla aramak gibi bı huyu yoktur,catkapi bı bakarsın gelmişler.9 yıllık evliyim daha bı kez gelebilir miyiz dediklerini duymadı.ya sormadan gelirler(defalarca uyardik) yada gelecez evde misiniz derler.bi keresinde gorumcem benim dışarda isim var cikicam dedim olsun ben evde kalırım dedi ve harbiden gelip kaldı.neyse ki onlardan uzaktayım artık gelemiyorlar çok şükür

Gelenler annesi babası mı onu anlamadım

Teşekkür ederim haklı olduğunu bir başkasından duymak en azından rahatlatıyor. Yoksa eşim şimdi kendimi suçlu hissetmeme sebep olacaktı
Rahat ol, hiçte kendini suçlu hissetme
Böyle hizmet konularında evde kadınların borusu öter
Erkeklerde yok diyemiyor çünkü " bak adamın evde sözü geçmiyor " damgası yememek için

Evin hanımına bir hayrı dokunmayacak, hizmet bekleyecek insanlar gelmesin ya. Ne eş tarafından ne kadın tarafından. 2 küçük çocukla çalışan bir anne olarak sizi çok iyi anlıyorum. Okul açıldığından beri doğru düzgün uyumuyorum oturmuyorum 1.5 aydır başımda sürekli ağrı ile dolaşıyorum. Tuvalete gitmeye fırsat kollarken bir de misafir hem de yatılı düşünemiyorum şahsen şuan.

Yakın olunca eminim daha farklı dertler olur ama böyle uzak olunca da yatılı geliyorlar o çok daha fena

Aynen öyle gerçekten. Geldiklerinde illa yardımcı oluyorlar ama işte istemiyorum gelmesinler de daha yeni toparlıyoruz kendimizi insanlıktan çıktım kaç zamandır. Bileklerimde ödem oluştu yorgunluktan

Rahat ol, hiçte kendini suçlu hissetme
Böyle hizmet konularında evde kadınların borusu öter
Erkeklerde yok diyemiyor çünkü " bak adamın evde sözü geçmiyor " damgası yememek için
Kadin insanlık yapıp kocasını mahcup etmemek adına yapıyor ne yapıyorsa ama aynı anlayışı erkekten göremiyoruz maalesef

Hiç abartmıyorsunuz.
Birincisi, eş ailesi tarafından nezaketen sizin aranmanız gerekir. Misafiri ağırlayacak olan sizsiniz. Benim kayın ailem de beni aramaz, saymadıkları için. sinir bozucu.
İkincisi, madem geleceklerdi oğulları hastayken gelip baksalardı ya. Şimdi kendilerini ağırlatmaya geliyorlar. Bu da sinir bozucu.

Ben olsam, kavgayı uzatmam. Gelsinler ama benden hizmet beklemesinler derim Eşiniz buna bir şey diyemez. Mükemmel ev sahibesi olmak zorunda değilsiniz. Gelsinler yemeğinizi yapsınlar, evinizi toplasınlar. Hatta ütü vs gibi işleri yapmalarını rica edin. Oğulları hastayken her işe yetişemediğinizden ve ne kadar yorgun olduğunuzdan bahsedin.

Aynen durumu çok güzel özetlediniz.
En son öyle yapacağım eşimden suan bir atak bekliyorum araması konusunda
Eğer aramaz da gelirlerse hiç umrumda olmayacaklar. Artık içimden gelmeyen hiçbir şeyi yapmayacağım

Gayet haklısınız abarttığınız hiçbir şey yok.
Hatta fazladan bile sabretmişsiniz... Sınırlarınızı koruyun, eşiniz size sormadan eve kimseyi çağıramaz size saygısızlık bu.

Biraz önce konuştuk ama hiç anlayacak gibi değil
Biraz sakinleştiğimi görünce hiç bir şey yok gibi davranmaya başladı
Konuyu ben açtım tekrar tartıştık. Neymiş misafire hayır demek onun yapısında yokmuş. Dedim ki ben istemiyorum sen hayır diyemiyorsun diye de kimseye hizmet edemem. Bu kavga böyle kapanıp giderse her zaman aynısını yapmaya devam edecek iyi bir ders vermem lazım

Eşimin rahatsızlığı döneminde hiç kimseyi kabul etmedim, herkes küstü
Umrumda mı? Hayır
Eşim de işte ayıp oldu, şöyle böyle
Banane, milleti düşünecek halde değildim
Çok kötü zamanlar geçirdim
Şunu anladım, önce ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…