Sizce abartıyor muyum

Direkt söyleyin olmazsa; "Eşim bana sormadan sizi buyur etmiş ama kusura bakmayın, müsait değilim" diye gelecek olanları arayıp.
Bunu yaparsam baya ipler kopacak. Ama çok yapmak istiyorum. Çünkü karşı taraf bunu bizi istemedi olarak anlayacak

Yardım beklemedim zaten ama şimdi gelip bana kendilerini ağırlatacaklar. Çalışan bir insan iki küçük çocuk yatılı misafir istememek bencillik mi ?
Ben calisan biri degilim cocugumda yok yinede yatili misafir kabul etmiyorum. Arkamdan ne derlersede desinler umrumda degil. Hic birsey benim huzurumdan daha onemli degil.

Bunu yaparsam baya ipler kopacak. Ama çok yapmak istiyorum. Çünkü karşı taraf bunu bizi istemedi olarak anlayacak

Diğer türlü de siz yorulacaksınız ve eşiniz "Eşim nasıl olsa el mahkum yapıyor bir iki kavga dövüş etse de" diyecek ve devam edecek.

Ben calisan biri degilim cocugumda yok yinede yatili misafir kabul etmiyorum. Arkamdan ne derlersede desinler umrumda degil. Hic birsey benim huzurumdan daha onemli degil.
İşte biz ayrı ayrı sehirlerdeyiz mecburen oluyor ama ben en azından tatil günlerine denk getirsinler istiyorum

Diğer türlü de siz yorulacaksınız ve eşiniz "Eşim nasıl olsa el mahkum yapıyor bir iki kavga dövüş etse de" diyecek ve devam edecek.
Evet her zaman olduğu gibi. Ama eşimle ciddi bir kavga yaptım kesinlikle istemiyorum dedim. Buna rağmen aramaz da gelirlerse hiç bir şey hazırlamayı düşünmüyorum

İşte biz ayrı ayrı sehirlerdeyiz mecburen oluyor ama ben en azından tatil günlerine denk getirsinler istiyorum
Esimin akrabalarida ayri sehirlerde ama yatiliya su ana kadar kimseyi kabul etmedim.

Evet her zaman olduğu gibi. Ama eşimle ciddi bir kavga yaptım kesinlikle istemiyorum dedim. Buna rağmen aramaz da gelirlerse hiç bir şey hazırlamayı düşünmüyorum

Hazırlamayın aynen. Siz kendi düzeninize devam edin ve dahi "Siz evdesiniz, akşam yemeğini ayarlarsınız" diye gelenlere de buyurun. Madem yatılı kalacak kadar samimiler, kendileri pişirsin etsinler, eşiniz de göstersin ne nerede filan, yapsınlar hepsi beraber. Kesinlikle hizmet etmeyin.

Gelen kişiler kimler??

Eşimin tarafı gelecekse beni de ararlar onu da, değişir. Ama birbirimize danışarak kabul veya reddederiz.
Eşiniz de size danışsa keşke.
Bir planınız mı var, müsaitlik mi yok, sorması öyle cevap vermesi lazım.
Hele böyle kalmalı gelme ise...

Kesinlikle öyle yapacağım illa da gelirlerse. Ama önce eşimle ciddi bir konuşma yapacağım gerçekten çok canımı sıkıyor

Bunu nasıl başarıyorsunuz gerçekten. Esiniz problem etmiyor mu
Etmiyor bastan sevmedigimi kabul etmedigimi soyledim o da anlayisla karsiladi. Biri gelmek istediginde organizasyonu yapar hep baska yerlere kalmaya giderler sonrasinda.

Evet kesinlikle öyle ama eşim yemek esnasında sanki öylesine bir konu gibi söyleyip geçti. Eşimin kız kardeşleri ama net bilmiyorum sinirde sormadım. Ya üç günlük dünyada istemiyorum kimse için kendimi parçalamak. On yıl boyunca yaptım. Yaptığım yemeğe kusur bulanı bile oldu. Utanmadılar küçük çocukla yaptığım yemeği eleştirmeye

Etmiyor bastan sevmedigimi kabul etmedigimi soyledim o da anlayisla karsiladi. Biri gelmek istediginde organizasyonu yapar hep baska yerlere kalmaya giderler sonrasinda.
Aslında evlendiğimiz zaman o kadar fedakarlık yapıyoruz ki bu kadar basit aslında sizi tebrik ederim ne güzel çizmişsiniz sınırlarınızı

Aslında evlendiğimiz zaman o kadar fedakarlık yapıyoruz ki bu kadar basit aslında sizi tebrik ederim ne güzel çizmişsiniz sınırlarınızı
Umarim sizde bu saatten sonra cizebilirsiniz. Esinizin akli basina gelsinde size sormadan kimseyi kabul etmesin artik insAllah.

Umarim sizde bu saatten sonra cizebilirsiniz. Esinizin akli basina gelsinde size sormadan kimseyi kabul etmesin artik insAllah.
Ya zaten millet için kendini parçaladı da hastalandı şimdi kaldı öyle bana muhtaç halde. Beni de yorup hasta edip kenara atıp rahatlayacak. İnsan bir düşünür bu kadin aylardır tek başına mücadele verdi yoruldu ama nerdee

Eşim telefon kullanmadığı için beni arıyorlar

Genelde onlardan önce ben arar davet ederim, eşimin sonradan haberi olur

Aslından hafta içi gelmeleri sizin için avantaj, fazla muhatap olmamış olursunuz. Kendileri takılır, kendileri yer içer

Öyle olun nolucak ki çok mu önemli sanki kimin ne düşündüğü

Sen haklısın, evin hanımı sensin
Eşin sana sormadan kabul etmemeli ama erkeklerin geneli sormayı tercih etmiyor
Başlığa istinaden
Kesinlikle abartmıyorsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…