Ben ekledim seni canımArkadaşlar özellikle daha önce silikon taktırıp ödemleri inmiş olanlar beni ekleyebilir mi. Kafam karıştı ne boydalar bende olcam ameliyat dr a kesin bişey söyleyeyim fikir olsun lütfen eklerseniz iyi olur.
canım ne kdra oldun ameliyatını birde doktorun kimdi devlet hastanesinde mi oldun?
boyu 1.65 ten yukarı olanlara 300 ve üstü takılmalı bence, ama 375 küçük değil ki, benim boyum 1.60 kilom 48 di 300 takıldı ama 265 olsa sanki daha rahat edecektim 300 ü sığdırabilmek için baya kasım kesilmiş
Bende de 295cc damla var. Sporcu sütyeni ile minik bir limon gibi duruyorlar. Ve daha 1 ay olmadı. Acaba daha ne kadar küçülecekler! Ben de şimdi bana küçük mü gelecek bunlar diye çok korkuyorumBelkide bana kucuk geliyordur ama gercekten kiyafetlerden kucuk gorunuyo.bu arada benim doktorumda kaslarin kesildigini soylemisti.
Benim gogus dokum hiç yok 80 a sütyen kullanıodum bazı sütyenlerde de 75 B ama dümdüzüm resmen hatta ameliyat içinde gögüs ucu olmaz sana dedi gorustugum doktorlar benım meme altından olucak. Sütyen giydirip içinde denettiler sol gogusume 330 cc sağ tarafa 390 koydular . 330 olan küçük gelmişti hatta senin birazda olsa gogus dokun var sanırım cunku gorustugum doktorların hıcbırı bana 330 altı sana olmaz dedilerCanım seninle boyumuz kilomuz aynı.. Ve bana dr 250 275 arası dedi... Bilemedim ben şimdi nasıl bu kadar fark olabiliyo.. Göğüs altı ölçüm 72 Meme 78 .. Senin ölçülerin ne
Anladi m Canım foto koysana canım şimdiki haliniBenim gogus dokum hiç yok 80 a sütyen kullanıodum bazı sütyenlerde de 75 B ama dümdüzüm resmen hatta ameliyat içinde gögüs ucu olmaz sana dedi gorustugum doktorlar benım meme altından olucak. Sütyen giydirip içinde denettiler sol gogusume 330 cc sağ tarafa 390 koydular . 330 olan küçük gelmişti hatta senin birazda olsa gogus dokun var sanırım cunku gorustugum doktorların hıcbırı bana 330 altı sana olmaz dediler
Bende 375 cc protez takılacak. Fotolarinizi görebilir miyim?Kizlar merhaba 4 gun once ameliyat oldum 375 cc yuvarlak protez falat bana boyutu kucuk geliyo acaba odemlerden dolayimj boyle yayik genis duruyo one dogru degil
Aynen katılıyorum. Ben ameliyatımı oldum . 375cc değil 385cc high profil takıldı. Önce korkuyordum hantal ve büyük duracak diye. Şu an 5 hafta oldu ödemeler indi. Göğüs ölçüm tam istediğim gibi 90cm. Boyuma gövdeme uygun. Çoook memnunum. İyi ki 350 diye tutturmamisim.doktorum ferruh bingul harika sağolsun.Doktor muayenesinde doktorumda bana 330 cc ve 390 cc denettirmişti o an için 390 gözüme biraz büyük hantal bir meme gibi gelmişti ama şuan deli gibi pişmanım çünkü 330 cc beni hiçbir şekilde tatmin etmedi hatta 390 cc bile büyük değil ortalama bir göğüs gibi duracakmış. Yani boyunuz benim gibi uzunsa asla bir korkunuz olmasın çünkü bize kaç cc takılırsa takılsın omuzlarımız ve göğüs kemiğimiz geniş olduğu için kaldırır. Benim pişmanlığımı yaşamayın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?