Sizce 375 cc high profil ne kadar küçük olabilir?

boyu 1.65 ten yukarı olanlara 300 ve üstü takılmalı bence, ama 375 küçük değil ki, benim boyum 1.60 kilom 48 di 300 takıldı ama 265 olsa sanki daha rahat edecektim 300 ü sığdırabilmek için baya kasım kesilmiş

Belkide bana kucuk geliyordur ama gercekten kiyafetlerden kucuk gorunuyo.bu arada benim doktorumda kaslarin kesildigini soylemisti.

Belkide bana kucuk geliyordur ama gercekten kiyafetlerden kucuk gorunuyo.bu arada benim doktorumda kaslarin kesildigini soylemisti.
Bende de 295cc damla var. Sporcu sütyeni ile minik bir limon gibi duruyorlar. Ve daha 1 ay olmadı. Acaba daha ne kadar küçülecekler! Ben de şimdi bana küçük mü gelecek bunlar diye çok korkuyorum :KK43:
Keşke daha büyük takılsaymış :KK43:

Kardesimle benim aramda nerdeyse 100 cc lik fark var ama beden olarak benden bir beden kucuk duruyor.yani cok buyukte olsa cok farkli gorunmuyo aslinda.

Meraba kızlar henüz yeni üyeyim ama yaklaşık 1 yıldız yazılanları dısarıdan takıp ediyordum sonunda ameliyat tarihimi aldım 4 gün sonra . Boyum 1.74 kilom 53 yaklaşık 400-425 cc mentor silikon takılacak ancak kucuk mu buyuk mu nasıl olur diye endişelerim var.. 400 cc taktıran arkadaslar yardımcı olabilirse cok sevinirim

Canım seninle boyumuz kilomuz aynı.. Ve bana dr 250 275 arası dedi... Bilemedim ben şimdi nasıl bu kadar fark olabiliyo.. Göğüs altı ölçüm 72 Meme 78 .. Senin ölçülerin ne

Canım seninle boyumuz kilomuz aynı.. Ve bana dr 250 275 arası dedi... Bilemedim ben şimdi nasıl bu kadar fark olabiliyo.. Göğüs altı ölçüm 72 Meme 78 .. Senin ölçülerin ne
Benim gogus dokum hiç yok 80 a sütyen kullanıodum bazı sütyenlerde de 75 B ama dümdüzüm resmen hatta ameliyat içinde gögüs ucu olmaz sana dedi gorustugum doktorlar benım meme altından olucak. Sütyen giydirip içinde denettiler sol gogusume 330 cc sağ tarafa 390 koydular . 330 olan küçük gelmişti hatta senin birazda olsa gogus dokun var sanırım cunku gorustugum doktorların hıcbırı bana 330 altı sana olmaz dediler

Benim gogus dokum hiç yok 80 a sütyen kullanıodum bazı sütyenlerde de 75 B ama dümdüzüm resmen hatta ameliyat içinde gögüs ucu olmaz sana dedi gorustugum doktorlar benım meme altından olucak. Sütyen giydirip içinde denettiler sol gogusume 330 cc sağ tarafa 390 koydular . 330 olan küçük gelmişti hatta senin birazda olsa gogus dokun var sanırım cunku gorustugum doktorların hıcbırı bana 330 altı sana olmaz dediler
Anladi m Canım foto koysana canım şimdiki halini

Kizlar merhaba 4 gun once ameliyat oldum 375 cc yuvarlak protez falat bana boyutu kucuk geliyo acaba odemlerden dolayimj boyle yayik genis duruyo one dogru degil

Eklentiler

• 20160516_030815.jpg
    20160516_030815.jpg
    20,4 KB · Görüntüleme: 253
400 cc bile bana küçük geliyor. Zaten değiştirmek istiyorum. Yeniden ameliyat olursam en az 425 cc istiycem valla :KK16:

Doktor muayenesinde doktorumda bana 330 cc ve 390 cc denettirmişti o an için 390 gözüme biraz büyük hantal bir meme gibi gelmişti ama şuan deli gibi pişmanım çünkü 330 cc beni hiçbir şekilde tatmin etmedi hatta 390 cc bile büyük değil ortalama bir göğüs gibi duracakmış. Yani boyunuz benim gibi uzunsa asla bir korkunuz olmasın çünkü bize kaç cc takılırsa takılsın omuzlarımız ve göğüs kemiğimiz geniş olduğu için kaldırır. Benim pişmanlığımı yaşamayın sonra :KK43:

Doktor muayenesinde doktorumda bana 330 cc ve 390 cc denettirmişti o an için 390 gözüme biraz büyük hantal bir meme gibi gelmişti ama şuan deli gibi pişmanım çünkü 330 cc beni hiçbir şekilde tatmin etmedi hatta 390 cc bile büyük değil ortalama bir göğüs gibi duracakmış. Yani boyunuz benim gibi uzunsa asla bir korkunuz olmasın çünkü bize kaç cc takılırsa takılsın omuzlarımız ve göğüs kemiğimiz geniş olduğu için kaldırır. Benim pişmanlığımı yaşamayın sonra :KK43:
Aynen katılıyorum. Ben ameliyatımı oldum . 375cc değil 385cc high profil takıldı. Önce korkuyordum hantal ve büyük duracak diye. Şu an 5 hafta oldu ödemeler indi. Göğüs ölçüm tam istediğim gibi 90cm. Boyuma gövdeme uygun. Çoook memnunum. İyi ki 350 diye tutturmamisim.doktorum ferruh bingul harika sağolsun.

K karinca06 Benimde doktorum Ferruh Bingül ameliyat sürecimden ve başarısından çok memnunum bu konuda hiçbir sıkıntım yok. Fakat ben 390 cc büyük durur dediğimde bana aksi bir yorum yapmalımıydı bilmiyorum hayır bunuda kaldırırsın büyük durmaz vs. demedi :KK43: 2 seçenek sundu sadece bana ve 350 ya da 360 hiç düşünmedik şuan acaba aramızda iletişim kopukluğumu oldu diye düşünmeden edemiyorum :KK43:

Aslında herkes kafasında belli bir cc ile gidiyor. Ve büyüklük konusunusunda doktoru sıkıştırıyor büyük olmasın diye. Ben 350 koydum kafaya ama bu forumlarda herkes küçük geldiğinden sikayetciydi. Ben de karismiycam doktora dedim ve kendimi zor tuttum tabiii. Sadece dolgun olsun dedim. Sizin de itiraz edeceğinizi düşünüp ses cikarmamistir. Çünkü ben biliyorum bazıları doktorun başının etini yiyor büyük olmasın diye. Ben 300cc konulmuş bir arkadasla tanıştım orada. İyi duruyordu. Bence dert etmeyin her halükarda güzeldir eminim eski haline göre

K karinca06 Evet bende bu yanılgıyla gittim daha önce benden daha küçük cc taktırıpta göğüsleri kocaman duran insanlar görmüştüm o an 330 un bile çok büyük bir çılgınlık olduğunu büyük duracagını düşünmüştüm fakat boy farkını hiç hesaba katmamışım. Ben uzun boylu biriyim ve haklısın dediğim tek kelime dolgun ve diri dursun olmuştu. Ama o kadar farklı bir psikoloji ki sanki 390'la aramda olan 60 cc'lik fark dünyalar gibi geliyor sanki bu halinden 2 kat büyük duracak gibi halbuki eminim milimlik fark edecekti ama gelde bunu bana anlat :)))

X