belli değil şuan ama annem gelmek istemiyor, annem gelmediği için ablamda gelmez. hafta sonu gelecekler sanırım.eee sonuç ? geliyorlarmı ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
belli değil şuan ama annem gelmek istemiyor, annem gelmediği için ablamda gelmez. hafta sonu gelecekler sanırım.eee sonuç ? geliyorlarmı ?
ablamda var hasetlik, evimdeki hiçbirşeyi beğenmez ve bunu da söyler. çocuklar kırıp döksün onun için önemli değil. ayrıca o ev tek bana ait değil, zarar verdiklerinde eşimin hoşuna gidermi neden mahcubiyet duyayım.Ne kiymetli evleriniz varya gelen ablan ablan cocuklari evin icine etse ne yazar en fazla 3-4 saatlik temizlige bakar..aranizda anlasmazlik kiskanclik hasetlik varsa bilemem ama onun disinda evi dagitiyorlar diye bu kadar yakin bir akrabayi istememeniz gelecekteki akrabalik iliskileri icin korkunc bir durum..
hafta sonu gelmeleri daha iyi .. hafta içi geleceklersede biraz çocuklarının karşısında baskın karakter olması lazım.. ayda yılda bir gelen misafirlerin çocuklarının yaramazlığı neysede böyle yakın akrabalara çekinmeden söylemende sıkıntı yok..belli değil şuan ama annem gelmek istemiyor, annem gelmediği için ablamda gelmez. hafta sonu gelecekler sanırım.
daha dün eltinle kaynından bahsetmiştinkendi evinin dağılmasını istemez, çocuklara bağırır ama benim evimde fark etmez onun için. bende bu yüzden istemiyorum.
annelerinin umrumda değil ki, ben söylesemde onlar yine yapacaklar. gidip suyu açıp suyla oynuyorlar banyoda mutfakta bunun gibi dağınıklıktan söz ediyorum.Kardeşim gelecek olsa, gelsin kalsın istediği gibi sorun etmem ama çocuklar çok dağıtıyorlarsa söylerim, çocukları tutun etrafı karıştırmasınlar kafanı kırarım eve gelince diye
annen haylazların gürültüsünü tek çekmemek için gelmek istemiyor olabilir .Ablan vurdumduymaz sanırım birazbelli değil şuan ama annem gelmek istemiyor, annem gelmediği için ablamda gelmez. hafta sonu gelecekler sanırım.
daha dün eltinle kaynından bahsetmiştin
ablanda mı böyle çocukla ilgilenmeyenlerden
şimdi iki aileden birden şikayet edince ister istemez düşündüm
acaba hiç mi çocuklara tahammülün yok.. yoksa bu konuda bahtsız mısın diye :)
üstüste 2 gün aynı tarz konu olunca :)Bana göre de annem ve ablamın bize yatılı gelmeleri beni rahatsız etmez.
Benimde aklıma tam da bu düşünce geldi acaba çocuklara tahammül mü edemiyor diye, ya da gerçekten bahtsız :)
aynen öyle bahtsızım bu konuda ve çocuklardan soğudum artık. abiminde çocukları var ama böyle değiller gayet akıllılar.daha dün eltinle kaynından bahsetmiştin
ablanda mı böyle çocukla ilgilenmeyenlerden
şimdi iki aileden birden şikayet edince ister istemez düşündüm
acaba hiç mi çocuklara tahammülün yok.. yoksa bu konuda bahtsız mısın diye :)
Canım benim kardeşim erkek, ben ne dersem onu yapar, karışmayacağı varsa da karışmak zorunda, eşini de uyarır ablamı kızdırmayalım diye ondan söyledim böyle Ablam olsa, o büyük olduğu için bir şey söylemeyebilirdim. Ben sabrederim, sabrımın taştığı yerde ablama sırnaşarak durumu açıklardım en fazla Belki bulunduğunuz yeri gezmekte istiyor olabilirler, değişiklik olsun istiyor olabilirler çocuklar için kendileri için. Çok sorun etme belki düşündüğün gibi olmaz gelirlerse.annelerinin umrumda değil ki, ben söylesemde onlar yine yapacaklar. gidip suyu açıp suyla oynuyorlar banyoda mutfakta bunun gibi dağınıklıktan söz ediyorum.
Bahsettiğiniz kişi ablanız yahu.arkadaşlar gerçekten doğru olanı yazıyorum. ablam diye kayırmıyorum ama ablamında eltimden kalır yanı yok. o da çocuklarına dur demez.
demek zorunda .. asıl insan yabancıya söylemeye çekinir çünkü yabancı yılda bir kere gelir o zmanda arıza çıkarmanın anlamı yok.. ama abla yakındır onunla kırmadan paylaşabilirsin ..arkadaşlar gerçekten doğru olanı yazıyorum. ablam diye kayırmıyorum ama ablamında eltimden kalır yanı yok. o da çocuklarına dur demez.