• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Siz soyleyin. Cok mu abartıyorum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

gamze660gamze

Üye
Kayıtlı Üye
4 Mart 2020
462
-16
13
33
İyi günler hanımlar.
Yine bir eş problemi.ile burdayim. Eşim saha personeli yani dış mekanlarda gezerek plan çizip not falan alıyor yaklaşık 10 kişilik bir ekip ve birde bayan arkadas var. Bayan arkadaşı tanıyorum işte selam sabah kadar. Daha önce bende eşimin yanında iş yerindeyken o bayanla çalışıyordu ve bi el şakası olmuştu ona baya kırmıştım problem oldu tartıştık falan neyse o geçti gitti. Bu bayan dün bir sorun yaşamış iş yerinde kavga olmuş eşimde akşam eve geldiğinde bi burcuyu arayalım dövmüşler onu falan gırgır yaptı bende ara tanı dedim sor ne olmuş sonuçta aynı iş yarın sana da yanlış yaparlar kafası. Derken kızı aradı ne oldu burcu işte olay olmuş haber versene tek başına neden uğraştın şef neredeydi vs ben o sırada duyuyorum tabi eşim hoparlöre almıştı iyi his seviyeli bir şekilde konuştular eşim neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver falan dedi sonra kapatırken bayan arkadas buna tam canım saol hadi görüşürüz gamzeye selam dedi. Şimdi ben buna kızdım canım demesine üzüldüm kıza daha önce kıskanç sınırlı olduğumu demiştim bi ara sohbetimizde el şakası yaptığında da kalbini kırmak istemedim ama dayanamayıp laf çarptırdım işte eşime kızgın bir kaç söz söyledim ki bence anladı. Neyse ben şimdi eşime kızıyorum nasıl bir seviye bu ne demek canım eşim o kardeşim gibi işte onun huyu bu herkese karşı öyle falan eşime bunu kanıtla dedim tam dedi.tam dedim kapattım ama dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım sonra da eşime dedim yazdım diye tam sorun yok ama niye böyle şeyler yapıyorsun falan dedi.şimdi diyelim ki yanlış birşey yok ve ben boşu boşuna ilişkiyi zedeliyorum yada diyelim ki bayan bilerek benim durumumu bilerek yaptı ben sessiz kalsam bu seferde işi boşlamış gibi olacak başka tanıdığı biri böyle yapsa normal karşılamamı bekleyecek arada kaldım belki basit bir kelime ama çok zoruma gidiyor sonuçta evliyiz be biliyor bu arada o bayanda nişanlı. Ben de mi sıkıntı dersiniz

Evet sıkıntı sizde. Eşiniz de kadın da kötü niyetli değil. Eşiniz bu huyunuzu bildiği için hoparlörden konuşmuş, kadın size selam yollamış. Niye bu kadar kıskançlıktan gözünüz dönüyor, mesaj falan atıp kendinizi bu duruma düşürdünüz ki? Karşıdaki kadına ya komik geldiniz böyle yaparak ya da vay be beni kıskandı dedirttiniz.

dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım
Bir eş itinayla nasıl küçük düşürülür canlı örneğisiniz.

Ağız alışkanlığıdir muhtemelen, bunda bu kadar büyütücek ne var gerçekten?

Sizin korkunuzdan hoparlörden konuştu herhalde eşiniz de yoksa ona bile gerek yok zaten.

Kendinizi de eşinizi de ne kadar küçük duruma düşürdüğünüzü düşünemeyecek kadar takıntılı olmanız çok yorucu. Bunun kıskançlık değil bence çünkü.

Bu şekilde eşinizi dış mihraklardan koruyamazsınız yalniz 🥴 bir yerden sonra eşinizde bu sakinlikte karşılamaz sizi.

Ben evli bir insanın iş arkadaşıyla samimi olmasını hiç uygun bulmuyorum.Kıza mesaj atmak yerine eşinize bayan iş arkadaşlarına karşı daha ölçülü olması gerektiğini,samimi muhabbetleri hoş karşılamadığınızı belirtseydiniz daha iyi olurdu.Siz çalışıyormusunuz ?

Amin inşallah.ama.benimde huyum bu bende bilerek isteyerek seçti evlendi
Yalnız bu öyle bir yorucu durum ki eşiniz bir süre sonra nereden "seçtim" diyebilir. Eminim adam her şikayet ettiğinde ona da bilerek "seçtin" diyorsunuzdur. Bence bu iş bazı şeyleri koparmadan tedavi olun.

Amin inşallah.ama.benimde huyum bu bende bilerek isteyerek seçti evlendi
huyum bu diyerek işin içinden çıkamazsınız.
onlar paşa torunu olmadığı gibi biz de piremses değiliz.
bu huyunuzu köreltmeniz insanların evli olaa da farklı cinsten arkadaşları kankaları olabileceğini kabullenmeniz eşinizin arkasından onun ağzından iş çevirmemeniz gerekiyor.

İyi günler hanımlar.
Yine bir eş problemi.ile burdayim. Eşim saha personeli yani dış mekanlarda gezerek plan çizip not falan alıyor yaklaşık 10 kişilik bir ekip ve birde bayan arkadas var. Bayan arkadaşı tanıyorum işte selam sabah kadar. Daha önce bende eşimin yanında iş yerindeyken o bayanla çalışıyordu ve bi el şakası olmuştu ona baya kırmıştım problem oldu tartıştık falan neyse o geçti gitti. Bu bayan dün bir sorun yaşamış iş yerinde kavga olmuş eşimde akşam eve geldiğinde bi burcuyu arayalım dövmüşler onu falan gırgır yaptı bende ara tanı dedim sor ne olmuş sonuçta aynı iş yarın sana da yanlış yaparlar kafası. Derken kızı aradı ne oldu burcu işte olay olmuş haber versene tek başına neden uğraştın şef neredeydi vs ben o sırada duyuyorum tabi eşim hoparlöre almıştı iyi his seviyeli bir şekilde konuştular eşim neyse kanka geçmiş olsun bir daha bişey olursa haber ver falan dedi sonra kapatırken bayan arkadas buna tam canım saol hadi görüşürüz gamzeye selam dedi. Şimdi ben buna kızdım canım demesine üzüldüm kıza daha önce kıskanç sınırlı olduğumu demiştim bi ara sohbetimizde el şakası yaptığında da kalbini kırmak istemedim ama dayanamayıp laf çarptırdım işte eşime kızgın bir kaç söz söyledim ki bence anladı. Neyse ben şimdi eşime kızıyorum nasıl bir seviye bu ne demek canım eşim o kardeşim gibi işte onun huyu bu herkese karşı öyle falan eşime bunu kanıtla dedim tam dedi.tam dedim kapattım ama dayanamadım kıza eşimin telefonundan mesaj attım biye canım dedin gamze kızdı tartıştık falan oda kusura bakma kafam bozuk boşluğuna geldi falan yazdı. İstersen arayım gamzeyi diyim ben dedi gerken yok hallederim ben yazdım sonra da eşime dedim yazdım diye tam sorun yok ama niye böyle şeyler yapıyorsun falan dedi.şimdi diyelim ki yanlış birşey yok ve ben boşu boşuna ilişkiyi zedeliyorum yada diyelim ki bayan bilerek benim durumumu bilerek yaptı ben sessiz kalsam bu seferde işi boşlamış gibi olacak başka tanıdığı biri böyle yapsa normal karşılamamı bekleyecek arada kaldım belki basit bir kelime ama çok zoruma gidiyor sonuçta evliyiz be biliyor bu arada o bayanda nişanlı. Ben de mi sıkıntı dersiniz
Allah eşinize sabır versin. Bence bu tarzda uzun süre devam etmeyin herkesin sabrının bir sonu vardır

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back