siz ölseydiniz eşiniz yeniden evlenmeyi düşünür müydü?

Bende esime sormustum bir kere...evlenmem ama yanlizda kalmam herhalde büyük konusmamak lazim dedi...
Normalide budur zaten bence...benimle beraber ölecek hali yok ya...:delphin:

Allah uzun ve saglikli ömürler versin hepimize....ayni durumun tersini düsünün...esiniz allah korusun allah gecinden versin giderse....Siz yeniden evlenirmisiniz??benneyaptımki

evlenmez ,evlenmem diyor ve ınanıyorum.. eger kaderımızde varsa aynı anda olmeyı istiyoruz... ne benden once gıtsın..nede ben ondan once gıdeyım..

evlenirler tabiki...ama boyle bir sorunun kime ne faydasi var kendini uzmekten baska?

evlenir...
evlenmezse bile birlikte yaşar...düzenli hayat sever benim kocam...öyle üç gün biri beş gün biri takılmaz...
bu beni üzecek bişey değildir...ben hayatındayken başkasına kaybasın gözü yüreği...
ben öldükten sonra ne isterse yapabilir...bir tek çocuğumuz varsa ilgilendirir beni ne yaptığı...yoksa eğer takılsın kafasına göre....yazıııkkkk...
ben evlenir miyim...
şu anki düşüncem hayır...ama hayat ne getirir bilinmez...kesin konuşabileceğim birşey değil bu...

kimin kocası zaten ciddi ciddi evlenirim der ki.
ama evlenip evlenmemesi benim çok da umrumda değil
ben gittikten sonra ne yapacağına; yaşarken düşünüp dert sahibi yapamam kendimi..
ben evlenir miydim eşim benden önce gitse?
ben bu soruya da kesin cevap veremem. hayatın insana ne getireceği bilinmez sonuçta..

bende sordm bi ara bu soruyu . . . evlenmem dedi nişanlımm . . .ama sanmıorum evlenir bence. . . ayy kıskanıorum şmdik bu konuları konuşurken .evlenmesinn yaa . . :((

eşim kesinlikle evlenmem demişti...
bir tane kızım var,12 yaşında...
Allah gecinden versin ,eğer ölürsem
eşimin bir başkasıyla evlenmesini bende istemem...
ki eşimi çok iyi tanıyorum,kızıma aşırı derecede düşkün...
evleneceğini hiç ama hiç sanmıyorum...
Allahım gecinden versin,eğer eşime birşey olursa,
kesinlikle evlenmem diyebilirim...
çünkü kızım var...
Rabbim kimsenin yuvasının düzenini bozmasın...
sevgiler...

selamlar
benimki evlenmem demişti...ama ne olur bana bir bebek bırak onunla ömrümü geçireyim, ama hala ona bebek veremedim senağlama
bu yüzden henüz ölmemeliyim töbe töbeeeee

yok canıım katiyen düşünmez
çünkü düşünmeden direk evlenir ben hiçbir erkeğinde evlenmiyeceğine inanmıyorum

ben sormuştum eşime
oda asla evlenmem demişti o an
ama bence kesin evlenir
70-80 yaşına gelmiş erkekler bile bu yaştan sonra bana ne lazım demiyor evlenmeye eş ariyorlar değilmi ama

net bir cevap veremem... kesin olarak evlenir ya da evlenmez diyemem...
ama öyle mezarımın başında evlenmeyi düşünmeyeceğine eminim...acısını yaşar biraz sonrada hayatına devam eder... ben de aynısını yaparım... kızımı büyütürüm... tekrar bu kadar sevip inanırsam da evlenirim... evlilik ille olması gerekli bir şey değil hayatımda...eşiminde değil biliyorum... duruma göre değişir o yüzden...
bir şey daha evlenmesi beni sevmediği evlenmemesi de çok sevdiği anlamına gelmez.. hayatını kursun, mutlu olsun... benimle ya da bensiz çok mutlu olsun isterim... herşeyin en güzelini hakediyor çünkü...

benımkıde evlenmem dedı..ama bence evlenmelı erkek hayatta tutunamaz..kadın kadar dırayetli değiller..hele de çocukla kaldıysa ...

ben evliliğimizin ilk senesinde sormuştum,ne biçim konuşuyosun ağzından yel alsın demişti
geçenlerde sordum aman aman bi daha mı asla! dedi:oklava:

bizde birbirmize sorduk, onun cevabı evlenmem, düzenim dagilir kendim, birakırım sabahtan aksama kadar içerim herhalde işi de birakirim, bir gecelik beraberliklerim olabilir. ama seni sevdigim sana baglandigim gibi kimseye baglanamam dedi. :lepi:
inandim cünkü o düsünce benim ölebilme ihtimalim onun yaklasik 3 gün huzursuz olmasına sebep oldu sonra dedi bidaha sorma diye.

ben şimdi telde konuşurken okudum konuyu ve sordum eşime evlenirmisin diye daha öncede sormuştum....
telde sert bi dille allah korusun saçmalama dedi!!!!
bunu daha öncede sormuştun asla evlenmem dedi....
ve ben evlenmeyeceğine inanıyorum ama evlenmesinide isterim ama ona benden daha iyi kimse bakamaz ve anlamazki.....senağlama

hehhehe tabikide hiçbir evlenirim demez ama eşleriyle mutlu ve huzurlu bir evlilik yaşayan

yani evliliğin tadını almış o konfora alışmış bir erkek hemen evlenir diye düşünüyorum

ben başımı bi kere yaktım bida kimse beni kandıramaz dedi:roflol:

ben kocama inaniyorum bu konuda yani şöyle evliligi bir konfor olarak degildi bi paylaşım olarak görüyoruz, ben nasil ki hayatimi ondan baskasiyla paylaşmak istemezsem oda istemeye bilir ne varki bunda inanmayacak. sanki erkekler ruhsuz :(((

bu soruyu ben daha önce sormuştum...'30 uma kadar bekar yaşadım seni tanımasam evlenmeye niyetimde yoktu sanada bişey olursa evlenmem ayyaş olur kendimi sokaklara vururum' demişti. -tatlicadiarzu-'eğer ben ölürsem sen evlenirsen hortlarım seni rahat bırakmam' diyede eklemişti...:1shok:

Back
X