- 24 Ocak 2021
- 11.016
- 24.605
-
- Konu Sahibi zehrahmet33
Aaa olur mu ölene kadar bebek bakmalı kadın, tek görevi bu çünkü...allah 2 tane vermis saglikla buyusunler. Nedir bu bazi erkeklerdeki bencillik, bagnazlik anlamiyorum. Belki kadin cocuk bakmak disinda baska bir seyler daha yapmak istiyor hayatinda demezler. Cok sinirlendim. Elbette esinin lafi ile hamile kalma arkadas. 1.5 yasindaki bebek zaten kulucka makinasimisin sen!
Evet düşündüm fakat eşin imzası lazım mışkordonlarinizi baglatin diyeceğim ama istermisiniz bilemedim.
Söz hkkım var ben sadece olmasın diye bir çare aradım burdan kadın doğum domtoruma sonuçta birlilte gidiyoruz kordon bağlarmayada eşin imzası lazım dediğiniz gibi hapa devam . Zaten normal anlayışlı bir ailede büyümüş olsaydı şuan bunları konuşuyor olmazdıkSiz de bir alemsiniz, spiral ultrasonda görünüyor diye vazgeçtim ne demek? Kocanız elinde ultrason cihazıyla mı geziyor ya da haftada bir kocanızla doktora mı gidiyorsunuz? Hiç anlayamadım. Ya spiral taktırın ya tüplerinizi bağlatın ya hapa devam edin, siz istemeden çocuk yapamayacağına göre bu bir dert değil ki kocam çocuk istiyor napacağım diye sormak bile abes korunmaya devam edeceksiniz tabii ki onu ikna etmek zorunda değilsiniz, kendi vücudunuz üzerinde söz hakkınız ve kontrolünüz yok mu?
Çocukları mı?Bacağına bağlasın da gezsin,bu nedir yav?
Hakaret demedim ki. Kadın öyle yılmış ki kocasından seks deyince tüyleri ürperiyor işte. Bu kadar basit. İstemiyor kadın is-te-mi-yor. Herkes siz değil,veya herkes ben değl. Herkes kendine özgü bir hayat yaşıyor.Yersiz yorum demek hakaret değildir.aman neyse öyle üzerinde konuşulacak bir yorum değil.
Bakamayacağınız istemediğiniz çocuğu dünyaya getirmeyin. Gizli bir şekilde korunabilirsiniz. Aile hekimine gidebilirsinizArkadaşlar ben çocuk sahibi olmak istemiyorum ama eşim çocuk istiyor 2 çocuğum var en küçüğü daha 1,5 yaşında . Ne kadar konuşsamda eşim anlamıyor çocuğumuz olsun diyor . Nasıl bir yol izlemem lazım siz olsaydınız ne yapardınız şuan ilaç kullanıyorum doğum kontrol ilacı Allah isteyen herkese nasip etsin
Benimkide üçüncüyüKesinlikle , eşim o kadar yardımcı oluyor ki adam 2. Çocuğu düşünmeyi hayal dahi edemiyor suanda , çok yorucu ...