- 8 Nisan 2023
- 5.399
- 48.414
- Konu Sahibi zorunlualann
10 senelik lazer neymiş ya dolunayda kurt adama mı dönüşüyordun kız? O nasıl kıl? Bu daha ilgi çekici.Yüzüme gitmek zorundayım 10 sene oldu lazer alıyor yüzüm mecburum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
10 senelik lazer neymiş ya dolunayda kurt adama mı dönüşüyordun kız? O nasıl kıl? Bu daha ilgi çekici.Yüzüme gitmek zorundayım 10 sene oldu lazer alıyor yüzüm mecburum
deli misin bu devirde bulunmuş koca bırakılır mı yaaYa ciddi soruyorum illede evlenecek mısın?
Al sana bombeYapmasın bakalım ne oluyor "aşk olsun" dersin, çok ürkütücü
Şimdiden taliplisi var zaten zorunlu bırakırsa rainy alacakdeli misin bu devirde bulunmuş koca bırakılır mı yaa
Yüzü bel kısmı falan da vardı en son .kız yüzüne yaptırıyo sadece diye biliyorum ben lazeri ama
anam böylelerinin de taliplisi nasıl çok oluyor anlamıyorum ben deveye diken karması mı buŞimdiden taliplisi var zaten zorunlu bırakırsa rainy alacak
Deveye diken karmasi da diyebiliriz 4s kuralı daanam böylelerinin de taliplisi nasıl çok oluyor anlamıyorum ben deveye diken karması mı bu
Benim gibi minnoş bir insanı bile cildirtti zorunlu beybiHah işte yola gelmişsin bak, aferin sana
Çok pis dalga geçiyorsunuz. Adam ikinci işi geçinmek için değil balayınıza mı gidiyor siz kafayı yemişsiniz! Hayatı pembe panjurlu toz pembe görmeye devam edin.Birini kiraya verdi biri içinde balayını ayarlayacak , daha ayarlamadık ;(
An-la-ta-maz-sin.Çok pis dalga geçiyorsunuz. Adam ikinci işi geçinmek için değil balayınıza mı gidiyor siz kafayı yemişsiniz! Hayatı pembe panjurlu toz pembe görmeye devam edin.
Tatilde iki foto atıcam diye yakında hapsi boyladıgında göreceksin pes diyorum! Bir daha konuna gelmeyeceğim. Yazık
Ya sen ne diyosun yaa! Koskoca zorunlu balayında löküs otellere gitmesin mi?? 25 binlik gelinliğin peşine aman mazallah 3 yıldızlı otelde mi sevişsinler?? SaçmalamayınÇok pis dalga geçiyorsunuz. Adam ikinci işi geçinmek için değil balayınıza mı gidiyor siz kafayı yemişsiniz! Hayatı pembe panjurlu toz pembe görmeye devam edin.
Tatilde iki foto atıcam diye yakında hapsi boyladıgında göreceksin pes diyorum! Bir daha konuna gelmeyeceğim. Yazık
Yeminle tutamadım kendimi saçımı başımı yolcam ofYa sen ne diyosun yaa! Koskoca zorunlu balayında löküs otellere gitmesin mi?? 25 binlik gelinliğin peşine aman mazallah 3 yıldızlı otelde mi sevişsinler?? Saçmalamayın
Ya sen hala mantıklı bir hareket mi bekliyosun En mantıksız olayları düşün bul, onları tek tek yapacak sırayla.Çok pis dalga geçiyorsunuz. Adam ikinci işi geçinmek için değil balayınıza mı gidiyor siz kafayı yemişsiniz! Hayatı pembe panjurlu toz pembe görmeye devam edin.
Valla bi sinirime geldi dayanamadım balayı için ikinci işe gidiyor diyince tutamadım artık kendimi koc burclulukYa sen hala mantıklı bir hareket mi bekliyosun En mantıksız olayları düşün bul, onları tek tek yapacak sırayla.
Ya sen ne diyosun yaa! Koskoca zorunlu balayında löküs otellere gitmesin mi?? 25 binlik gelinliğin peşine aman mazallah 3 yıldızlı otelde mi sevişsinler?? Saçmalamayın
böyle borç içindeyken keyfini bozmayanların durumunu bizim oralarda şöyle ifade ederler: Aç garnım açık garnım sallan d*ş**klarım sallanValla bi sinirime geldi dayanamadım balayı için ikinci işe gidiyor diyince tutamadım artık kendimi koc burcluluk
Peynir ekmek sucuk salam ve pentiYeni penti çamaşır olmadan mi yoksaa?
Şu rahatlıktan bir parça lütfen yaböyle borç içindeyken keyfini bozmayanların durumunu bizim oralarda şöyle ifade ederler: Aç garnım açık garnım sallan d*ş**klarım sallan